Fartfylld dag!

Oj oj oj. Nu är jag trött. Varit på grönan hela dagen. Åkt alla flera hundra gånger känns det som. Däremot vann jag inget. >.< Som vanligt. -.-  Men Jespers mamma och brorsa vann stor kexchoklad och daim förpackning. En sån vill jag också ha! Men nu är jag jättetrött och ska lägga mig. Imorgon ska jag jobba med Emma. Godnatt!

Gröna lund!

   Imorgon åker jag med Jespers familj till grönan! :) Längtar! Kommer bli askul. :D

After the rain it comes sunshine.

Idag har äntligen solen tittat fram. Är så trött på den här svenska sommaren. Nu har det ju varit dåligt väder i över en vecka. Nej nu får det vara skärpning på vädret. Annars drar jag till något annat varmt land! (Om jag kunde dvs. -.-) På lager 157 blev jag väldigt besviken faktiskt. Hittade verkligen ingenting! Fanns inget särkilt alls. Fick med mig hem två linnen, ett grått och ett svart. Inget speciellt med dem men bra att ha! Resten av dagen var jag med Emma. Vi gjorde "Emmas & Lefflers specialare". Det är en choklad/banan drink som är grymt god! Mums! :P Medan vi drack den spelade vi Mario Kart. Och så hjälpte jag henne med sin blogg. Hon ska nämligen börja blogga... Så klicka in på den! Klicka här.  Och så var vi nere och stekte i solen och snackade på bryggorna i rinkeby. Mysigt mysigt. :)

Godmorgon

Hej, nu ska jag gå ut. Pappa ska skjutsa mig till Emma och sen drar vi till lager 157!:) Herrå!

heloo

Hej hej. Oj nu var det ett tag sen sist. Kom hem i tisdags från båten och min dator hos mamma var inlåst i ett kassaskåp som jag inte kom åt.  Så jag har inte kunnat blogga. Det har hänt massor av saker. Jag och Jesper är tillsammans igen. Och vi är lyckligare än nånsin.. Ska berätta lite om allt som hänt tror jag. :)

Båtsemestern från lördag-tisdag var sådär. Det var jättedåligt väder och inte någon sol alls. Jesper var med och det gjorde det hela mycket roligare. Men han åkte hem på måndagen för han skulle spela match. Jag åkte hem på tisdagen. Sov hos Otto på kvällen tror jag. På onsdagen var jag med Jesper. På torsdagen åkte jag ut med Annelie till lilla flättna och red. Jag fick låna en vit liten ponny som hette Nikita som var jättesnäll och helt underbar. Passade mig perfekt! Vi red en liten mysig runda i skogen. Tror jag ska ut och rida någon mer gång nästa vecka. :)

Igår var det midsommar. Spenderades här hos Jesper. Vi grillade med hans familjs släkt och vänner, lekte lekar och sånt. Var ganska roligt. Sen sov jag här. Idag vet jag inte vad jag ska göra. Ska äta middag hos Jespers mormor ikväll. Nu på förmiddagen får vi se vad jag hittar på... Kanske stannar här tills dess.








Det bara är så. Du och Jag. Det är så det ska va.


Jag älskar dig Jesper. Du är världens bästa.

OOOO!

Den här bikinin måste jag nästan ha! Ska man beställa den? :) 349 kr

Du gör hela mig lycklig.

Hello. Nu har jag gjort mig i ordning. Tar bussen som går 18.02. Så jag ska gå snart. Efter matchen ska jag hem till Jesper och äta nuggets.
Lite halvmobbad bild från camen.

Godmorgon.

Nu är klockan 15.11. Och jag har vaknat upp ur min sköna säng. Tältningen igår var väldigt rolig. Vi grillade korv, typ chillade och hade askul. Men kl 4 imorse ville alla helt plötsligt åka hem och lana och gå på toaletten så alla plockade ihop sina grejer. Sen satt vi och väntade på Kisängs parkering kl halv 6 på morgonen. Viktors mamma hämtade alla utom mig och Otto som fick sitta kvar och vänta i flera år på att hennes mamma skulle komma. Hungriga, ont i magen och trötta. Tillslut kom hon och jag var vell hemma vid halv 8 kanske... När jag kom hem bredde jag en macka och satte på Glee och somnade.
Snart ska jag göra mig iordning och bädda sängen. Senare ikväll ska jag kolla på Jespers och killarnas match. Haha dom kommer somna på planen stackarna.
Ingen match för mig idag heller. Den blev inställd. Laget vi skulle möta har dragit sig ut ur serien. -.- Tråkigt men ändå ganska tur för mig. För annars hade jag varit tvungen att sova ordentligt... Och det har jag ju inte direkt gjort.
Imorgon åker jag ut med båten föresten. Blir borta till onsdag skulle jag tro. Kanske blir så att jag stannar över midsommar också. Men det får vi se då! :) Nu ska jag fixa mig. Ha en bra dag! :)

Mot krikon.

Hej hej. Nu har jag precis gjort mig iordning. Ska åka till krikon för korvgrillning och 5-kamp med laget. Kommer nog blir roligt. :) Efter det ska jag åka och tälta, grilla och bada i Kisäng med de bästa människorna i världen! :) Hoppas att det blir en jättemysig kväll. Ha det bra! :)

Jag vill vara i dina armar.

Hej på er. Sitter just nu och kollar på tv i vardagsrummet med datorn i knät. Ute regnar det... Bara för att det är match ikväll. -.- Men förhoppningsvis har det slutat tills dess. Nu innan matchen ska jag bara sitta och chilla. Jag behöver tänka på saker och ting. Vill bara skriva ner allting här på bloggen. Men tror inte det är rätt ställe att skriva det här på. Så jag får hålla det för mig själv. Jag är väldigt förvirrad. Det är en sak som är säker.

Matchhhhhhhhh

Kom precis hem från att ha kollat på när laget spelade. Jag spelade inte idag, men vi förlorade med 3-1 mot oxelösund. :/ Men i morgon ska jag köra med division 4 laget mot Jullita. Längtar faktiskt. Har inte kört match på två veckor ju. :) Kl 19 på Krikon om nån vill kolla. :)
Nu ska jag sätta mig framför tvn. Men ha en bra kväll!:)


Våra minnen finns kvar. <3


Bästa klassen ever! 9D

Headern

Ska ta och göra om den.

Drömmar väcks till liv, för att sedan rasa ner och dö igen.

Jag följer mina drömmar. Jag följer mitt hjärta.

Tillbaka

Hej och förlåt för dålig uppdatering. Men det tog ju slut mellan mig och Jesper för ca 2 veckor sen. Jag mådde inte så bra efter det, och sen åkte vi på skolresa till gotland i 4 dagar. När jag kom hem så hade Håkan tagit datan så jag har varit utan dator ända tills nu. Orkar inte blogga så mycket mer just nu men det kommer senare. ;) jag lovar!
SOMMARLOV!

RSS 2.0