HEY you look kind of cute!

 
Sitter hemma hos Karro och har precis färgat håret. Vi dunkar musik och har fixat oss lite och tänkte fota men kom på att kameran var död och att det tar år att ladda. -.- Nu vet vi inte vad vi ska göra men vi gör nåt kul iaf. Herrå! ;)

Yoe broes!

Drar till Karro nu och hänger med henne och färgar håret! :) Sen ikväll drar jag till Stigtomta på fest. Hinner inte blogga mer nu, måste ut med doggarna. :) H det bra!

.......................................................................


HEJSAN HEJSAN ;)

Vad händer? ;) Idag har jag varit med Linn, Emma, Lina, Hannah och Micha och vi har planerat helgen som kommer bli så grymt awesome! :D På fredag blire karnevalen och fest och på lördagen ska vi åka gummibåtscruising i ån. Fett läskigt men roligt som tusan! Ska köpa båt imorgon troligtvis. :) Kom och kolla vetja! ;) På kvällen blir det troligtvis fest igen. Längtar som tusan till helgen.Nu ska jag ut och springa och sen va med Jesper. Vi hörs!
 Uppblåsbar båt Proaqua 300

Lördag söndag.

  
Igår spenderade jag hela dagen med Jesper förutom att jag jobbade lite. Vi kollade på film och hade det mysigt och pratade lite. Han sov hos mig och idag har jag varit på malmamarknaden. Köpte en röd stor mysig baseball jacka. Vet inte om jag kommer använda den för tror inte den passar på mig. Fanns ingen spegel där. Men lägger kanske ut bild imorgon. Imorgon ska jag jobba och sen ner till hamnen med tjejerna och äta glass eftersom det inte blev nåt smultronställe idag. :/ Känner mig för övrigt rätt nere och har egentligen ingen lust att blogga.

When you’re lost and you’re tired, when you’re broken in two.

Är så grymt förvirrad just nu. Vet inte vad jag håller på med eller vad jag ska göra.

Bilder från smultronstället.

Miiiin goda glass! :) Ska till smultronstället med massa kompisar på söndag igen! ;)

Åh snaaark...

     
Godmorgon på er. Sitter just nu i vardagsrummet och bloggar medans Linn Ida och Hanna snarkar i sängarna. Emma åkte precis hem och nu orkar jag inte gå och lägga mig igen. Igår åt vi först på rhodos och det var smaskens! Sen åkte vi hem till mig och tittade på Projekt x. Av filmen blev vi övertaggade så vi drog till stan till en fest men som sen alla blev utkörda från. Så vi drog till hamnen med massa random killar och några tjejer och nattbadade. Det var grymt varmt i vattnet! :D Frös inte nånting, helt klart värt det. Vid 1-2 gick vi hem och fy vad ont i fötterna vi hade. :s Kollade ännu mer film och somnade vid 3-4. Om två timmar ska jag jobba och njaee jag är inte taggad....Ikväll ska jag antingen på fest med brudarna igen eller så ska jag vara med Jesper. :)
 
 

N E W I N !


Godmorgon

Hann inte blogga igår och i onsdags, för det blev så stressigt. Men bloggar troligtvis mer ikväll. :) Nu ska jag fixa mig iordning för att jobba. Efter jobbet ska jag vara med Linn, Ida och Hanna och vi får se vad vi hittar på ikväll. ;)

Mot smultronstället!

 
 
Hej på er! :) Har precis kommit hem från jobbet. Nu skulle jag egentligen packat och dragit till Vrena till Jennie men såklart ringer pappa och säger att vi ska åka till smultronstället idag. Pappa är så bra på att planera. -.- Som tur är sa Jennie att det var okej så bra som hon är! :D Så åker till henne ikväll istället om jag hinner. Men nu måste jag fixa iordning mig och packa. :) Ha en bra dag! :)

Så sjukt snygga! Dör....


Jag är en NINJA

Apfenppcaaactcn_large_large
 

Helt slut!

 
Hejsan hejsan. Har precis ätit och kommit hem från springturen. Var skapligt jobbigt och svetten bara rann. Nu ska jag duscha och sen ska jag städa iordning och plocka undan alla kläder som ligger överallt. Ska försöka leta upp photoshop skivan med så jag kan fixa lite coola grejer till bloggen! ;)

Selma min sötnos.♥


Drar ut och springer.


