Nu


Slut på fotbollssäsongen :(


Hjälp mig!

Vilka är  snyggast? De högst upp eller längs ner. Och vilka är mest värda att köpa? De högst upp finns här i Nyköping och är lite svårare att gå i och kostar 800 kr. De längst ner är lite bekvämare och billigare (500 kr) men är slut här i Nyköping och på internet med. Behöver ett par skor nu och som många av mina vänner lider jag nästintill av beslutsångest. Så säg gärna vad ni tycker! :)

Bilder från kalaset!


Can't stop thinking of you.

 

Idag har jag jobbat 12-15 och det gick rätt fort och det var inte så stressigt som man trodde att det skulle va nu  helgen efter alla fått lön. Efter jobbet tittade jag lite på stan tills mamma och Håkan hämtade mig. Vi åkte till Arnö på kalas och firade min låtsasfarfar, Rune, som fyllde 80. Käkade massa god mat och hade det trevligt men det vart sent så jag hann aldrig åka på mitt lags lagfest. :/ Känns sådär men jag fick iallfall reda på att vi spöat Flen med 4-3 efter att vi legat under med 3-0 vilket är grymt bra! Nu är jag hemma och sitter i min säng med datorn i knät. Ska vell snart lägga mig. Imorgon ska jag titta på mamma och våran hund när dom har uppvisning på brukshundsklubben. Och efter det ska jag invertera på ica = FYYUSCHÄCKELBLÄ. Jag svär det  ligger högt upp på min jagtyckerinteom-lista... Förra gången fick jag ta alla cigaretter/snus + lagret och fick va kvar sist av alla. Hoppas jag slipper göra det imorgon iallafall. Men godnatt på er, vi hörs imorgon! :)

Fredageeen.

 
Hade engelska och idrott. Slutade tio i tolv, gick och käkade och sen gick jag med Jennie mot stan. Träffade Emma och Linn och kollade runt. Köpte torrschampoo, en stickad tröja och ett par jeans som jag kanske visar er imorgon. :) På kvällen drog vi hem till mig och träffade Maria och vi gick till Ica och handlade godis och bara chillade. Hela Nyköping var ju dött igår som vanligt så det fanns inte så mycket att hitta på. Men vi gick neråt stan iallafall och träffade Jesper en stund och åt pommes på kebabhouse. Vid halv ett gick jag och Linn hemåt och Maria och Emma till bussen. Jag och Linn sov som stockar när vi kom hem... Och ja vi är superheta på bilderna. ;)

Glass in the donk med Jennie!


10 saker ni kanske inte visste om mig...

♡ Jag heter My i andra namn. Och jag gillar det inte.
♡ Björn Gustavsson är typ min kändiscrush.Jag kan inte hålla i mina pengar.....
♡Jag är en väldigt lugn person som sällan bråkar.
♡Jag vet inte vad keso är.
♡ Jag vill rida, dansa, sjunga, spela fotboll och bandy men tiden räcker inte till.
♡Jag har sökt till idol.
♡ Jag är typ inte kittlig. Bara när nån håller fast mig stenhårt.
♡Jag hatar ostbågar.
♡ Jag älskar att baka och laga mat!
♡ Jag gråter väldigt sällan och bara om det händer allvarliga saker.

Sant.........


Halvt misslyckat försök..

att ta en outfit bild. -.- Men ni ser ju typ af. Och mina ben ser lite halvkonstiga ut. Men det får duga! :)

Pannkakslagning ala Leffler.

Vart superdupergoda pannkakor. Lyckades verkligen och eftersom det är svårt att få till pannkakor känner jag mig extra stolt och tänker belöna mig med en pannkaksfrulle imorgon bitti. :) Har nyss varit ute och sprungit och sprang så att hela jag kokade. Nu ska jag plugga lite Spanska och kanske slänger in ett till inlägg. Har för mig att det var nåt mer  jag skulle lägga ut.. :)

HAHAHAHAHAHHAHA lurade.

