Vet inte vad jag vill eller borde göra, vet bara att det gör ont inuti.

Just nu är det mesta tungt. Är hemma idag krasslig efter träningslägret känner mig förkyld. Sitter och funderar över framtiden och känner mig bara så missnöjd och ledsen över allt. Framförallt med allt jag presterar i skolan.Har så sjukt höga krav på mig själv. Blir knappt nöjd över ett A längre. Fokuserar bara på det som går dåligt. Helt sjukt. Samtidigt är jag stressad eftersom jag inte vet vad jag vill göra efter studenten. Dags att söka högskola nu. Och jag misstänker/vet att jag inte kommer komma in på den linjen jag vill gå. Nämligen läkarlinjen. Har också funderat på psykolog men även den linjen har antagningstatistik som är skyhög. Jag har inte A i alla ämnen. Därför känner jag mig dålig.


Hemma igen







Hemma efter ett riktigt roligt träningsläger med mycket sol, träningar och mat i stora mängder. Har fått färg på både ben armar och ansikte. Och med fäeg menar jag röd färg. :/ Svider ganska mycket men kul att solen börjar ta! Igår tränade vi två pass och på kvällen lekte vi lekar vilket ledde till att vi strippade, juckade, stampade och kletade. :) Ganska galna lekar men superkul! Idag spelade vi internmatch på förmiddagen och sen bar det av hemåt. På vägen hem stannade vi och tog med oss donken. Smaskens! Nu är jag äntligen hemma i Nyköping och ska bara ägna kvällen till att ta det lugnt. Är väldigt trött i både huvudet och kroppen.

Bosön














Solen steker, och vi har tränat och ätit hela dagen. Hr vaeit helt galet fint väder, finast hittils på året. Vann strafftävlingen också så vann tio spän av alla haha. Nu ska vi ha en aktivitet med hela laget mwd lekar och så vidare. Blir säkert skojigt!

Bosön



Inledde träningslägret igår med middag som var helt okej. Efter det fick vi göra vad vi ville i 45 min så vi gick en promenad innan det blev kvällsfika. Efter det blev det snackskväll och sen sova. Nu har vi precis käkat en riktigt god hotell frukost. Smaskens vare med bacon, fruktsallad och allt. Nu ska vi snart ladda inför första träningspasset! :)

Idag bär det av mot träningsläger!

Idag klockan halv fyra åker jag och mitt lag tilö Bosön på träningsläger. Ska böi riktigt roligt! Jag bjuder på en gammaö bild sen i 2011-2012 :)


Ibland undrar jag om du saknar mig

En dag i skolan med endast två lektioner och massa hål. Avverkade lite plugg under hålet iallafall. Efter skolan gick vi hem jag och Josephine och väl hemma blev det långpromenad med Selma. Tvingade Rasmus att följa med men Maja hann inte. Såg till och med tussilagos och solen sken så kändes som vår ige
n.








Bananapancake!

Ett försök till att vara hälsosam. Bananpannkaka får 1/5 toast! Antar att det blir godare med tiden, är inte van vid att inte äta något socker alls. :)




Studentskor beställda!





Hade riktigt tur eftersom dom varit slutsålda riktigt länge och av en ren slump gick in på nelly och såg att dom fått in mim storlek! Blev överlycklig när jag fick en bekräftelse att ordern är skickad! Så nu väntar jag bara på att dessa snyggingar till skor landar i brevlådan. Hoppas verkligen att de passar. :)

Våffeldagen och en månad kvar till min födelsedag!

Gårdagen bestod av historiaprov som gick sådär och sen en seg Svenskalektion. Efter skolan på kvällen blev det våffelkväll hos Julia med henne Maja Rasmus, Jesper och lite fler. :) Mycket smaskens blev de! Beställde aäen nya skor som jag ska lägga upp i nästa blogginlägg.




Det går inte över.

Drömmer mardrömmar nästan varje natt. Alla handlar om samma saker, och om samma person. Det går inte över. Tiden läker inte alla sår. Inte mina.


Måndag

En skön sovmorgon, två lektioner och massa plugg är vad min dag bestått av. Historiaprov imorgon och då får vi se om det bär eller brister. :) Hoppas på det bästa. :) Imorgon blir det våffelkväll hos Julia iallafall så har lite att se fram emot. Perfekt belöning efter prov!






Min helg

Har bestått av jobb i princip hela helgen. Har hjälpt till på gumshallen på en kattutställning där jag monterat upp och ner kattburar på fredagen och på lördagen. Tog sin tid men alltid bra med lite cash. Sen på lördagen blev det jobb på Fresta i fem timmar och sen lunch där. Därefter blev det inga planer. Tänkte först umgås med tjejerna men blev inget bestämt förrän sent så blev att va hemma i Nyköping istället. :)






++++

Im still in love with your face, though i hate it.

Provat frozen yogurt nu :)






Fliluftsdag









Blev ridning med klassen! Asroligt!

Helgen

Blev en lugn fredag. Efter matteprovet som faktiskt kändes bra så unnade jag mig själv en pluggfri dag och umgicks en stund med Frida. På lördag gick jag upp tidigt och spelade en halvlek fotboll som jag fick höra att vi senare vann. Efter matchen blev det jobb i några timmar och efter jobbet var det full rulle hem och in i duschen. 20-års kalas på kvällen för Jesper vilket var riktigt roligt. Han fick en hink av mig och några andra med lite öl, godis och lite roliga saker. Det vart uppskattat! Runt 23 gick de flesta ut på krogen. Inte den roligaste utgången men blev inte bakis iallafall på söndagen. I söndags hjälpte jag Julia med hennes simskola och tjänade lite kosing. Tog lång tid och var jobbigt men ändå kul. :)














Godmorgon

Ligger i min säng och idag är det fredag! Har sovmorgon till kl 12 och ska strax gå upp för att plugga lite matte. :) Efter matteprovet idag är jag fri åtminstone från den! Idag ska jag inhandla present med några kompisar som ska bli en gemnsam födelsedagspresent tills på lördag. :) Sen fåe vi se vad kvällen bjuder på, plugg står iallafall på schemat.. :)


Studentfest - Tema Holi
















Riktigt rolig kväll men kvällen satte sina spår i mitt hår. Är numera rosa. :)))

++++++




Världens finaste ♡




Fullt upp

90% av mitt liv består av plugg just nu. Sitter uppe till klockan 1 flera nätter i rad. När man äntligen är klar med en uppgift återstår 10 andra. Och dagen därpå får man en till. Och så fortsätter det. Har vänner jag vill träffa, fotbollsmatcher jag vill spela saker jag vill göra osv. Men tiden räcker inte till. Idag ska jag hoppa över fotbollsträningen för att plugga matte hela dagen. Någon som har lite motivation att dela med sig av?


Saknar dig




RSS 2.0