Utlandsresa bokad med bästa tjejerna!

I augusti flyger jag, Emma, Maria, Jennie, Lina och Agnes mot Turkiet till Alanya för sol, bad och fest. :D Längtar som en galning. Kommer bli så grymt kul! Ska bli brun som jag vet inte vad och göra massa skojiga grejer som till exempel gå på vattenland. Vill spola fram tiden...!

I can be the one to make you feel that way. I can be the one to set you free.


Mycket att göra.

Har fullt upp idag. :/ Imorgon har jag svenska grammatikprov och engelskamuntligt. Så vi får se om jag hinner blogga om gårdagen senare. :)

Recpt till kladdkakemuffins!

Hittade inte just det receptet jag använde men hittade många andra liknande och som dessutom ser ut att vara ännu godare. Här, här här och här. :)  Men oavsett vilket recept man använder är det viktigt att tajma tiden i ugnen och ha lagom storlek på formarna. Minde formar med mindre smet blir klara fortare. Och jag som föredrar kladdiga muffins använder inte bakpulver (precis som vanligt kladdkakarecept) eftersom bakpulver "lyfter" och gör muffinsarna luftiga. Hur som helst så är mitt bästa tips att hellre ha muffinsarna inne för kort tid (smet är ju megagott) än för länge då dem blir torra och då kan man inte äta dom alls. :/ :)

Hemma och snörvlar tillsammans med mitt älskade plugg....


N E W I N!


Taggar Romme!

Har precis kommit hem från Ica med pappa. Har köpt lite fika och mellanmål tills imorgon. Imorgon klockan 6 går bussen från Oppebyskolan. Så det blir att gå upp tidigt. Ska bli så otroligt roligt att träffa mina gamla 9D kompisar jag inte träffar så ofta längre och att åka skidor! Ska njuta av varje sekund för det här blir nog den enda och den första gången jag åker skidor den här vintern. Nu ska jag ta tag i lite plugg och packa ihop allt så allt står färdigt tills imorgon. :)


Älskade små fluffiga kladdiga godingar.

Idag lyckades jag med de perfekta kladdismuffinsarna. Kladdiga som tusan och smakar supergott! Dessa hänger med till Romme imorgon!


Hemma efter träning

Den här försäsongen kommer bli tuff. Tränaren är ganska så hård men snäll och rolig så det blir bog bra det här. Vi sprang till hållet till mördarbacken och körde massa intervalltränigar i backen. Efter det sprang vi hem igen till krikon. Var helt slut efter träningen och det märks att vi inte blev så hårt tränade förut. Men om vi ska bli bättre måste vi träna mer och hårdare. Hoppas att vi blir så himla mycket bättre tills i sommar!


N E W I N!

Fick ett presentkort av mamma förra veckan så passade på att införskaffa mig välbehövliga grejer. En foundatiion eftersom jag tappade bort den andra och ett puder. Testade även en ny hårprodukt för blont hår. Står på förpackningen att det ska motverka bronsaktiga toner. Har bara testat den en gång så resultatet visar sig nog inte riktigt än.Men hoppas på att den är riktigt bra. :)


You are the only exception

 
Sitter och hostar lite halvt. Det svider på mina läppar och så klar det lite här och var. Köpte lite naturgodis och det här är resultatet. Min kropp gillar visst inte nötter längre. Typiskt. Den här dagen har varit emot mig och den har inte varit bra. Tayla valde samhällsklassen tråkigt nog och attade ingenting på matten. Derivata hit derivata dit. Fysiken var seg som vanligt och ville elda upp mitt prov när jag fick det. :) Som tur var var det ketchup till korven och moset i maten. Annars hade jag strypt mattanterna... Efter skolan tog jag promenad hem med Jospehine. Och nu har jag varit hemma en stund och snart har jag pluggat klart biologin. Ska gå ut nu med Selma på promenad och efterdet äta och dra på träning. Första träningen med Neil. Han verkar lite hård och läskig så antar att det blir ett hårt pass. Förhoppningsvis överlever jag. ;) Men nu är klockan mycket, måste kila ut nu med doggen. :)

Idag är jag en riktig latmask!

