19!






Things i wish i had

 

Studentkryssningen..

var så sjukt grym! Längtar tillbaka! Trodde inte att det skulle bli så roligt. Skön stämning, billig dricka och inte alls dreggigt som så många sagt att det kan va innan. Värt varenda liten krona! Åkte med en av sex bussar upp till Stockholm. När vi kom ombord efter en stunds väntan så gick vi direkt och åt. Maten var god men inte värd 300 kr som dom tog för det. Men mätt blev man. Efter maten sprang vi till taxfreen och det enda som egentligen var dåligt på kryssningen var att sourzen var slut när vi kom.. :/ Men vi hittade lite annat gott att shotta. Efter shoppandet började vi dricka och bonga och spårade sönder. Sen dansade vi och öste runt på kryssningen resten av kvällen/natten. Musiken var riktigt bra, mycket bättre än i Nyköping. Åt frukost vid 5 och gick sen och la mig. Vaknade upp med världens huvudvärk. Kunde inte resa mig upp och mådde skit verkligen. Men efter några timmars sömn och lite pringles i magen kunde jag resa mig upp och det visade sig att dansgolvet fortfarande var öppet så det var drag dagen efter med. Köpte en svindyr hamburgare på båten och lite godis i taxfreen innan vi gick av. En riktigt rolig resa var det! Vill så gärna göra om det. Var bakis flera dagar, trodde inte man kunde bli det.

Fler bilder kommer!

Torsdag

Ikväll ska jag fira mig och innan dess ska jag plugga. Har totalt 11 saker kvar innan studenten. Om jag är effektiv idag kan jag få ner det antalet till 9. Längtar verkligen tills allt skolarbete är borta! Ska bli så fruktansvärt skönt!


Hallonmuffins

Älskar att baka och tog ledigt ikväll från plugget så det blev hallonmuffins också utöver kladdkakan. Smaskens!






Studentmössan på!






++++++




Studentmössan har kommit!

Även en tjocktröja som jag köpte kom idag. Är riktigt nöjd trots att tröjan är svart (enligt mig) och inte marinblå. :) Bara för att jag tycker att den är svart så ser den såklart ut som att den är marinblå på bilden. :/ Så jag vill ha den! Men den är riktigt skön och gosig och mössan satt bra så nöjd är jag ändå!
















Snart födelsedag





Så därför blir det kladdkaksbak idag. Ska göra sammanlagt 4 tårtor till helgen då jag ska fira mig på flera ställen med olika personer. :) Fler bilder på mitt firande med vänner och familj kommer upp efter helgen. :)

Påskharen kom till mig med!






Påskharen kom till mig!


Påskdagen

Gådagens påsk blev riktigt lyckad för min del. God mat och massor av godis! Just nu ska jag precis hugga in på min frukost och sen ägna hela dagen åt plugg. Tråkigt men måste göras. "/




Balklänningen har kommit!


Smygtitt!

I can't get you out of my mind.




Onsdag

Igår så gick jag på stan med Julia efter skolan och investerade lite i mig själv. Köpte 3 trosor, behå, nagellack, ett linne, en hårborste & en handukshängare haha. Nagellacket är det jag använde på förra inlägget. :) Sen på kvällen blev det fotboll sträning. Just nu har jag slutat och sitter kvar i skolan och pluggar matte. Har fått mycket gjort idag vilket känns jätteskönt. Ska hem snart och fixa en grej som är hemlig. Kan inte skriva ut här men det kommer nog ut imorgon här på bloggen. :)


Glitternails






Studentskor






376 kr fattigare men ett par skor rikare. Riktigt nöjd då jag kan gå i dom trots den 14 cm höga klacken. Får se hur det blir utomhus sen också. Men de var riktigt sköna på fötterna och fina så de får inta en plats i min garderob! :)

RSS 2.0