Måste sova...

Nej nu ska jag lägga mig. Imorgon blir det kolmården med skolan och på kvällen valborg! Kommer bli awesome! Bloggar om jag hinner imorgon, blir tajt om tid. Men mer om helgen ska komma upp. LOVAR!
Godnatt <3

Bilder från festen part dos

'

Fullspäckad helg!

Den här helgen har jag knappt hunnit andas. Har haft så mycket på gång hela tiden. Men det har varit så grymt kul!
Fredagen började med en seg skoldag men den flöt på. Efter skolan cyklade jag hem fort som fan och började göra tårta. Mormor och Göran kom, vi åt massa gott , fikade och fick presenter. Fick massa pengar och en spabehandling av Jesper. Ser verkligen fram emot min spabehandling. Det behöver jag . Hela min kropp är helt sne. Vid 4 fick jag skjuts av pappa till Emma och vi började fixa hennes hus och fixa oss. Sen kom massa folk och vi käka tårta, fick ännu mer presenter och hade kul. Hände några crazy things och det blev rätt så lyckat. :) Skriver om lördagen i nästa inlägg. ;)
Fler bilder kommer...

Inköpt till morgondagen, massa mums.


Hahahhaha, så rätt.


Min önskelista.

+ massor av mer. :)

Kaninen här!

Haha såhär kommer jag se ut imorgon. Vet däremot inte om jag ska ha flugan, haha.
Haha såhär kommer jag se ut imorgon. Vet däremot inte om jag ska ha flugan, haha.

Nu är jag 17 hela år.

Wohoooo om ett år blir det krogen och bil! :D Dock så sög min födelsedag igår. Allt gick åt helvete. Men som tur var firade vi mig inte igår utan vi ska fira mig imorgon efter skolan. Då firar jag med mormor och mamma och senare på kvällen blire fiesta med massa kompisar. Kommer bli grymt kul! :D På lördag är det pizzamys med laget och på söndag har jag match + att jag ska fira med pappa och Jesper då! Helgen kommer äga med andra ord. ;) Nu ska jag äta lasagne och tänka över morgondagen som behöver planeras. Kan dessutom meddela att min skolavslutningsklänning kommit, men jag har inte hämtat ut den än. Visar bild på den senare. Håll tummarna för att den sitter snyggt på mig. :) Ciaooo!

Ett och ett halvt år med Jesper.♥

För två dagar sen den 24 april hade jag och Jesper ett och ett halvt år.
Tiden har gått så sjukt fort och jag älskar dig precis lika mycket nu som då. Du är verkligen allt jag behöver och du har allt det där en kille ska ha. Du är helt perfekt. Älskar dig massor min underbara pojkvän.♥

Beställd!

Blev slutligen denna somriga klänning.

Hallå där! ;)

Dagen har varit super. Imorse skrev jag nationella läs och det gick rätt bra. Tror jag iaf. :) Resten av dagen flöt på och efter skolan träffade jag Emma och planerade festen på fredag. Det kommer bli awesome.  Eftersom jag fyller år imorgon så ska vi fira mig på fredag hemma hos Emma. :D Fyfan vad jag längtar dit. Imorgon blir jag 17. Asså kan knappt fatta det. Tiden går så fort. Nästa år får man liksom gå på krogen och ta körkort. :o Helt sjukt!
Den här veckan har jag också lyckats planera valborg som också kommer bli helt jävla awesome. Men nu måste jag äta och packa. Ska hem till min fina om en stund. Ciao, ♥
Min arm är helt fuckad men den får duga, har inte så mycket annat att bjuda på just nu.

Godnatt...

Träningen gick inte bra alls och nu måste jag sova, har nationella imorgon. Godnatt alla fina läsare.

Hemma hos Kerstin

Sitter hemma hos Kerstin och chillar. Ska strax gå hemåt och äta mat och senare dra på träning trots min extrema träningsverk sen gårdagen. Idag har jag skrattat mycket och planerat valborg som kommer bli super! Har upptäckt ett skitsnyggt blåmärke på läppen också. Ser ut som en mustach haha.


Gick en långpromenad med Selma imorse.


Kändes som vår idag. Var ett tag sen man kände så.

Hej jag är på dåligt humör.