Har legat i sängen och glott på serier i princip hela dagen. Vaknade vid tolv och jag har inte orkat göra nånting. Skönt som tusan! Ska gå och lägga mig nu, vill inte vakna upp på en måndag! Hatar måndagar.. Men nu ska jag sova, Godnatt på er!


Satte på fyran igår och fick syn på den här snubben..

Snygg/fjortis/crazy?


Gästabudsbollen!

Gick upp sex taggade mot Rosvalla. Fick spela alla matcher utom en. Gick ganska så bra för mig men laget gick inte vidare tråkigt nog. Men vi deppade inte ihop för det. :) Fick massa god pastasallad till lunch och puttemacka. Efter matcherna kollade jag och miljoner olika människor på alla matcher. Fick jätteont i ryggen och uppepå de är jag stel som en pinne efter allt och fick utslag på/i halsen för att jag åt en jordnöt eller två. -.- Men nu ligger jag äntligen i en säng! Skönt! Dagen har varit rolig och imorgon vet jag inte vad jag hittar på. Ska vell plugga och ta igen allt. Typiskt.


Här får ni lite skoj.

Hahahah bilden på mig med tussar var en vild då jag ville se hur jag såg ut när jag tvättade bort sminket. Resultatet var över förväntan.. Skitsexigt!


Sitter med Ida på gästabudsbollen och vi har varit här i 14 timmar nu!


Gästabudsbollen

Om 10 timmar står jag på planen. Nu ska jag sova och tagga till tills imorgon. Godnatt på er! :)


Saker ni inte visste om mig.. Eller?

* jag kan inte och hatar att ta tabletter och medicin. Jag får kväljningar bara av tandkräm och av p-piller. Att ta sånt är det värsta jag vet.
* Jag har aldrig skadat mig värre än att jag klev snett en gång.
* Jag är väldigt känslig och tar åt mig all kritik och all skit, vilket inte är så bra.
* Jag har en speciell humor och många tycker att jag är lite crazy. Bättre annorlunda än som alla andra tycker jag.
* Jag vill börja rida igen!!!
* Jag hatar förändringar!
* Jag drömmer alltid jättemycket och det är väldigt konstiga drömmar, drömde en gång att en ekorre slet ut mina ögon.
* Jag har en halvbror som bor uppe i Stockholm och jag är faster.
* Jag hatar människor som umgås med eller dömer människor utifrån deras utseende.
* Jag är en tidsoptimist, springer jämt till bussen!


Imorgon smäller det!

Började dagen med engelskaskrivning som gick bra, efter det idrott på badhuset. Fick såklart miljoner kalsuper men överlevde. Efter badet drog jag ner på stan och fikade på coffehouse med Emma. Pratade om allt möjligt och kikade även in på cubus där jag såg en tröja jag måste måste ha! Skulle egentligen tittat på gästbudsbollen idag men allt var emot mig och jag kom aldrig ner.. :/ Träffade Otto en stund iallafall och nu sitter jag och degar i soffan med en påse godis. Har fått ont i ryggen helt random så jag hoppas att det gått över tills imorgon!!! Annars skjuter jag mig själv! Men hoppas ni får en fin fredagskväll och glöm inte att heja imorgon. Jag spelar imorgon klockan: 08.20 , 10.00 , 11.20 , 15.20 för er som undrar. :) Vi hörs!


Gårdagen

Slutade fyra drog hem snabbt och bytte om och åkte till Rosvalla för att kolla på en match i gästabudsbollen och sen äta middag med jobbet. Visade sig att alla som köper från konservkompaniet var bjudna och det var väldigt många! Hela bowlinghallen var abonerad bara för oss. Åt buffe och bowlade och hade trevligt. Efter att jag åkt hem visade det sig att mitt lag hade vunnit bowlingen och vi fick en stor fruktkorg med massa gott i, en pokalkägla + ett presentkort på 5000 på konservkompaniet. Så nu kanske jag ska gå på bartenderkurs. ^^ Efter proppmätta jag lämnat bowlinghallen kollade jag lite fler matcher med Josephine,Linn och några andra. Och ja det var vell vad som hände igår!