O L D N E W I N !

 
 '
 
 
Har inte kunnat lägga ut det jag köpte i Stockholm eftersom jag glömde dom hos Jennie. Men nu har jag äntligen fått kläderna så jag kan börja använda dom! :) De persikofärgade shortsen köpte jag för några dagar sen.
 

.......................................................................

488642-8-1336670335740_large

Letar du efter bra hårprodukter?

Har tänkt på det länge och jag måste "dissa" tresemmes schampoo och balsam. Har använt dom flera gånger men resultatet blir bara att mitt hår blir frissigt och torrt. Dessutom känns det som att håret inte håller sig fräsht särskilt länge. Tycker det är onödigt att lägga ut så dyra pengar på deras balsam och schampoo. Jag som har blont och rätt så slitet hår vill ju ha ett riktigt bra balsam som döljer det slitna. Vill därför tipsa om head & shoulders produkter. Riktigt bra! Håret luktar jättegott och det känns rent och fräsht länge. Håret blir även jättelent och lättkammat. Och det bästa av allt, håret ser inte slitet ut. (y) Ett extra plus för det betydligt billigare priset!  Ett tips till er som letar efter ett bra shampoo och balsam. ;) Jag använder head & shoulders care and repair. :)

Underbara låt. ♥

 

1 år och 9 månader. ♥


Tiden går så himla fort.♥
Våran första "pussbild". :)

Can't promise things wont be broken.

Shena shena. Kom hem för ett tag sen. Igår kunde jag inte blogga eftersom Jesper fortfarande inte fått sin dator än... Men iaf så var jag med Jennie och Lina efter jobbet och vi åt glas och smidde hemliga planer som kommer bli awesome. Vid 5 åkte jag hem till Jesper, bytte om och drog och tränade. Sprang, körde intervaller + styrka. Efter träningen spelade vi lite volleyboll också. Riktigt kul faktiskt. :) Sen sov jag hos min fina och aa på morgonen gick jag upp och jobbade. Nu ska jag glo lite till på datorn och sen ska jag städa och ut och springa. Har bestämt mig för att bli nyttig och träna mer. Så nu jävlar ska de springas. Bloggar mer ikväll. Ha det bäst! ;)

För jag är snyggast i världen!


Bästa kameran också!

Nä men säger vell godnatt...

Godnatt på er. Nu är klockan över tolv och jag ska jobba imorgon. Imorgon kommer även mamma och äter på jobbet så då blir det hela lite roligare. Föresten så älskar jag mitt jobb. Skulle inte kunnat fått ett bättre. Äter asgod sallad varenda dag och tjänar skapligt mycket. :) Dessvärre gör jag glassstrutar åt folk och då blir man ju sugen. Men det är det värt! Efter jobbet imorgon ska jag träffa Jennie på stan och senare på kvällen träna med några i laget.Godnatt på er! :) btw så är bilden helt mobbad men bjuder på den! ;)

Världens finaste hund badar och leker.


Bilder från helgen. :)

Mamma i min hargtröja haha.
 

Flaskan och boken, försvann i midsommarnatten.


Jag vill va fri som en fågel.


Aaaaa hej. ;)

Jo jag vet uppdateringen har sugit men jag har inte haft tid. ;) I torsdags jobbade jag, tränade och sen sov jag hos min fina. Steg upp tidigt och jobbade mer än jag skulle = CASH. Efter jobbet drog jag hem, hämtade grejer och tog moppen till Jesper. Vi käkade räkor, vitlöksbröd, melon och massor av goda saker. :P På kvällen drog vi på fest i Harg hos Sofie och vi stannade till 1 ungefär och efter det drog vi tillbaka hem till Jesper och somnade direkt. Sov som stockar. På lördagen åkte jag och mamma upp till Godkärra igen till mormor och Göran och sov där inatt. Gick upp tidigt imorse och åkte på hundutställning som gick sådär. :/ Domarn klagade på att selma inte dreglade. :s Liksom huh? :O Men vi åkte vidare mot Västerås där vi åt kebab och åkte vilse. Tillslut hittade vi till Kungsby där vi var på Dogocanario möte (våra hundars ras). Fikade och snackade i flera timmar och nu är vi äntligen hemma! Nu ska jag städa lite och hämta mammas systemkamera och lägga in bilder. :) Bilderna i inlägget är från festen och snodde från Emilys blogg. :)

En dag med fina vänner.

