Bästa!


Händer så mycket just nu

Ska ta tag i bloggen när jag har tid men jag har så mycket att göra! Ska på 5 tjejkvällar samtidigt som jag är bjuden på 4 middagar!!! Inget går ihop helt enkelt. Fullt upp! Just nu är arg och frustrerad. Ska ta ut mina agressationer på planen om en och en halv timme. Vi ska möta krokek kl 13 på KG A. Ska krossa!


Uppdateringen är ju alldeles för bra! Eller vad säger ni.....? :|

 
Helgen har varit grym! På fredagen var jag med Linn och vi åkte till Maxi och köpte jordgubbar och frukt och doppade i choklad. Otroligt galet gott! På kvällen tog vi en tripp till hamnen med Agnes och var på en fest. Blev en lyckad kväll trots att jag var med Linn. Helt otroligt! ( Vanligen av nån anledning är hela Nyköping dött när jag och Linn är) På lördagen jobbade jag i några timmar. Fick reda på att jag ska jobba i sommar och ska även jobba extra nu i april och maj så jag lär mig allt ordentligt. Cashflow! Direkt efter jobbet tog jag och några  tjejer bussen hem till Ebba i Gnesta där vi fixade oss. Maskeradfest med tema bal väntade! Vart en utav de grymmaste och bästa kvällarna i hela mitt liv. Tror nästan det är den bästa festen jag någonsin varit på. Alla var på glatt humör, dansade som galningar, det bjöds på massa gott, inget kaos och allt var bara så grymt. Enda nackdelen var att det var lite för kort! Nu ska jag kila iväg på träning. Löpträning. Känner på mig att det kommer bli extremt jobbigt. Hoppas ni hade en lika grym helg dom jag! Ciao!

Bästa kvällen på sjukt länge!


Friday!

Badhus på förmiddagen och titta på film i skolan på eftermiddagen. Det var min akoldag! Ganska chill! Hittade ett hamsterhjul på badet man kunde hoppa in massa människor i aom var superolig! Den gjorde min dag! Efter skolan var jag med Linn och vi doppade massa gott i smält choklad. Riktigt gott! Senare på kvällen drog vi iväg på lite festligheter. En lyckad kväll!


Utlåst!

Sitter utanför dörren hos mamma och är utlåst. Knaprar på lite naturgodis. :) Idag har jag inte varit på mitt toppenhumör. Det har gått dåligt hela dagen, eller dåligt och dåligt men. Har inte varit positiv iallafall. ;) När Håkan kommer hem ska jag byta om och sticka på en efterlängtad ordentlig fotbollsträning! Imorgon får jag sovmorgon för vi ska till badhuset med klassen och kolla film i aulan. :) Senare ska jag vara med Linn och förhoppningsvis med saknade Otto! Vi hörs senare för nu aka jag läsa lite i min bok som jag ska läsa ut den här veckan!


Vi kommer begravas under snön och dö

Idag har det inte hänt något speciellt. Nu är jag hos mamma och hämtar grejer, ska bege mig hem till pappa. Ska se om jag kan lägga ut bilderna från kameran ikväll! Ska tvinga Corinne att hjälpa mig! :)


Lite bilder från spanien, dag 1!


Måndag

Idag är inte min dag. Allt är i mot mig! Är argast på vädret! Det är mars? Snömannen (han som gör snön) verkar ha tappat tidsupofattningen. Arg! Har även massor att göra men när jag ska in på schoolsoft för att hitta mitt övapåpapper hittar jag det inte för att min lärare lägger ut 589052 st saker varje dag. Hoppas att dagen imorgon blir bättre! Har kommithem från eb jobbig styrketräning nyss. Har käkat och ska duscha och sen sova. Natti!


It's all because of you


Gofika!

Söndagen har spenderats med Emma på stan på Coffehouse och i affärer. Blev en smarrig kladdkaka och Emma tog en varm choklad. Nu har jag precis kommit hem och ska srax packa upp resväskan som jag inte gjort än. Ska ta kort på allt jag shoppat i Spanien med. Blev en del grejer!

HEMMA!

(inlägget innan skulle kommit upp innan jag åkte) Lång resa med en lång historia! Har typ bara sovit igår och idag för att ta igen hela veckan. Det har varit jätteroligt! En resa för livet! Nu ska jag göra mi iordning för att ta en fika på stan med Emma. Ska lägga in alla vilder från resan på min dator ikväll. :) vi lrs senare!