Onsdag

Har precis varit och solat med Josephine på filmkedjan och fick lite färg iallafall. Dagen har rullat på bra och idag händer samma sak idag som igår. Plugg och sen träning. Idag får vi reda på gästabudslagen. Och vi har även fått en ny tränare som heter Neil. Han ska börja träna oss efter gästabudsbollen så så får vi se hur det går. Hoppas han är riktigt bra! Men nu kan jag inte blogga mer, hörs!


If you wanna fly you got to give up the shit that weighs you down.

 

Glassdag / Tisdag

 
Har glömt att berätta att jag Emily, Emil och Johan ska till Romme nästa onsdag och åka skidor, just like old times med gamla 9D. Det ska bli jätteroligt att träffa dom igen och åka skidor. Vi hade riktigt tur, blev bara 1 plats över tror jag. Min skola var gulliga att ge mig ledigt också, även fast jag har prov den dagen. :) Idag fick jag reda på att vi inte längre har någon sovmorgon på torsdagar för våran fysiklärare vill dela på en lektion till två! Det dummaste jag hört. Jag som hade längtat så. :@ Fikade iallafall med Tayla (utbytesstudenten) efter biologin och åt glass i skolan och frestade alla andra. Riktigt gott! Nu är jag hemma och ska plugga klart en biologiinlämning och sedan åka på träning. Är hur sugen som helst på att träna! I helgen är det gästabudsbollen och jag ska spela, så kom förbi och kolla! Är grymt taggad! Men nu ska jag ta tag i inlämningen... Vi hörs! :)

Fest hos Josephine part dos

Jag och Linn älskar egobilder som ni ser...


 

Fall seven times, stand up eight


Fest hos Josephine part uno

Födelsedagsbarnet!

Statistiken går uppåt!

Dagen har segat sig fram. Helt sjukt vad långsamt tiden har gått. Min klass scheman görs om och nu är det kaos på dagarna. Idag anlände en tjej från australien till Sverige på ett utbyte och hon ska testa våran klass i tre dagar för att sedan testa samhäll. Hon heter Tayla och verkar vara en jättetrevlig tjej som dessutom gillar fotboll. Nu fick man öva på engelskan kan man ju säga.. Det är nu man märker hur kass man egentligen är. ^^ Men men, lär ju bli bättre om hon väljer vår klass. :) Slutade halv fyra, tog en promenad hem och åt lite. Ska sätta mig och skriva en utredande engelska grej tills på fredag nu. Känner inte alls för det, men det är bara att bita ihop.. Ni får en bild på mig och Emma bara för att jag saknar sommaren så sjukt mycket.

Lördagen

Hej på er! Det har varit lite dålig uppdatering men det har varit fullt upp. I lördags var jag på fest hos Josephine. Det vart en rolig men ganska galen kväll. Dansade och sjöng som galningar och kastade även freesebee. Slutade ganska tidigt dock på grund av att massa oinbjudna kom osv. Men det var kul sålänge det varade! Fick skjuts efteråt till kebabhouse och där avslutades kvällen. Ska försöka lägga upp bilder nu från mobilen, annars får jag lägga in dom på datorn sen. :)


Takis present!


TAGGA

Gick upp imorse vid halv sju och åt frukost och begav mig mot bussen. Frös ihjäl, det är helt galet hur kallt det är. Bussjäveln kom aldrig så fick springa tillbaka hem och väcka mamma. Missade en halvtimmes jobb vilket betyder att bussjäkeln snodde 45 spänn av mig. Jobbade iallafall till 13 och fick äta massa god hallonpaj som annars skull slängas. Smarrigt!  Är nu hos Linn och vi har precis fixat Josephines present. Supersnygg! Nu ska vi snart äta tacos och sen ska vi fixa oss för att sedan dra vidare på fest. Är hur taggad som helst! :) Hoppas på en riktigt rolig kväll. :) Ska lägga upp lite fler bilder sen från mobilen, är inne på Linns dator nämligen, så det blir en bild på en ful tjej... Nej en ursnygg såklart!

Underbara dag.

Har spenderat dagen med Emily och Otto. Först var jag med Emily hela dagen och sen med Otto på kvällen. Herregud vad vi hade mycket att prata om. Gamla minnen som vi saknar. Lyssnade på gamla låtar som fick oss att halvt böla. Nej den här dagen behövdes. Ny ska jag sova, ska jobba imorgon klockan 8 och sen blir det fest på kvällen hos en vän. Godnatt :)


Imorgon är det fredag.. Mhhm-mm-mm-mm..