Idag har jag jobbat och efter jobbet träffade jag lucy. Vi fikade och pratade om allt och inget och gick runt och kikade p lite saker. Efter stan åkte jag hem och träffade Emma. Vi drog till Stigtomta och mötte upp Maria och Ida vid Ica, köpte lite gott och drog till kisäng och chillade och hade det mysigt. Efter vi setat där i några timmar drog vi tillbaka till Stigtomta och gymmade och nu är jag hemma. Åkte moppe från stigtomta och det var asdimmigt och läskigt. :s Nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng och somna så jag får lite sömn. Imorgon ska jag upp halv sju nämligen och hjälpa mamma med tvättstugan. Lägger ut bilder imorgon. :) Natti. ♥

Solen skiner wohoo.

Shenis penis! Sitter hemma och ska snart möta Karro. Ska vara med henne idag och vi får se vad vi hittar på. Nåt kul ska vi iallafall göra. Vi kanske ska ut och fota så att jag kan fixa en ny riktig fin header! För övrigt idag så har jag jobbat och efter jobbet var jag med Emma. Vi åt lunch och gick ner till hamnen och åt glass. Satt riktigt fint de. Solen sken hela tiden och det är underbart! Äntligen börjar det likna sommar! Har fått med mig hem ett halsband som jag totally ÄLSKAR och så ett par shorts som jag inte vet om jag ska ha kvar... Ska lägga upp bild så får ni säga vad ni tycker, och om dom är värda att ha kvar.
 
 
 

Workout

Har precis kommit hem till Jesper efter en springtur med några tjejer från laget. Lyckades gå vilse på en kyrkogård. :s Sprang runt som en tok för att hitta det där frisksportar torpet. Men till slut hittade jag det efter att jag frågat en tant och vi sprang 4 km och så sprang jag dit och hem så 6-7 km ungefär. Najs nu ska vi kolla film baj baj. :)

Hur gammal är jag?

[x ] Du vet hur man kokar kaffe
[x] Du använder dig av en kalender
[ ] Du äger mer än ett kreditkort
[ ] Du vet hur man byter olja i bilen
[/] Du tvättar dina egna kläder
[ ] Du röstar
[x] Du kan laga mat själv
[ ] Du tycker att politik är intressant
TOTALT: 3,5
[ ] Du har alltid en penna på dig
[x ] Du har fått kvarsittning
[ ] Du har glömt din egen födelsedag minst en gång
[/ ] Du gillar att gå ut och gå själv
[ ] Du har tittat på pratshower
[ ] Du dricker kaffe minst en gång i veckan
TOTALT: 1,5
[x] Du vet hur man diskar
[x] Du kan räkna till 10 på något annat språk
[/] När du säger att du ska göra något så gör du det
[ ] Du kan klippa gräset
[x] Du kan få vuxna att skratta utan att skämma ut dig
[ ] Du kommer ihåg att vattna blommorna
[x] Du pluggar när du måste
[/] Du slöar INTE i skolan/på jobbet
TOTALT: 5
[x] Du kan stava till ”erfarenhet” utan att kolla upp det
[ ] Människorna på Starbucks vet vem du är
[/] Din favoritmat är hämtmat
[ ] Det första du gör på morgonen är att få i dig koffein
[/] Du kan gå och handla utan att köpa något du inte behöver.
[ ] Du förstår politiska skämt första gången de sägs
[x] Du kan skriva snabbt
TOTALT: 3
[ ] Du har förstått att vädret ändras för varje timme
[ ] Dina enda vänner är från din arbetsplats
[ ] Du har varit på ett tupperwear party
[x] Du har förstått att ingen tar dig seriöst så länge du inte är över 25 och har ett fast jobb
[ ] Du har fler räkningar än du kan betala
[ ] De flesta av dina vänner är äldre än du
[x] Du kan säga nej till att stanna uppe hela natten
[x] Du använder internet varje dag
[x] Din garderob har inte rensats på ett tag
[x] Du kan läsa en bok och faktiskt avsluta den
TOTALT: 5
Min mentala ålder: 18 :)


HAHAHAHA bästa busringningen!

 v

♥♥♥♥♥♥♥♥

"Twenty years from now, you will be more disappointed by the things you did not do than by the things you did do. So, throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover."