Matchen gick väldigt dåligt. vi förlorade med 5-0 även fast vi hade 1000 chanser i andra halvlek. Vi hade maximal otur kan man säga... Jag sitter här med en fläskläpp som jag fick av en tjej som fällde mig. Råkade göra så hon fick bäras ut senare så vi blev vell kvitt. Dock var hennes lite värre och det var verkligen inte med mening. Men ja hela matchen gick dåligt helt enkelt. Åhhh. Nu sitter jag och är jättetrött i kroppen och är på dåligt humör. Försöker få tag på Jesper men han svarar inte. Allt går så bra... Ska plocka undan lite på rummet som jag skjutit upp ett antal gånger. Borde plugga lite också men nej det orkar jag inte.

Premiärdagen

Godmorgon alla bloggers! Om några timmar drar jag till rosvalla för att spela seriepremiär mot Vagnhärad. Är grymt taggad! Idag ska vi vinna. Har precis ätit frukost bestående av äggröra och bacon. Mums var det. Nu ska jag städa mitt rum och göra iordning mig lite för att sen dra iväg till samlingen. Matchen är kl 17 på rosvalla, kom och kolla. :)
Haha ser ut som en tant.

Natti.♥

Sitter och kollar på Scary movie som jag aldrig sett förut och den är fan bra. Skrattar som en jag vet inte vad. Allt är så jävla random. x) Tror jag ska sova snart. :) Imorgon är det seriepremiär och är taggad som fan! :D Imorgon ska vi krossa! Godnatt. :)
Snart har vi ett och ett halvt år. ♥

I'm gonna live my life.


Har bestämt mig att jag inte vill ha någon vit men frågan är ju då..

gul eller blå?


Lördag

Förlåt för inlägget innan behövde bara skriva av mig lite. :) Förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag har haft så himla mycket att göra. :( Pluggade för NP i Svenska muntligt och idrottsprov som jag hade igår. På talet trodde jag att jag hade misslyckats totalt för jag tappade bort mig och ville bara dö efteråt. Men tydligen så var det övriga ett A-tal och jag typ dog av glädje. Kändes verkligen asdåligt men det var det antagligen inte. Min turdag! :D På idrottsprovet gick det också asbra, lite tidsbrist och kramp i handen bara. Efter skolan gick jag på stan med Emma och gaah vad jag ska shoppa när jag får pengar! Hittade hur mycket snyggt som jag bara måste ha. Efter stan åkte jag hem till Jesper och vi hade myskväll med pommes och nuggets och lite chirre. :p Imorse ringde pappa och jag åkte med honom ut till huset och fixade och städade. Det börjar bli riktigt fint där nu. Nu sitter jag i mitt rum och gör ingenting. Ska snart stänga ner datorn och ta på mig träningkläder. Är assugen på att träna asset av mig. Nu ska det springas! :)

.................

Har ofta hört att jag är den som aldrig hör av mig osv. Men nu tycker jag faktiskt att det är du som aldrig gör det. Du hör aldrig av dig längre och när jag väl gör det har du helgerna uppbokade. Jag är helt enkelt inte lika viktig för dig längre. Känns inte som att jag är högt upp på din prioriteringslista. Jag är numera ersatt av någon annan som är mycket viktigare. Tänker inte engagera mig längre nu får fan du göra något. Vet att vi inte har så bra kontakt längre men jag anstränger mig iallafall för att den inte ska brytas.
Tumblr_m2pguxuurk1qbmosxo1_500_large

Riktigt snygga!


Plugg och popcorn

Har pluggat tal hela dagen och nu sitter jag med en skål med popcorn och kollar på fotboll. :) Riktigt mumsigt. :P
Har inget smink på mig idag.

Vilken är finast?

Ska beställa en utav dessa 3 och jag kan inte bestämma vilken jag vill ha.
1. Den är jättefin men dyrast.
2. Den är sådär dyr och jag har aldrig haft en blå klänning förut.
3. Den är väldigt billig och kan användas vid flera tillfällen än avslutningen.
Det lutar mot 1an men jag behöver er läsares hjälp! Släng in en kommentar om vilken du tror skulle passa mig. Skulle vara jättegulligt. :)

Börjar bli dags att köpa hem en klänning till avslutningen.

Vilken tycker ni är finast? Vilken skulle passa mig bäst? :)

HELGEN!