Speciellt Emma och Josephine! HIHIHIHI! :D Har inte färgat mitt hår brunt. ^^ Färgade bara utväxten och googlade en bild på brunt hår. Hohohohoho. Däremot har jag fått väldigt långt hår =  

Såhär kul har jag haft idag!

 
 
 

Ja det vart vell sådär.

Använd inte moods bruna hårfärg. Antingen är det färgen som är dålig eller så är det jag. När jag fönade upptäckte jag att jag missat massa. Men ska färga om det imorgon. Vart för mörkt i luggen också. :/ Men men. Ser förjävlig ut också eftersom mascaran rann när jag sköljde ur det, men ni får en bättre och snyggare bild imorgon. Får inga bra bilder i toaljuset.

Hejdå blont!


Ny hårfärg!

Drar till Ica och köper hårfärg! Ska färga Mitt hår! Ska äntligen våga färg till en ny färg. Är så trött på det blonda. Det sliter så mycket på håret och så är det finare med en höstigare färg. Ska färga det mörkbrunt!! :)


There is no getting over you.


N E W I N !

Iphone skal! Äntligen..
En ny plånbok, nu kan jag slänga min fula gamla.
En helt vanlig men fin tröja/t-shirt.
Ett millitärgrönt linne som jag äääälskar.
Iphoneskal - Bokia 99:- | Plånbok - Ginatricot 99:- | Blå t-shirt/tröja - Gina tricot 99:- | Millitärgrönt linne - Ginatricot 99:-

Utelåst

Wihhooo.. -.- åh jättekul. Aja passar iaf på att blogga lite nu när jag ändå inte har nåt bättre för mig. ;) Gick på stan efter skolan och köpte lite nya saker för lönen. Är superduper nöjd! Ska ta kort på allt när jag kommer in sen. :) klockan sex ikväll är det träning och sen ska jag hem och plugga lite. Har hur mycket som helst att göra. :( Men ja jag ska vell fortsätta sitta här tills Corinne kommer hem. :/


Äkta mig!


Just sit back and wait.


I hate mondays.

Hej hej. Har nyss kommit hem från skolan och ska snart äta. Skolfotot vart förhoppningsvis inte misslyckat. Det kändes helt okej men jag lyckades säkert ta mig mellan bena, sträcka ut benet eller nåt liknande. Lyckas alltid göra nåt konstigt. -.- Efter skolan stannade jag kvar tills skolan stängde och gjorde en kemilabb och den blev superbra. Tror nästan att det blir ett A här asså. (y) :D Nu ska jag äta och sen ska jag ut och springa för det blev aldrig av igår. Hade så himla ont i huvudet hela dagen igår. Föresten blev vandringenpå tisdag inställd för att det skulle regna... Jag som hade sett fram emot den! Aja nu ska jag äta, vi hörs!

Tagga skolfoto!


Dumma dag.

Åh har haft ont i huvet hela dagen.. Blääääh. Nej nu ska jag ta ett bad!


♥♥♥♥♥♥♥♥

 
Hej hej. Nu ska jag ta tag i den här dagen har jag bestämt! Ska strax ta på mig träningskläder för att sen dra ut och springa på Ekensberg. Sen när jag kommer hem ska jag städa och plugga. Ska vara en duktig tjej idag! :) Vi hörs igen ikväll förmodligen. :)

Längtar!


GIVE ME PLEASE! O.O



 
 

Onyttiga dagen!

Idag har jag jobbat och det gick ganska snabbt. Efter jobbet hjälpte jag Emma att dela ut rabattkuponger från Jysk men vissa var så himla dryga och knöggla ihop lappen efter att dom fått den! Då vart man lite SKITFÖRBASKATFÖRBANNAD. Nej men aa det var inte kul. Vi käkade på donken och sen delade vi ut lite till men det gick inge bra så då åkte vi hem. Gick och lade mig direkt när jag kom hem för jag sov bara några timmar inatt. Sov asskönt men var ju som sagt tvungen att gå upp för man kan ju inte sova bort hela dagen. Nu har jag käkat panpizza och ska snart fixa mig iordning lite sen får vi se vad kvällen bjuder på! ;) Bjuder på en random bild.