Söndag = Chill dill!

Idag blir det lite utav en slappdag. Ska hjälpa mamma att städa ut den stora garderoben och även städa lite på rummet. Kanske drar ut och springer en runda i skogen också. En chilldag helt enkelt! Vad ska ni göra idag då :)
btw så bjuder jag på den absolut snyggaste bilden ni sett!

You hear, but you don't listen.


Godmorgon solstrålar!

I min säng sitter det just nu en hungrig tjej och ja det är jag. Men jag orkar inte göra frukost, hehe. >.< Filmen vi såg igår på bion hette prometheus tror jag och den var faktiskt jättebra! Mycket ryck så popcornen nästan flyger.;) Filmen får en 4 av 5 av mig bara för att slutet var lite konstigt. Men det kan ju bero på att jag är lite trög. Ett filmtips till er iallafall! ;)
 
 

HEMMA! ;D

Nu är jag hemma! Har precis fixat mig och jag har upptäckt att jag fått ganska långt hår! :D Det gillar vi! ;) Nu ska jag hem till Jesper och vi ska äta och gå på bio ikväll och se en skräckis. Kanske drar till en kompis på fest sen men tror inte det blir så. Hoppas ni får en awesome lördag! :) Bjuder på den halvfula bilden. 
 

❤ Min fina Nancy ❤


Regnet bara öser ner...

                
Hej på er! :) Nu fungerar internet något bättre men man kan fortfarande inte lägga ut några nya bilder. :/ Vädret har verkligen varit jättedåligt, det har inte varit sol på 5 dagar. Det var lite sol nyss men nu börjar det såklart att regna igen. Typiskt. De här dagarna har jag underhållt mig med att kolla på film, baka (massor) och tränat. Tror jag har kollat på 6 filmer bakat sex gånger och så har jag sprungit alla dagar förutom en. Men idag kommer mamma och Håkan upp +  hundarna. Kommer hem antingen på fredag eller lördag. Det lutar åt lördag eftersom mormor fyller år på fredag. Hoppas ni får bättre väder för här är det inte bra. Ha det bäst! ;)

Last summer...


Internet har dött.

Sitter på biblioteket här i Skinnskatteberg. Känner mig lite lonely här men nu kan jag iaf va inne på en dator! Det kommer inte bli så mycket mer uppdatering den här veckan för internet slutade fungera igår. :/ Kanske att det funkar igen man vet ju aldrig. Det kanske beror på det dåliga vädret. Men nu måste jag stänga av här och logga ut för vi ska åka och handla. Ha det så bra everybody! ;)
Filmtips!

F R Å G E S T UN D! ☺

Kör på en frågestund för det var längesen. Men svarar bara om det blir rätt så många frågor. Så fråga på massor! :D Ska försöka fixa så att kommentarerna inte syns så ni vet. :)

☺☺☺☺☺


Nu har jag landat!

Befinner mig alltså på detta härliga ställe. :) Har precis spelat lite fotboll med Corinne och nu tjatar hon om att vi ska bada. Tror jag ska utnyttja dagen och hitta på saker så bloggar jag mer ikväll då det är mörkt och tråkigt ute. Hoppas ni får en awesome dag! ;)

Ny bloggdesign!