Måste bara först säga att det är 9 dagar kvar tills min födelsedag! :D Längtar! I helgen var jag på fotbollsläger med laget på Stora sundby i typ Eskilstuna. Vi tränade två träningar och spelade två matcher. Vi vann båda! :) Var väldigt jobbigt att komma ut på gräset. Men det var riktigt kul. Vi sov i en skola i en fritidsgård. Allt var jättekul. Bilder kommer senare om jag får tag på några. Måste skriva mitt tal nu. :s :( Bloggar kanske senare...

Ge mig sommar!

Summer

Summer by leffler featuring a lace shirt

Vill ha till sommaren!

Crop topsAlla toppar finns på utländska sidor bla från top shop. :)

Don't worry, be happy.


Fredag den trettonde.

Hej hej. Förlåt för dålig uppdatering. Var med Jesper i Onsdags hela dagen. Och fick aldrig något tillfälle att blogga. :/  Igår så var jag med Jesper på förmiddagen. Vi bakade mockarutor och gick och köpte glass och lite annat. På eftermiddagen åkte jag till Vrena hem till Jennie och var med henne, Ida, Emma, Maria, Lina och Agnes. Vi åt tacos och marängswisch och hade det mysigt. Kollade på björngustavsson filmen och snackade hela kvällen. :) Jag sov kvar hos Jennie och åkte med henne och hennes mamma in till stan vid kvart över tio. Idag ska jag bara chilla. Måste göra klart mitt tal. Åhh, vill verkligen inte. Orkar inte. Idag är det den fredag den trettonde. Har inte fått nån otur direkt, hoppas det håller i sig resten av dagen. Men nu måste jag verkligen börja med talet. Bloggar mer senare.
560184_373334866022744_100000387014124_1234229_921259689_n_large

Hatar vädret

Ösregn igår och mulet idag. Var tog det fina vårvädret vägen? :( Bara för att det är påsklov... När som helst kommer Jesper hit. Vi ska skriva på våra tal. Nu kom han, haha. ^^ Har ätit pannkakor till frukost med Klara och Corinne. Mums. Men nu måste jag gå. :)

Godnaaaaaaatttt.

Jag och Klucken ska sova nu. Har varit en bra dag. Godnatt på er. :)
Slänger in en gammal bild på mig i lugg. Bjuder på den.

Godmorgon!

Har precis ätit frukost och nu ska jag göra mig iordning. Ska på arbetsintervju på Max på gumsbacken kl 14. Lite scary för jag har aldrig varit på någon förut och man måste ju göra ett bra intryck liksom. :) Resten av dagen ska jag vara med Klara. Vi ska styla shorts. De kommer bli awesoooome!

Snygga grejer, ;)

Give me



True,

Tumblr_m289b98eqh1rskclmo1_500_largeInspiration_life_quotes-562fa0f5cf003882f5cc91bfa53b9b5d_h_large
Tumblr_m14ng25zc11qaq59so1_400_large
Life-isnt-about-waiting-for-the-storm-to-pass_197686987_large

Du har ersatt mig med någon annan.

C6e33c38d5a08c1553d7a82e34869cf9_large

Annandag påsk

Shohoo sitter i min säng och är inne på datorn. Emma har precis åkt hem. Idag vaknade jag upp bredvid min älskling, gosigt värre. Vi åt frukost, fixade oss och åkte ner till Rosvalla och kollade på fotboll. Kollade på mitt lag som spelade lika mot flen. Det stod 1-0 till oss, men när det var bara några få minuter kvar gjorde dem mål på en hörna. :@ Jävla skitflen, haha. Frös ihjäl men vid halv fem kom Emma och vi åkte till filmkedjan och solade. Råkade bränna ansiktet för jag visste inte hur man stängde av ansiktsgrejen. ^^ Svider ganska rejält nu. Efter solningen gick vi hem till mig för vi missade bussen. Vi planerade att vi skulle ha feta festen på min födelsedag på ett speciellt ställe men nehe det gick tydligen inte för stället vi ville ha den på var sålt. :/ Buhu... När vi kom hem till mig så gjorde vi ansiktsmask och måla naglarna och nu har hon åkt hem.
Crazzzy bruds.

