De senaste dagarna...

har varit både bra och jobbiga. Kabaret och Utsparken var jättekul. Men så har ju Bg gått bort.. :( Och massor av andra saker som gjort mig väldigt trött. Tänkte inte göra nåt direkt långt inlägg. Det är ju fredag och jag borde hitta på något men jag vet inte vad jag vill göra. Va nere på stan förut, hämtade massa smink från Make Up Store. Och så köpte jag en vit läderklocka med diamanter på. Får se om jag lägger upp bild senare.

please dont leave me dying here

Jag behöver dig.

Det finns inget föralltid

So lately, I've been wonderin 
Who will be there to take my place 
When I'm gone, you'll need love 
To light the shadows on your face 
If a great wave should fall 
It would fall upon us all 
And between the sand and stone 
Could you make it on your own 

If I could, then I would 
I'll go wherever you will go 
Way up high or down low 
I'll go wherever you will go.
7 månader idag btw.

Tisdag!

Hej hej. Idag var det friluftsdag. Orienterade med Emma, Emily, Klara, Alex, Oscar och Thoilan. Gick väldigt bra faktiskt. Vi hittade 10 kontroller av 16. Ganska bra faktiskt. Skogen var faktiskt jättestor. När orienteringen var slut åkte jag och Klara hem till mig och käkade pyttipanna. Kl 13.15 var det träning för våran kabaret. Gick vell sådär.. Sen på genrepet insåg vi att vi nog inte kommer va bäst. Men jag tycker våran är bra iaf. Ska försöka fixa en film på den så jag kan lägga upp den här sen. Nu sitter jag hemma och har tråkigt. Ingen träning idag och Jesper är på match. Ska vell städa eller nåt annat tråkigt resten av dagen.

Inse att du är mitt allt.

Sitter hemma i mitt rum och gör ingenting. Väntar på att Big brother ska börja. Sen ska jag sova direkt efter. Imorgon är det friluftsdag. Orientering på förmiddagen och sen träna Kabaret på eftermiddagen. Kommer dö på orienteringen. Dessutom ska jag nog springa med Jesper och hur det ska gå vet jag inte. Han springer som en tok utan att bli trött och är helt jävla galen. Haha. Nu ska jag packa ner "indiska/turk" kläderna. ^^
Godnatt.

Tråkig dag

Idag när jag kom till skolan var flaggan hissad sådär halvt. Det visade sig att läraren Bg, Bengt-Göran hade dött I hjärtinfarkt. Jag kan fortfarande inte förstå vad som har hänt. Det enda jag tänker är att han är sjuk eller något liknande. För min hjärna vill inte förstå att han är borta. Att han inte finns mer.

Bg var den snällaste läraren. Han hade sina humörproblem och så. Men det kan man nästan förstå eftersom han hade våran klass. Men annars var han alltid snäll och glad. Log alltid och försökte alltid muntra upp personer som såg ledsna ut.
Våran klass har massor av fina minnen med honom. "Den är rå" , "Nä nu får ni hålla munnen!" , "God jul bg".
Han var verkligen en fin människa.
Vi hoppas att du har det bra nu. <3


Vila i frid Bg. <3

Måste sova nu

Godnatt på er!  Big brother är slut och nu ska jag sova. GURKAN ÅKTE UT! :(
Hur tänker folk egentligen?
Aja nu ska jag gå och borsta tänderna. Vi hörs imorn! :)

Skolavlutningsklänningen

Här är klänningen. Jag vet inte om jag är nöjd med den. Köpte M men jag skulle köpt S... Men jag orkar inte skicka tillbaka den. :/ Så den får duga. Bilderna är inte de bästa och jag täckte över ansiktet för jag hade gammalt smink under ögonen och så. Finns att köpa här.