Dagen har varit helt okej. Slutade fyra drog hem, fixade grejer tills i helgen och sen har jag bara varit hemma. Fixade naglarna och har städat på rummet. Imorgon ska jag träffa saknade Emily och Ottilia! Ska bli jättekul, har saknat dem så. Ska sova nu men vi hörs imorgon guys, sov gott ;)


För två dagar sen var det hundra dagar kvar...


Polished nails

Har fixat naglarna lite nu på kvällskvisten. Kunde blivit bättre med tanke på att alla naglar gick av och blev korta när mina lösnaglar lossnade. :/ så dom är under uppbyggnad. Men dom få va fina ändå! :)


Mitt hår har växt!


Pulkaåkningen igår med laget!


Godmorgon. Dags för skola. Idag är en riktig jobbig dag, men det är vell vara att bita ihop antar jag. Igår vart det pulkåkning med laget och fy tusan vad det gick fort och vad roligt det var! Gjorde även muffins igår som vart misslyckade. Receptet ljög för mig.. ;( Sen hände inte så mycket mer igår förutom att jag fick reda på att jag fick B på nationella och i kursen i matte.:) jag har knappt gjort läxorna och tycker natten vi har är jäkligt svår, men det gick bra ändå! :D nu käkar jag iallafall frukost. Ska ta och gå och klä på mig nu. Så jag slipper stressa :) ha en bra dag. :)


Ska det aldrig sluta snöa?!

Tumblr_m3mlq128is1qcgu81o1_500_large550790_534880216535752_1854963936_n_large
Tumblr_m6jinkpwjc1qctjnko1_500_large
Tumblr_mgo9vo6nfa1rkfibjo1_500_large
Man blir ju galen. Olyckor hit och dit och försenade bussar och kylan.. Nej smält bort nu så det kan bli vår! Idag är en sån där dag då jag längtar till allt. Just nu vill jag bara ta på mig bikini och kasta mig ner på en sandstrand och bli brun. Sommaren känns så himla långt bort. Längtar efter jordgubbar med glass. Promenader på kvällarna. Bara ben. Sommarfester. Fick en uppenbarelse idag. Jag ska göra nåt nytt med mitt hår antingen snart innan sommaren eller under sommaren. Tror jag ska färga mitt hår mörkblont och slinga lite och eventuellt skaffa en ny hårförlängning. Tror jag isåfall kör på en som man limmar fast. För jag är inte så bra på det där med clips... Vill ha en förändring! Det är så himla snyggt med mörkblont långt slingat hår till en brun kropp. Helt otroligt. Jag, Ellinor Vikstrand ska göra en förändring. Har inte haft mörkblont hår sen i 7an. Var ett tag sen. Vad tror ni? Är det dags för en förändring och vad ska jag göra? :)

++++++

While you woke up this morning, someone was breathing their last breath. Thank God for another day. Dont waste it.


Tagga träning

Började dagen med en fet försovning. Vaknade 7.40 bussen gick 07.55.. Så det vara bara att kasta sig upp och rusha till bussen. Vet faktiskt inte va jag ska säga om fysiken. Orkar inte hoppas på nåt så jag antar att det gick dåligt så kanske det blir en glad överraskning när jag får reda på resultatet. Slutade halv 1 och gick hem och sov i en timme. Grymt skönt! Kollade på massa roliga klipp med Corinne också så jag fick skrattkramp. Ska lägga ut några inom kort för dom måste ni se! Sitter på rosvalla nu och inväntar en timme och en kvarts fotbollsträning. Ska bli jättekul. :) Men ska vell fortsätta sitta här och glo lite till då.. Vi hörs! ;)


Söndag

Har pluggat fysik med Joesphine i flera timmar nu även fast det inte gick så bra alla gånger... Fis i rymden så åker du framåt. Det är enda sättet. Kan vara bra att veta liksom. Nu orkar jag inte plugga mer så nu går jag och lägger mig. Imorgon ska jag upp tidigt för ja måste handla mellanmål till provet. Vi ska sitta i 4 timmar i sträck nämligen.... Godnatt, önska mig lycka till, det behövs, believe me! Hahaha bilden är ful men den stämmer in till 100 %!