Gårdagen

Hade en myig hemmakväll med familjen igår kväll. Fixade räkmackor, tittade tv och åt godis. På kvällen åkte jag hem till Jesper och gosade med honom hela kvällen. :)

Glad påsk :)))

Hello, är seg som en jag vet inte vad. Var med Emily, Otto, Johan, Alex och Jesper igår. Chillade hos Emily och kollade på film och lite sånt. Vi gick och lade oss sent och det blev en rolig kväll. :) I fredags på matchen förlorade vi, men det gick väldigt bra för mig. Var en jätterolig match, synd bara att vi förlorade. På kvällen gick jag på bio med Jesper, Emma och Jonny på American pie reunion. Den var asbra! :D Tycker att ni borde se den.
Har inte blivit så mycket påskfirande den här helgen. Åt lite påskmiddag i fredags hos mamma. Gav Jesper ett påskägg med massa godis. :p Föresten så är jag överlycklig för cyklarna är funna! HSB hade tagit dom av nån anledning? :s Vi får tbx dom på tisdag, wohooo. Aldrig i livet att jag ställer cyklarna utomhus här i brandkärr mer...
Nu ska jag vara en duktig chey och städa mitt rum som ser katastrofalt ut. Kläder överallt. Ska kanske börja på mitt tal också och göra lite matte. Senare ikväll ska jag nog sova med Jesper. Imorgon ska jag kolla på laget när de kör mot Flen men Jesper och Ottilia. Det var mina planer för idag och imorgon. Hoppas ni alla haft en påskig påsk. :D

FUNÄSDALEN!

Som sagt det har nu gått en vecka sen jag åkte dit men jag har inte hunnit och orkat lägga in bilder osv. Men nu kommer dem! Resan var superkul och helt klart värt pengarna. Det jobbiga var den långa vägen som tog typ 9 timmar. På vägen dit var det dessutom iskallt för chaffisen hade stängt av värmen så jag frös ihjäl och kunde inte sova. När vi kom fram fick vi nycklarna och gick och hyrde allt vi skulle och sen drog vi ut i backen och åkte halva dan och slappade resten. Lägenheten var asfin med bastu, två toaletter, platt-tv och wii. Det bästa som hände på hela resan var att vid 1-2 på natten fick vi inte igen altandörren så den stod helt vidöppen. Vi fick ringa jouren och en tjurig tjej svarade och sa att det skulle komma en vaktmästare. Vi satt och snackade massa läskiga djur och uteliggare, snömannen och altmöjligt och skrämde upp varandra. Det vart kallt i hela lägenheten och det kom ingen så vi ringde igen. Då visade det sig att vaktisen ramlat och gjort illa benet. Liksom hur stor är chansen? Det fanns ingen mer i närheten tydligen heller. Precis då började det snöa på tvn och datorn. Hon: Kan ni ställa nåt för? Och vi ba: Eh, nej det finns inget och den är helt vidöppen. Då tröttnade zeijlon och gick fram och drog igen den. Resten av kvällen var vi lite småskraja och helt plötsligt kommer Didrik ut helt sömnig och alla skriker och ramlar på golvet och herregud vilken röra det blev. Hela resan var minnesvärd och jag vill definetivt åka dit nästa år. :D Ramlade en gång och vred knäna men jag överlevde som tur var. :) Juste höll på att glömma det viktigaste av allt. Vi har en italienare i våran klass som är ett riktigt proffs på pizza. Han bakade pizza åt oss och det var så himla gott! Smakade precis som köpt fast ännu bättre! :p Under hela resan underhöll vi dessutom oss själva med ett helt stört spel. Achtung die kurve heter det, sök på det så får ni se. ;) Skitkul faktiskt. Tror jag fått med det mesta, skulle kunna skriva mer men då blir det nog tråkigt stt läsa, eller vad säger ni? Jag skulle nog inte orkat med det iallafall. Så här slutar inlägget. :)
Här sov jag. :)
Döda efter åkningen första dagen.

Så fint.

Tumblr_m0xydxb0vp1r7elt6o1_500_large
Tumblr_m20d6ictqv1rt6b80o1_500_large
Tumblr_m20pf7ej6q1qghb5to1_500_large
Tumblr_m20pwwrxoc1rr3txuo1_500_large
284162_233145223383151_151967744834233_773303_2354561_n_large

Älska påsken!