En lycklig Lennart här!

 
Idag har dagen flytit på.Gick på stan efter skolan med Lina sen kom Agnes sen kom Emma och sen Kom Maria. Fikade och tittade runt lite. Ska fixa mig lite nu och sen dra och titta på Jesper match på Rosvalla och sen vet jag inte riktigt vad som händer. Imorgon ska jag iaf jobba kl 8-12 och efter det dela ut lappar med Emma på stan om Jysk så då tjänar vi lite pengar eller presentkort vilket är asnajs. Men nu måste jag skynda mig!

++++++++

Tumblr_lh3azxbyel1qdznllo1_500_large

The truth is, if i could be with anyone i would still choose u.


Tacokväll med Jonathan!

 
Hallå där. ;) Vart fullt upp igår hemma hos Jennie. Käkade tacos och snackade massor på Spanska och Engelska. Skrattade massor och lärde känna snubben ännu mer. Han, Jonathan som han heter är en riktigt snäll och trevlig typ. :) Vi fick se hur han spelade gitarr och shit vad duktig han var! Typ dog lite haha. Sen kom vi på att han behövde lunch tills idag så då lärde vi honom steka pannkakor! :D Vart en rolig kväll men sov inte så mycket så nu är jag väldigt trött. Nu ska jag städa upp lite här på rummet sen ska jag nog krypa ner under täcket och sen titta på en film, Imorgon har jag bara engelska och idrott sen slutar jag. Ska spela fotboll med spanjorerna på idrotten haha. Undra hur det kommer gå. Är astaggad på att spela med dom! Efter skolan tror jag att jag ska hänga med Lina en stund och sen får vi se vad jag hittar på, har inte bestämt nåt än. Hoppas på en rolig helg! 

Det var inte jag som skrev Cheeseburgare inlägget!


Ni kan ju gissa vem det var. Troligtvis min syster. Men det var ganska kul så det får var kvar. :) Idag har dagen gått upp och ner. Hade tre lektioner som gick ganska snabbt. Gick till donken på luchen med halva klassen och åt. Efter skolan tittade jag en stund på stan innan bussen gick och jag dör så mycket saker jag vill ha. Längtar tills pengarna rullar in! Tror jag aldrig kommer lyckas med att spara pengar så jag kan åka till Barcelona. Inte om jag fortsätter handla upp mina pengar... Nej men nu ska jag spara och åka till Spanien och festa! Så nu är det bestämt!       
Håller på och dö av hunger nu så ska smaka på mammas makaronilåda men måste lämna plats för tacosen ikväll hemma hos Jennie med el spanjor. ;) Men nu ska jag plugga svenska, vi hörs!

Every thing about you gets me high.




Hola amigos!

 
 
Spanien mot Sverige i fotbolll....
Mums..


Jennie mätt och belåten.

Spanjorer får 4/5 toasts!

Har snackat engelska och Spanska hela dagen känns det som. Vart en riktigt lyckad dag faktiskt. Började med att vi fick åka buss till Ockle. Satt med Jennie och hennes spanjor och så fick jag sitta bredvid nån som hette Xavi. (coolt namn?!) När vi kom fram fick vi göra samarbetsövningar och mitt lag var bäst och vann, wohoo. Sen på eftermiddagen fick vi paddla. Var ganska kallt så det var mindre kul, men lite kul var det. När vi kom hem igen till Nyköping åkte jag och Jennies spanjor Jonathan hem till mig. Lyssnade på Tacata och gick och köpte godis.Vid halv sju var det middag på Seaside med alla spanjorer och alla som läser Spanska. Svensk mat buffe var det och dom verkade gilla det förutom äppelpajen. ^^ Snackade med en Victor och nu har vi bestämt att nästa sommar ska jag och Jennie och säkert massa andra kompisar åka till Barcelona och festa och ha askul med dom! Längtar som tusan! Anhelo ir a españa a la proxima verano. ;) Nu ska jag krypa ner i sängen. Imorgon är det tacokväll hemma hos Jennie med hennes Spanjor. ;) Godnaaatt!