Fler bilder på de nyinköpta skorna


Pannkaksfrulle


Såhär gör man absolut INTE!


Every day may not be good. But there is something good in every day.

Lördag kväll och mina vänner är på fest. Själv ligger man slutkörd i sin säng efter dagens plugg och jobb. Tror jag pluggat runt nio timmar igår och idag. Och nu är jag halvvägs med uppgifterna. Bara hälften kvar + teorin. Hatar fysik ska seriöst kasta in fysik boken bland insekter som äter papper på zoo när jag går ut. Imorgon ska jag in till stan och troligtvis kötta fysik med Josephine och kanske träna. Vill vill vill men kan nog inte. Vad har ni gjort i helgen då? Tvivlar på att det är något tråkigare än det jag gjort. ;) Ska nog sova strax så jag inte sover bort dagen imorgon. Natti!


The best a woman can get:

Kalaspuffar! Mumsss! Har sovit hos Kerstin inatt medans pappa och Kerstin och Corinne varit i Stockholm på konsert och bio. Fixade chokladmousse soom blev jättejättegod! Sov som en stock sen men tur det för det spökar nämligen här.. Läskigt värre! Ska sätta mig och plugga fysik nu och sen blir det jobb kl 13. Och efter det ännu mera plugg. FML.


Hej älsklingsfredag!

Godmorgon. Sitter på bussen nu från pappa in mot skolan. Idag är det bara engelska och idrott sen slutar jag 12.10. Enda dagen jag ser fram emot skolan för att det är idrott och god mat i skolan. Kyckling i currysås idag, mums. Senare idag ska jag plugga så jag dör. Har fysik nationella på måndag och jag har några mål på E vilket betyder D i slutbetyg om jag inte får upp det på NP = katastrof!!! Så min helg är bokad.. Har dissat Födelsedagsfirande och en fest för fysik. Känns jättekul. Men men. Går man natur får man vell skylla sig själv.. :/ Hoppas eran helg blir bättre!


Svar på kommentar

Fråga: Hur lång tid tog det för dig från det att du beställde på Nelly.com tills att du fick hem det? :) Svar: Ärligt talat så vet jag inte riktigt. Jag beställde på mellandagarean vilket brukar betyda långa leveranstider. Jag beställde den 26 men fick inget sms eller brev om uthämtning. Så jag kontaktade kundtjänst och fick en kod så jag kunde hämta ut mitt paket. Så jag vet inte hur länge det hade legat där men skulle nog gissa på att det kom strax efter nyår. Vid andra tillfällen har det nog tagit 3-4 dagar. :) Hoppas du blev nöjd med svaret! :)

My new heels

Lägger ut finare och snyggare bilder någon annan dag när ljuset är bättre och då får ni se bikinin med. ;)


BA BA BA BAaaaaa!

Vad finns i detta paket månntro? ;)


Påväg mot träning

Har spenderat eftermiddagen hos Anna och Rebecca och kollat på en seg film. Käkat gröt och naturgodis har vi också gjort så nu är jag mätt som en plätt.går nu mot Rosvalla för utomhusträning på KG. Har reningsverk så det lär gå segt men kul ska fet bli! Är strax framme, vi hörs senare. :)


Du får mitt hjärta att slå


2012 ~ 2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja åkt gummibåtscruising, lärt känna nya vänner m.m

Hur har ditt 2012 varit? Inte särskilt bra tyvär.

Största misstaget i år? Behåller jag för mig själv, men har tappat kontakten med många vänner.

Tror du att år 2013 kommer blir bättre? Ja det måste det bli. Fyller 18, krogen, utomlands med skolan festival, utomlands,ja ALLT KOMMER BLI BÄST! :)

Blev du kär i år? Ja 

Bästa köpet? Svarta skinnyxorna, skinnjackan, nattpommes på KH.

Vad spenderade du mest pengar på? Kläder,dricka och mat.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2012? Don't you worry child, Gangnam style,Years,Kick out the epic motherfucker,Starships

Vem har du umgåtts med mest? Oj.. Emma, Linn, Tjockisklubben, Jesper

Bästa minnerna från 2012? Gummibåtscrusingen, Swedish house mafia

Hur många kysste du? 1

Har du haft ett förhållande under 2012? Ja

Är det något du saknade år 2012 och vill ha 2013? Mer galna stunder med vänner!