Img_0035_large
1164648-9-1333556828753_large

PÅSKLOV!

Den här dagen har varit så jävla bra. Började med att jag hittade en hundring i morse, precis vad jag behövde! Sen i skolan var det chill. Lars, påskkärringen, sprang runt med kvast och delade ut ägg och alla klasser fick ägg med godis. :p På lunchen åt jag rhodos och sen var det spanska som blev dagens minus . Gick asdåligt på uppsatsen. Man skulle skriva om vad som var värt mest, kärlek eller vänskap. Vad är det för ämne liksom? -.- Skrev en halv sida och lämnade in skiten. Däremot gick läs väldigt bra! :) Efter skolan åt jag och några från klassen glass. Var riktigt gott. Jag och Madde passade på att köpa present åt våra föräldrar också. Hittade även en assnygg jacka som jag lade undan och så köpte jag en lila/blå stickad tröja som kommer upp på bild så småningom. Vid 4 hämtade pappa mig och skjutsade mig till krikon där vi tog kort i våra nya snygga matchställ. Tror jag vart rätt så bra på bilderna faktiskt. :) Efter vi fotats klart åkte vi  och städade långtidsparkeringen på skavsta........ Det var ett minus där med, men det gick fort så det var ändå helt okej. Har varit med om värre gånger.                                                                                                                                                                                                                      Sitter just nu forever alone hemma i lägenheten. Alla är borta av nån anledning. Ska städa undan lite på rummet och bara chilla ikväll. Imorgon blir det match mot oxelösund i ramdalen kl 13.00. Efter det ska jag baka tårta,fira pappa, vara med Jesper, leta cyklar och gå på bio och se den nya American pie. Fullspäckad dag alltså. Nu vart inlägget långt, men bättre för långt än för kort. ;)

Sorryyyyy

Förlåt för dålig uppdatering. Min ursäkt. SPANSKA. Måste plugga lite till, godnatt vi hörs imorgon.

Världens bästa låt, tröttnar aldrig.


Godnaaaaaaatttt.

Träningen gick superduper och nu ska jag sova, godnatt på er. :)

Plugg och massa gott.

Sitter med en godispåse i famnen och en marabou smarties. Ska göra min klassiska pluggaochätaplugggodis-vana som jag alltid gör. Smakar riktigt gott. Dagen har varit helt okej. Bara 2 dagar kvar till lov! :D En sak som är mindre kul är att jag fått reda på att min och min systers cyklar har blivit stulna... Man ska inte ha fördomar osv.. men FUCK BRANDKÄRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!! Var bara det jag ville säga om den saken. :) Nu ska jag plugga och senare ikväll blir det träning.

Riktigt snygga smycken!

Halsring Silver
Hittade en sjukt bra sida med massor av fina smycken som dessutom är billiga. Jag som älskar kors kan verkligen hitta allt jag vill ha på den sidan. Gillar armbandet och halsbandet med korsen bäst, nästan så man vill beställa ett. Dock är min ekonomi ganska dålig just nu. Ta en titt om ni vill, sidan hittar ni r.

Saknar 9D ♥


Trying to forget someone you love is like remember someone you never met

Nu ska jag packa och göra mig iording. Jesper är på träning och efter det ska han och hans morfar hämta mig, och sen ska vi vidare hem till honom. Jag ska hjälpa honom med sitt svenska tal. Bloggar om funäsdalen senare i veckan för det är många bilder osv och hinner inte nu. Vi hörs kanske imorgon, har massa spanska att göra tills på torsdag. :/
Han ser glad ut, haha. <3

Old new in ^^

Stickat linne, H&M 149:- - Jeans, Gina Tricot 599:- - Bikini, H&M 179:- ? - Linne, H&M 149:-och Skor, Nelly 349:-.
Linnena  och bikinin kommer bli sååååå snygga på min bruna kropp i sommar. Längtar tills jag får använda dem.

Snygga linnen

Ärmlös Topp Flow GråÄrmlös Topp Wild Vit
Tror jag ska beställa den grå. Måste bara övertyga mami. :p

Jag är hemma!

Nu är jag hemma! Ska ta ett bad nu och städa, så jag  bloggar lite senare. :)

RSS 2.0