Hoppsan

Fixade så jag inte behövde lägga in /Ellinor bilden i varje inlägg. Istället så finns bilden där när jag publicerar utan att jag behövt gjort nåt. Men nu blev det som ni ser 2 st på varje. Men det kommer inte bli så i de kommande inläggen iaf. :)
Just nu sitter jag med hårinpackning i håret. Ska snart skölja ur så det blir lent och fint. Sen ska jag gå och ta en kvällsmacka...

Klart!

Nu är det klart. Vart den fin eller? :)





Varje gång är som den första, gång vi sågs.

Nej nu är jag trött på den här headern!


All i need you.


Här kommer ett litet kort inlägg om helgen. Fredagen spenderades med tjejerna ute i Rinkeby. Vi "grillade" och hade det mysigt. Stannade inte så länge för jag hade match dagen efter. Matchen förlorade vi med 5-0. Men i andra halvlek gick det jättebra! :) Var jättenöjd faktiskt.  Alla spelade jättebra, så bra att tilloch med deras tränare erkände att vi vann den halvleken. ;) Längtar redan tills nästa match...

Igår kväll var jag hemma hos Klara med massa roligt folk. Hennes föräldrar var borta så vi hade party party. Haha golvet höll på att braka för alla hoppade på det. Dessutom förlorade jag "godistävlingen" jag hade med Jesper. Vi tävlade ju om att inte äta godis eller chips. Och den som förlorade skulle bjuda den andra på bio. Jag råkade äta ett bränt litet gammalt popcorn. Och bara för det förlorade jag. Tydligen så ingick popcorn i avtalet -.-. Så alla mobbade mig. Men resten av kvällen var kul. :)










Living in a dream that's hard to reach



Älskar den här låten.

Helgen!

Hej Hej. Helgen har varit najs. På fredagen var jag med Emily och på kvällen åkte vi moppe till Harg och spelade fotboll med Johan, Jesper, Emil, Charlie , Felix och Viktor. Hoppas jag inte glömde nån nu. Efter det gick jag hem till Jesper. Sov där. På morgonen gick vi upp tidigt för Jesper skulle på match. Jag åkte ner på stan och köpte ett linne jag velat ha länge som jag lagt undan. ÄNTLIGEN mitt! Sen åkte jag och kollade på Jespers match med Emily och Thoilan. Kolla bara en halvlek för jag skulle till Ica och sälja lotter. Det var ju extremt kul.... Usch vad jag var uttråkad! Kl 14 var det äntligen slut så då drog jag till samling på krikon. Match mot stigtomta. Gick sådär för mig och för laget likaså. Vi förlorade med 3-2. Vi hade mest otur...I slutet hade vi massor av målchanser.
Efter matchen åkte jag och Jesper ut till stigtomta och tältade. Var jättemysigt! Tänk er själva att ligga bredvid sin   varma älskling i mörkret i ett kallt tält. Vi vaknade klockan 6 på morgonen av att det ösregnade. Och i taket hängde det en äcklig spindel! :s Och jag var tvungen att ta bort den för Jesper vägrade. Vissa av er vet säkert att han är ASRÄDD för spindlar. ;) Haha han är så söt...:*
Och nu idag har jag och Jesper bara chillat. Bakade muffins som vart stehårda. x)
Men nu ringde pappa! Måste dra! Herrååå! :)

Engelskalektion

Hej på er. Sitter i datasalen och gör ingenting.För jag orkar inte. Jag är så skoltrött så ni anar inte. Ge mig sommarlov. Nu är det bara en månad kvar. Fattar ni? En endaste liten månad bara. Den mänaden kommer bli chilldill också. Halva klassen drar till London nästa vecka. Sen äre klassresa och fotbollsturnering och massa annat kul. Men herrå!







Favorit i repris!



Asså saknar det här så himla mycket. Vill bara spola tillbaka. Haha, jesper är så söt och Marcus skratt är ju bara så bäst!






Det är bredvid dig jag vill somna om.