Vad önskar du att du gjort mer 2012? Haft bättre kontakt med mina vänner, stressat.

Vad önskar du att du gjort mindre? Ägnat tid till skolan. Blä.

Favoritprogram på tv? 112 på liv och död. Kommer inte på något.

Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Pengar

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Ja fler resor

Vad fick dig att må bra? Min familj och vännerna, fotbollen.

Vem saknade du? Emily Laning, Klara magnusson och Frida Hedström.

Vad vill du säga till dig själv inför 2013: Börja träna mer och inte slösa pengar på skräp.

Vilka länder kommer du/vill besöka år 2013? Spanien, kanske England och förhoppningsvis Rhodos.
 
Vilka länder besökte du? Inget. En ö utanför Nyköping var det längsta jag kom.
 
Vilket datum från 2012 kommer du alltid minnas? Alla 24 or på varje månad.
 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Mycket ledsnare.
 
Vad önskar du att du gjort mer? Satsat på skolan mer, tränat mer, ätit bättre.

Skotips!

Tänkte tipsa er om finfina klackskor på Nelly.com för bara ca 200 pix. Tycker ett flertal av dem är skitsnygga och dom är ju till ett jättebra pris. 200 kr för ett par klackskor är hursomhelst värt med tanke på att dom vanligen på Nelly kostar minst 400-500. :) Jag använder nästan aldrig klackskor och vill sällan lägga ner pengar på ett par skor som jag aldrig använder. Men är det billigt så är det och då är det bara att slå till. Skorna hittar du här.

Pannkaksätning och glassbak

 
 
 
Har precis gjort hemmagjord glass och ätit pannkakor. Känner mig väldigt mätt och halvt illamående. Har slickat skålen + ätit pannkaka med söta tillbehör. Men gott var det, och ser fram emot att provsmaka glassen. Men det dröjer för den måste vara inne i frysen minst 4 timmar. :/ Annars har det inte hänt så mycket idag. Stannade kvar efter skolan och pluggade i två timmar tills Kerstin hämtade mig. Nu ska jag bara chilla på mitt rum som jag för övrigt börjar trivas mer och mer i. Det börjar bli riktigt fint. :) Ska även kontakta Nelly eftersom jag inte fått det jag beställde för över en vecka sen. :/ Jobbigt läge.
 
 
 
 
 

Inbakad fläta, älskart! :)


Inspiration.

865de02ce1e119f6a79715d1e4b95a48_large
Dsc_1825-800x535_large
309ba025db7bf0e0802de0201a3c3a10_large

Time for change!

 
9462_448519095201234_264366972_n_large 
Nu ska jag ta tag i bloggen och verkligen ta mig tid att blogga åtminsstone minst en gång per dag. Ett litet nyårslöfte helt enkelt. Vissa dagar blir det många inlägg och vissa bara ett med tråkig text, men minst ett iallafall! Men som ni vet har jag mycket att göra i skolan och många andra saker att göra. Men jag ska göra mitt bästa! Påpeka gärna förslag på förbättringar, ideer osv. :) Ska plugga nu sista halvtimmen innnan jag åker in mot stan för att träna. Sover i stan ikväll så inget mer bloggande ikväll troligtvis. :)

+++++


2013-01-07

Första skoldagen avklarad. Nu är det bara 6 veckor kvar till sportlovet så det är bara att hålla ut. Idag gick vi igenom mattelim. Altså inte klister! Hemskt jobbigt och trögt. Annars har dagen varit bra och känner mig ganska lugn nu inför skolarbetet, vilket känns skönt. Sitter just nu på bussen hem till pappa. Ska äta och plugga och därefter träna ikväll. Ska bli så himla kul att komma igång igen!


Fresh!

