♥♥♥♥♥

Tumblr | via Tumblr

If you wanna fly you got to give up the shit that weighs you down.

 
 
 
 
 

Smultronstället

Shohoo. Igår blev det jobb 12-15 och efter jobbet åkte jag och Lina, Maria, Hannah och Ida mot smultronstället i Söderköping för att moffla i oss glass. Smakade så sjukt bra men känslan efter var däremot inte lika skön. Matkoma och illamående ingick visst i glassen.. Såg idag att det inte dragits pengar från mitt kort så antar att tjejen som tog betalt failade. Woho gratis glass. :D När jag kom hem vid 21 ungefär gick jag och Selma och gick promenad med saknade Josephine som jag inte träffat sen Bråvalla. Pratade massor och nu är vi sjukt taggade på vårt projektarbete vi ska göra tillsammans. Vi gick hur långt som helst men kändes inte alls långt bara för att vi hade så mycket att prata om. Nu idag har jag jobbat 12-15 igen och strax kommer Jennie och plockar upp mig. Vi ska på fotbollsträning och ikväll ska jag börja packa till Turkiet! SÅ TAGGAD!

Tisdag

Bästa bruden på bilden <3
Har kommit hem från jobbet, ätit lunch och ska strax bege mig mot bussen för att åka mot match. Åh är så trött på att jobba men har bara 3 pass kvar nu på sommarlovet. Så motivationen till att gå och jobba har varit rätt så obefintlig den här veckan. Är iallafall skapligt taggad på match. Har saknat fotbollen massor under uppehållet. Vart uttagen till matchen fast jag bara tränade en träning. Så vart ganska lycklig eftersom vi drar till turkiet på lördag och inte kan va med då. Efter matchen ska jag sova hos Jespers mormor och morfar, dom renoverar så därför han sover där nu för tiden. Men nu måste jag packa väskan. Har inte lust att missa bussen. 

ASSÅ GE MIG DETTA HÅR

Så sjukt snyggt!!!

Uppdateringen

går ju sådär. Några har klagat och sorry broes. Min dator suger och samma sak är det med blogg.se appen. Det händer så sjukt mycket i mitt liv just nu. Min hjärna och hjärta går snart sönder. Överbelastat hela skiten.
Just nu så är jag bakis. Var på krogen igår med Julia och massa andra vänner. Riktigt rolig kväll!
Ikväll ska jag vara med Otto och vi ska vell tjocka oss som vanligt. Hade velat och tänkt fråga om Emily ville va med men just när jag tänkte messa fick jag en snap från henne där det stod "In amsterdam". Så nähä. Bli bara jag och Otto knows ikväll men det blir skoj ändå! 

Om mindre än 1 vecka drar vi!

 
 
Om 1 vecka är jag i Turkiet, Alanya, med världens bästa vänner. Så länge som vi längtat, helt sjukt! Idag har jag fixat resväska och nu återstår bara att packa och tagga till för nu är alla pengar sparade, allt som ska betalas betalt och vi är redo att åka! :D

Det blir ingen ändring

Dags att ta tag i sig själv

RSS 2.0