Natti natti.


Ska sova nu tror jag. Hoppas på en rolig morgondag. Blev en ganska lång springrunda. Tycker faktiskt att det är skönare att springa på kvällarna nu än på hösten. Föresten är det nån som vaccinerat mig i smyg?! För jag har extremt ont i min vänstra arm. Känns som att jag tagit stelkrampsspruta. :S Aja men nu ska jag sova godnatt, vi hörs imorgon!

Grattis världens finaste hund, 2 år!


Spanjorerna är här!


Hallå hallå! Idag kom spanjorerna och dom ska vi hänga med i fyra dagar nu. Haha lite pinsamt äre för jag är inte så bra på varken engelska eller spanska. Men har inte snackat med dom än men imorgon åker vi till Bodacamp med dom och på kvällen ska vi äta middag så vi lär ju prata imorgon. Killen som jag snackat med på fb hälsade på mig och typ vinkade till mig, haha. Nu är jag äntligen hemma och nu ska jag gå ut en sväng med Selma. Sen ska jag springa på Ekensberg och plugga lite kemi. Ha det supernajs! ;)

++++++++


Är det tid du vill ha, så är det tid du ska få.


Söndagsplugg


The autumn is here.




Partey in da Trosa.


Hej hej, har precis vaknat. Har sovit ända till 13. Känns jättebra att jag sovit bort hela dagen... Vi förlorade igår med 3-2 men dem vi mötte var helt crazy så efter matchen var vi lite småsura men vi taggar tills nästa helg. Efter matchen åkte jag med Emelie hem, racerduschade och fixade mig och kastade mig in i bilen ner till bussterminalen. Tog bussen med ett härligt gäng till Trosa och festade och hade askul. Kom in två tanter/grannar och dansade med oss. Haha sköna tanter! Efter ett tag så kom såklart polisen men dom drog efter ett tag så då gick alla in och sov. Vaknade strax innan sju och tog bussen som gick kvart över hem. Alla satt och sov på bussen helt döda och när jag kom hem lade jag mig i sängen direkt och somnade och ja nu har jag vaknat. :) Är döhungrig så ska nog äta nåt. Idag ska jag bara ta det lugnt och plugga och typ städa. Jättekul, men det finns inte så mycket att göra en dag som denna. :) Har inga fler bilder än bilden här som är helt suddig från kvällen men lägger upp fler
om jag får tag i några. ;)

Gangman style!

Skönaste snubben ever!
 

The worst time of my life.

Godmorgon. Gick hem från Otto imorse vid halv sju och när jag kommer hem och har packat så kommer jag på att det var den 22 jag skulle jobba. -.- Och jag har svårt för att somna så jag lade mig i soffan med täcke och kudde. Ligger fortfarande kvar och har kollar på massa avsnitt av " I should'nt be alive". Ny ska jag vell gå upp och fixa lite frukost. Efter matchen i eskilstuna kommer det bli stressigt, så jag hinner nog inte blogga mer idag. Kommer hem halv sju och bussen till Trosa går halv åtta. :/ så det lär bli stressigt. Men hoppas ni får en awesome dag!


Sho broes!!!

