Tjejkväll meddessa saknade människor ikväll! <3


Julstämning


Nu ska det julpyntas..

PÅ BLOGGEN! :D
 
En gammal vinterbild. :)

Gullekatt!


Bästa klassen!

Vi vann hela basketturneringen och släppte inte in ett enda mål! N2A! <3


Min extremt snygga vän!


Hej på er kära läsare.

Det verkar som att blogg.ses app aldrig fungerar längre. Det är därför jag inte bloggar så mycket för när jag väl ska publicera så står det att det inte funkar och så har jag skrivit allt i onödan. Funderar lite på att byta bloggplattform, vad tycker ni? Tror att uppdateringen lär bli mycket bättre då. :)


Fika med Linn!


Tired of your excuses.


Hej på dig!

Blogg.se appen suger! Ville bara säga det.


THE NIGHT OF MY LIFE

 
Gårdagen regerade, säger bara en sak. Oslagbart.
Har försökt lägga ut bilder och skriva i detalj om gårdagen men som vanligt fuckar blogg.se appen ur. -.-
Men ska försöka imorgon igen. Ska sova nu. Imorgon är det äckelmåndag och då är det bäst att vara pigg annars så suger dagen ännu mer. Natti Natti! :)
Ni får en sjukt gammal bild! iallafall. ;)

Plockar ihop kläder och städar!


WOHOO

 

Världens gladaste tjej här!

Såg nyss att jag fick A på min idrottsinläming, wohoo. Och snart är det fotbollsträning, kan det bli bättre?! Och i morgon är det fredag vilket betyder  sluta tidigt och sen taggning och chillkväll med de bästa brudarna! På lördag smäller det, då jävlar! Älskar livet! Men nu måste jag byta om och tagga träning. Ha det bäst baconfläsk! :D
 

Natti natti

Nu är jag jättetrött. Träningen gick superbra och nu ska jag sova. Godnatt på er, hörs imorgon! :)


NU

Bakar kladdkakemuffins! ♥

Reading

Har färgat håret nu, vart asbra så nu är jag blond och snygg igen, hehe. :) nu ska jag läsa en äckelbok som är gammal och tråkig och det är väl det jag ska göra resten av kvällen. Hoppas ni har det roligare än jag...


Måndag

Maaaaat! Var superäcklig mat idag i skolan så nu är jag vrålhungrig! Ska bli gott med macka. Ser lite konstigt ut men tro mig, mormors saft och macka är det bästa! Nu ska jag fixa lite med bloggen och sen plugga och färga håret. :)


Bilder från i lördags. :)


Ni finns inte kvar.

Vi var bästa vänner.

Var ba tvungen. ^^


Helt slut

Hej på er. Mår sådär efter gårdagen kan man säga.  Igår så firade jag min låtsaspappa Håkan på dagen och åt tårta och god middag. Senare på kvällen mötte jag Josephine och så tog vi bussen till Arnö och hade det roligt. Slutade med att jag gick ända från Arnö hem hit till Brandkärr och benen var som gele. Tappade även bort min laddare så nu är min mobil död och jag kan inte ladda den. Känns jättebra. Så ni kan ju låta bli att smsa / ringa om ni inte vill bli iggade. :) Är så sjukt sugen på nudlar nu men det finns inga! x( Typiskt.. Ska leta lite till, känner mig nälien desperat. Bilder kommer upp nån annan dag eftersom min mobil är död. Så ni får nöja er med ett tråkigt inlägg helt enkelt. :) 

One piece on!

Gårdagen spenderades med Linn,Hanna, Emma, Maria, Carro, Agnes, Jennie och Rebecka. Vi hängde lite på donken och planerade lite hemliga saker. ;) sen åkte vi hem till Linnoch var där en stund. Vid 22 tog jag och Carro bussen med Adam och Felix till Oxbacken och partajade hela kvällen. Vart jättelyckat trots allt! :) Vi gick hem till mig vid 2-3 och somnade på dirren. Vaknade vid tolv och nu har Carro åkt hem och jag har tagit på min One Piece och håller på att städa. Ikväll blir det troligtvis mer fields fast med Josephine. Bloggar mer ikväll! :)


Eyyyyy macarena!


Morsning korsning!

Godmorgon , sitter och äter müsli. Ska börja göra mig oordning nu och sen är det plugg som gäller! Har bara engelska och idrott så slutar kanske halv tolv idag.. Bästa! Men nu måste jag skynda mig, vi hörs! :)


Hatar torsdagar.

Den här dagen har varit tråkig, jobbig och bara förjävlig helt enkelt. Ville bara berätta det, för nu måste jag göra klart fysiken som ska in imorgon. -.-

Lite nytt jag aldrig la upp bild på från shoppingen i stockholm.

 
 

++++++++

Tumblr_m5jg5e9iua1ryxo0qo1_500_large
386934_2187107524817_505633790_n_large
 

++++++++

Tumblr_mcxgyjqvus1rua4pso1_500_large

Natti natti

Träningen gick helt okej, vart lite besviken när träningen blev en kvart kortare och så fick jag spela på en position som jag är jätteovan vid. Och jag som var övertaggad. När jag kom hem hade även mamma kommit tillbaka hem från Ullared med massa saker till mig och resten av familjen! Fick massa fina och bra saker! Tar kort på det imorgon om jag hinner. Godnatt på er!


I am afraid of lose something i don't even have.


Det här är jag just nu.

Sugen på godis hehe. Men nej, ska träna om en halvtimme, skärpning! :)

SWEDISH HOUSE MAFIA

here i come!
 

Här går det bra..

med bloggandet! Har kollat på Bis mot Hbk idag på förmiddagen. Harg vann förvånatsvärt nog och efter matchen åkte jag hem till Linn en stund innan vi åkte till stan och mötte massa vänner. Snackade massor med dom och planerade en awesome night och efter det åkte jag hem. Har försökt plugga matte men det går inte alls bra! x( Nu ska jag snart lägga mig. Imorgon väntar ännu mer plugg och förhoppningsvis ska jag färga håret för det behövs. Funderar även på att gå och klippa mig. Vi får se hur det blir med den saken. Godnatt på er!

På väg hem från Stockholm

Vi har varit och shoppat på ett stort köpcentrum. Är inte alls i behov av tröjor men ja nu kan ju gissa vad jag gjorde. Har köpt 5 tröjor/ toppar.... Tar kort på allt när vi kommer hem. Nu ska vi strax gå av och köpa pizza. :)


Slänger in en liten bild på hur en utav tröjorna ser ut på. ;)


Dagens inköp!

Stickad tröja 299:- från BIK BOK, topp 249:- från BIK BOK, vantar 149:- från Accent.


Södertälje here i am!

Sitter just bu på bussen ner mot Södertälje centrum med Corinne. Ska shoppa lite om jag hittar nåt. Imorgon åker vi till Stockholm och shoppar loss ännu mer! Vi är hos mormor nu, kom för nån timme sen. Vi stannar tills på lördag eller söndag. :) Festen jag skulle på igår vart inställd så det blev ingen maskerad så jag fick lämna tillbaka allt jag hyrt.. Surt.. Men gick på spa på förmiddagen som var asskönt men lite pinsamt. Och på kvällen var jag med massa vänner och tittade skräckfilm, åt massa gott och planerade fest. Om ni är ute efter en läskig och bra skräckfilm se chernobyldiaries.. Usch fy äcklig som tusan. Lyckad dag trots allt! Men nu ska vi av. Vi hörs! ;)


Mot stan med mina brudar


RSS 2.0