Hej hej. Dagen har varit bra. Vanliga lektioner. NP i spanska som jag tror gick skapligt bra. På eftermiddagen fotboll fast jag var inte med. Så jag stod och chillade med Emil, emily och Thoilan istället.
Efter skolan gick jag och Jesper hem till honom. Vi gick och köpte mjukglass på ica. Mums. När vi kom hem till honom igen var jag tvungen att åka hem, för han skulle på domarutbildning.

Här hemma har jag bara haft tråkigt. Pluggat lite biologi har jag gjort. Duktig tjej.
Mamma sa att min avslutingsklänning har kommit. Ska hämta  den imorgon tror jag! :D Hoppas att den passar!



Haha, när jag ser den här bilden ler jag.







Det är tur att jag har dig jesper



Utan Jesper vid min sida skulle jag inte klara mig en sekund.







you will newer understand how mutch i love u

Önskar att jag var allt för dig såsom du är allt för mig.

Jag älskar dig Nancy.

Idag kom mamma hem med urnan. Det är svårt att tro att den ligger en hund där i. Så fort jag tänker på det gråter jag. Och nu är jag arg på massa andra saker så just nu känner jag mig jävligt deprimerad...
Jag vill bara spola tillbaka tiden!


Jag älskar dig.


Kommentarer

Läste precis de senaste kommentarerna och det var många som undrade vad det är som har hänt. Egentligen tror jag att svaren finns i tidigare inlägg men jag kan berätta iallafall.

För ca 2 år sedan köpte vi en hund som vi kallade för Nancy. Hon kom snabbt in i familjen och alla älskade henne. Hon var en speciell hund. Inte som alla andra. Det är vad jag alltid sagt. Men det är inte förrän nu när hon är borta som jag faktiskt inser hur sjukt underbar hon var.  Men iallafall så upplevde vi massa roliga stunder med henne. Hon var alltid glad och på gott humör. Dessutom älskade hon att springa. Hon sprang i full fart på gräsmattorna med tungan hängandes ur munnen så att pälsen/skinnet yrde. Det var inte förrän efter ett halvår som vi upptäckte att något var fel. Hennes bakben var för långa och hon gick konstigt. Vi bestämde oss för att ta reda på saken och åkte till Strömsholm. Hon kollades upp men de kunde inget säga. Nästa gång hon åkte tillbaka var jag inte med. Men mamma berättade att veterinären hade kyligt sagt. Avliva henne. Innan ni fäster er för mycket vid henne. Som om vi inte redan hade gjort det!? Mamma fnyste åt hennes ord och vi åkte hem. Vi besökte en annan veterinär som var snällare. Hon sa precis som det var och även hon ville avliva henne. Vi förberede oss för det värsta men vi lät henne leva. För hon var så fruktansvärt glad och pigg. Åt som en gris och brottades med Selma. Vi sade att den dagen hon visar tecken på smärta och allt inte är som det ska längre ska vi acceptera det. Och låta henne somna in. För ca 2 veckor började det. Hon orkade inte med promenaderna. Låg stilla på golvet ofta och blev trött lätt. Igår blev hon avlivad. Jag svär, det var bland det värsta som hänt mig i hela mitt liv. För jag älskade den där hunden över hela mitt hjärta.









Beställd!








Önskar att allt var som förut

Jag kan fortfarande inte tro det.

Varför skapar man liv när det ändå ska dö? Varför kommer sommaren när det ändå kommer snö?

Jag älskar dig jättemycket Nancy. Jag önskar att du kunde komma tillbaka till oss och Selma. Men även om du kunde skulle det inte vara rätt. Du skulle inte vara lycklig. Du skulle inte kunna springa på skogstigarna. Du skulle inte kunna leka med Selma. Allt skulle inte vara som det brukar vara. Du skulle ha ont. Så allt vi kan göra nu är att glädja oss åt att du haft det bra hos oss. Att du mått bra så länge det varade. Men vi älskar dig jättemycket och vi kommer aldrig glömma dig, Nancy. Den absolut finaste och snällaste hunden.


Nu är hon borta

Nu springer hon uppe i himlen. Helt frisk och utan smärta.

RSS 2.0