Har fixat lite med bloggen nu så nu är den finare! Tröttnar så snabbt vet ni.;) Nu är klockan snart 12 och jag borde sova för det är skola imorgon. Usch och fy. Idag har jag haft en riktig otursdag. Har till och med druckit mögel! :s Det var hemskt... Busschauffören körde förbi mig också och så hände 10000 andra jobbiga saker. Hoppas att dagen blir bättre imorgon. Imorgon kl kvart i nio till tio ska jag äntligen träna med laget igen! Åh vad jag har längtat! Ser verkligen fram emot att bara springa av mig all energi och bränna lite ferre. :) Men som sagt, behöver sova. Så ska gå och borsta tänderna och så nu. Godnatt och sovgott!

Söndag

KAN NÅN SKJUTA DEN SOM KOM PÅ ATT VI ENSKILDARE MÅSTE BÖRJA EN DAG TIDIGARE JÄMFÖRT MED ALLA ANDRA?! Tack!


True


Lördag med Petra!

Käkat kladdkaka och tittat hitta Nemo. :) Mycket gott och älskar filmen! Vi har även kollat roliga klipp och skrattat en hel del. Annars då? Gick upp 11 (duktigt) och glodde på tv och pluggade lite. Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon. Bra dag och nu ska kg sova gott med. Godnatt! :)


Asgrym dans, kolla hela!v

 

2 dagar kvar på lovet.

2012 ~ 2013

 2012 bjöd till en början på en slaskig tråkig vinter och efter det en lång vår med massor av hemskt plugg. Ryser på tanken att jag snart är där igen. Det är så långt till sommaren och det tar all energi.Flyttade även under början på året till Stigtomta med pappa till Björkvik och fyllde 17 hela år. När sommaren väl kom hade jag höga förväntningar. Men sommaren blev inte så bra som jag trodde att den skulle bli. Den här sommaren och året lärde jag känna fler människor och kom fler närmare samtidigt som jag slutat prata helt med vissa personer. 2012 gav mig Linn Duan, en ny och värdefull nära vän. Men under 2012 har jag tappat i princip all kontakt med nästan alla mina gamla vänner från högstadiet, vilket känns tråkigt. Under sommaren tog det även slut mellan mig och Jesper och det skavde såklart inuti mig. Ungefär samtidigt togs även en utav mina fina hundar ifrån mig. Björn hade en tumör och eppelepsi vilket ledde till att vi var tvunga att avliva honom. Fick aldrig ta farväl av honom. När jag tänker tillbaka på sommaren minns jag först och främst gummibåtscruisingen som var helt galen och även karnevalen som var lika galen den. Vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag tänker tillbaka dit. Men jag väljer att skratta åt det nu istället. :) Hösten har gått så sjukt fort men den har varit ganska jobbig. Plugget har tagit död på mig och fick även reda på att alla mina tränare på fotbollen ska sluta. Känns inte alls bra eftersom jag haft två av dom under hela min fotbollstid och lärt känna den tredje jättebra. Nu i jul avlivades också min häst Skrapan som jag haft sen jag föddes. Har haft sjukt mycket ångest över det. Nyår vart inte säskilt lyckat heller, men det blir det ju aldrig så. Har inte rest rest någonting i år heller med det ska det bli ändring på 2013. Ska åka på festival med härliga vänner och åka utomlands med tjejerna. Ska ta tag i träningen nu också, speciellt om det inte blir några nya tränare på fotbollen. Hoppas att 2013 blir mycket bättre än 2012. Det här året har mest varit dåligt för min del. Självklart har det hänt bra och roliga saker också men nästa år kommer bli mitt år. 2013 kommer bli bäst!
 
 
Tjejmys i Gnesta med tjejerna i klassen.
Plugget dödade långsamt.
 Min 17-årsdag.
Funäsdalen med skolan. 
Skolavslutningen!!!
Båtsemester med familjen. Vill tillbaka!
Årets snygging!
 Alla kvällar/Stunder/Fester med fina vänner.
Björn försvann upp till himlen. <3
Slutet.
Hösten då tränarna försvann och många spelare. Spelade många roliga matcher under sommaren.
 Vann basketturneringen med klassen. (:
 December, då min fina Skrapan försvann upp till himlen. <3
 

Nyttiga brudarna äter fruktsallad!

Tillbringat största delen av dagen i en varm och skön säng och resten av dagen med Linn. Vi gjorde asgod fruktsallad och titta film. Skriver om nyår någon annan gång, godnatt!


RSS 2.0