Hatade min förra så nu har jag fixat en ny sålänge. :) När jag kommer hem från mormor ska jag och Karro fota massor så då kommer det förhoppningsvis komma upp en ny header sen. ;) Har även fixat nya smileysar. :P

♥♥♥♥♥♥♥♥


Oooooppps

Min uppdatering är inte den bästa har jag märkt. Men det har varit rörigt och jag har haft mycket att göra. Inatt så sov jag hos världens finaste pojkvän och vi bara chillade och hade det mysigt. Cyklade hem vid halv ett ungefär och nu har jag städat och gjort iordning lite här hemma för snart kommer mormor och Göran hit. Jag och Corinne har varit ensamma hemma några dagar och just nu är det kaos. Corinne har lyckats hälla ris i avloppet så nu är det stopp i hon i köket så man kan inte spola vatten. Jag har antingen slarvat bort hemmanyckeln (!) eller låst in den i cykelförrådet som jag inte kan komma in i. -.- Diskmaskinsplupparna är slut så vi kan inte diska och ja allt går super! Imorgon iaf när vi åker till mormor och Görans sommarställe ska jag bara chilla ,träna, bada och steka i solen i en vecka. Brukar vara väldigt mycket sol där uppe där dom bor faktiskt.  Och sen hittar vi säkert på massor av annat kul. Ska ta med mig datorn så jag kan blogga men deras internet brukar krångla så förbered er på det värsta. (;

Solen skiner wohoo.

Älskar vädret! Har jobbat tidag till halv tre och tjänat cash. Nu ska jag åka och äta glass med Kerstin och sen ska jag åka ut till Björkvik hem till pappa. Ha det super i solen allihopa! :D
 
 

Gör våffels med kluck och syster.

Tjä tjä. Igår jobbade jag lite, tränade en mördarträning och efter det var jag med Frida och Klara. Vi gjorde allt som vi brukar göra. Skrattade, töntade oss och hade bara så kul! Vi drog till donken och åt och beställde pyttepanna i drivein-en. Haha hon som snackade vart helt paff. Slutade med att jag och Klara somnade kl 2-3 och nu står vi och gör våfflor. :) Ska äta och sen ska jag ned på stan och träffa Jesper. Vi ska hyra film och sen ikväll ska vi ha myskväll bara han och jag.♥ Skulle egentligen rida idag men så blev det inte. :/ Hoppas ni får en superdag everybody! :D Bjuder på den gamla bilden ovan på mig i lugg.
 
 

I slutet av juli månad...

när jag får lön då ska jag köpa en Iphone. Sitter redan nu och kollar in alla fina skal. Vill ha jättemånga men de glittriga skalen är allra snyggast tycker jag. Skulle vilja ha alla färger.
 

Måndag

Godmorgon alla läsare. Fick nyss reda på att jag inte kommer kunna gå på ett poolparty på fredag vilket känns mindre kul. Men å andra sidan ska jag åka upp till Mormor och träffa henne och Göran så det blir ju roligt det med. Det var ett tag sen jag var där sist. Idag iaf så ska jag vara med Klara tror jag och så ska jag även träna och hoppa in och jobba i två timmar. CASH! ;D Vad ska ni hitta på idag då? Det verkar ju bli fint väder. :)
 

Gårdagen I Vrena.

Inte så många bilder och inte så bra kvalite men det var det jag hade att erbjuda! :)

Gårdagen och idag.

 
Nämen tjena! (: Har precis kollat på fotbollsEM-finalen och är det ingen mer än mig som stör sig på att alla p12or skriver på fb att dom älskar Spanien och vad det står i matchen? -.- Aja hejade på Italien men men. Gårdagen iaf ägde sönder och det hände många roliga saker. Kvällen tillbringades i Vrena på en badplats med massa härligt folk. Det blev bad, grillning, tältning och massa annat kul. Slutade med att jag och Jesper delade sovsäck och jag har aldrig i hela mitt liv sovit så trångt så det är inget att rekommendera! Idag när jag vaknade upp var det däremot inte lika kul... Seg som jag vet inte vad. Skulle egentligen gått på stan med Lucy men det blev till att äta frulle hos Jesper och sen somna i hans säng och bara njuta av känslan att sova istället. Det behövdes kan jag tala om! Vid ett åkte jag hem och bara var men på eftermiddagen åkte jag iaf hem till Malin (Min låtsassyster) och var med henne och Elin en stund. Vi åt tacos , bakade chokladkaka och snackade om allt och inget. Nu är jag skapligt trött och jag tror jag ska sova skapligt tidigt idag.

Hej

jag är död hejdå.

RSS 2.0