Burgerking!

Sitter på burgerking med mamma. Väntar på att tiden ska gå så hon kan skjutsa mig till samlingen på skavsta. :)


Vamos a la playa!

Om några timmar sitter jag på planet mot Spanien! Det ska bli jättekul att träffa alla roliga spanjorer igen! Kommer troligtvis inte kunna blogga :/, om jg inte hittar gratis wifi förstås! Ps: Mina nära och kära! Ring och smsa inte eftersom det kan vli dyrt osv osv. Facebook funkar! ;)


Godnatt

Ska sova nu så jag orkar spela match imorgon. Vi ska möta Lindö i Norrköping. Är grymt taggad! Natti natti. :)
btw GE MIG VARMA SENA SOMMARKVÄLLAR! Tack på förhand. :)

My cutie <3


Fjortistiden del 1

 Sitter hos pappa och kollar igenom mitt livs alla bilder som jag har sparade på datorn. Mitt leende går inte att stänga av. Alla galna minnen med personer jag inte längre har kontakt med. Alla fjortisbilder och bilder på tiden från då. Här får ni lite fjortisbilder. Skäms inte överhuvudtaget. Hade så grymt kul under fjortistiden och dessutom var alla så gott som fjortisar då. Så här har ni! Bjuder påt!
 
Svartvitt var inne?
 

Ja tack!


Mar. 09, 2013

Började dagen med engelska och sen idrottsprov. Provet var det jobbigaste provet nånsin. Men kände att det gick bra iallafall. Efter skolan träffade jag Emily och vi åt på donken eftersom jag inte hann äta i skolan. Sprang runt i hela stan för att hitta mikrofoner men ingen hade. Fick med mig en fin tröja hem iallafall. Efter stan åkte vi hem till Enily och chillade lite. Vid halv ptta drog vi till Rosvalla och kollade på Jespers match. Idag ska jag fixa det sista till Spanienresan. Måste packa och fixa lite annat. Nu ska jag laga mat till mig själv, är megahungrig. Hörs kanske senare!


Plugget tar kål på mig..

Hade fysikprov igår och idag idrottsprov. Det är anledningen tilll att bloggen fått lida lite. Veckan har flytit på som vanligt. Idag ska jag träffa emily eftersom det inte blev av sist. På måndag ska jag till Spaninen! Är jättenervös, men det kommer säkert bli jätte kul! Nu är jag snart i skolan så nu kan jag inte blogga mer.


Måndag

Hallå där. Sitter nerbäddad i en filt efter att precis tagit en dusch efter träningen. Skulle egentligen löpträna men mina lår är typ överansträngda och underlaget har sabbat mina ben så jag fick gå tillbaka och köra styrka istället. Idag har jag varit duktig! Satt kvar efter skolan och gjorde klart massa fysik uppgifter. Så är lite stolt lver mig själv. Juste. Idag tvingade vi även våran rektor att beställa en avhuggen arm på internet till skolan. Haha en helt blodig och benig. Var lite småkul. Men nu måste jag sova. Godnatt!


+++++

Om du vill ha henne, visa henne. Om du behöver henne, säg till henne.
Om du har henne, visa upp henne. Om hon är värd det, kriga för henne.

Morn

Ligger i Linns säng och väntar på att den jäveln ska vakna. Men det gör hon aldrig. -.- Igår på träningsmatcherna gock det helt okej bra för mig. Fick halvt kramp i mina lår och dom kändes helt slutkörda. Matcherna förlorade vi men vi skulle vunnit den ena! På lunchen åkte vi till närmsta ica och fick 100 spänn var och handla mat och mellanmål så köpte massa plocksallad! Mums! När jag kom hem var jag med Linn. Vi drog hem till Victor en stund och sen när dom skulle på krogen och vi hem tappade jag min iphone i gruset.. Och självklart sprack hela framsidan med.. Hela iphonen har jag lyckats spräcka på två veckor. Hur lyckas jag?! Vi gick iaf hem till Linn och kollade film och käkade snacks. Idag ska jag vara med Emma. Får se vad vi hittar på. Men nu ska vi käka frulle!


Fml


Uttagen!

Blev uttagen till helgen. Det ska bli superkul att komma igång med matcherna igen! Nu ska jag gå och lägg mig. Imorgon slutar jag tidigt och efter skolan ska jag vara med emily. :) Natti natti!


RSS 2.0