Sitter hemma hos Otto med henne, Linn och Fanny. Vi är just nu astaggade på livet! Nu ska vi äta fruktsallad och ha megakul. Imorgon ska jag jobba 8-12 och sen åker jag på match med div 3 laget till Eskilstuna och möter Triangeln. Efter matchen ska jag vara med Anna och Josephine och på kvällen drar vi på fest har skitkul. Ha det najs! ;) Vi hörs imorgon. :)
 

Tjockisdag

Har precis käkat lunch i matsalen och sitter nu i skolan med Josephine och Albert och käkar godis. Mums. Ikväll ska jag vara med Otto och Fanny och tjocka oss. Kanske kolla på nån bra film och bara mysa. :)


Jag är en NINJA

blev jättehungrig för ett tag sen, hittade 60kr i plånboken så åkte till donken och tröck i mig 6 cheeseburgare! gud vad gott det var, ingenting är bättre än cheesburgare när man är hungrig! är verkligen proppmätt, nu ska jag sätta mig ner och plugga matte och biologi! sen ska jag sova, godnatt ! 
Bjuder på den här idag! ;)

Nu eller aldrig, allt eller inget.


Godnatt ♥


Ska ta och gå och lägga mig nu. Inget blev som jag hade tänkt idag. Men ser fram emot morgondagen. Ska lyssna på en föreläsning med skolan om utanförskap och sen ska det hända nåt hemligt. Tror jag anar vad det är men. ;) Kul blir det säkert. Tror jag ska äta ute med nån fin vän också imorgon istället för fisken i skolan. Men godnatt och sovgott på er. Vi hörs imorgon. :) (bjuder på den halvkonstiga bilden)

Besviken.


Besviken.


En vanlig dag med mina klasskamrater! ;)

 Killen med hjärnan!!!






 

Today is the day i've been waiting for.


Hej hej. Dagen har rullat på idag. Hade två timmar kemi på morgonen sen lunch och den ägde idag. Vi fick vattenmelon! :D Mums. Efter lunch hade vi matte och svenska och efter det slutade vi. Gick hem till Otto en sväng, kollade lite film med henne och Fanny och efter nån timme tog jag min cykel och rullade hemåt. Har bara varit hemm nu se senaste timmarna. Var utelåst idag igen men Håkan kom hem och räddade mig. Nu har jag en konstig känsla i magen. Inte så konstigt med tanke på vad jag ska göra. Men det kan jag inte skriva här. Bloggar kanske mer senare! Ska fixa lite grejer nu. :)

Matteplugg!


Bästa!vv

 

Utelåst...

Wiiiie. Alltid jag. Men men Corinne kommer vell hem snart förhoppningsvis. Får underhålla mig med spel och spotify sålänge. :/ Bjuder på en bild på mig och Linn. :)


Första mobilinlägget!

Sitter och käkar glass on the donk med bästa! ;)


Följ mig på Instagram


Springtur på Ekensberg.


Kom precis hem, har varit ute och sprungit en kvällsrunda på Ekensberg i mörkret. Var lite småläskigt eftersom att jag är mörkrädd men det fick mig bara att springa snabbare vilket är bra. Nu ska jag ta en snabbduch och krypa ner under täcket. Haha måste bara berätta att jag drömde att jag hade sönder min iphone i natt och det var mer än en gång kan jag säga. Drömde bla att en kastrull med vatten kokade över på iphonen som låg bredvid. Fick massa ryck i sömnen hela tiden.Tror jag drömde att jag trampade på den också. Haha orolig tjej här. JUSTE drömde att jag blev polisanmäld av min samhällslärare också för att hon trodde att jag var rasist. (!?) Haha åh jag är ju puckad. Hoppas att jag sover bättre inatt. Godnatt på er. Får se om jag slänger in ett till inlägg innan jag lägger mig. Bjuder på en gammal underbar bild på skönaste gänget! :)
 

Nu har jag en iphone!



Har skaffat nytt nr: 0727260425 telia.
Kommer behålla mitt gamla comviq nr ett tag till också.
Äntligen har det fixat sig. Ska bara fixa spotify nu och lite annat. Ska strax göra en instagram account också! ;)
Lägger upp mitt namn här på bloggen när det är fixat! Nu ska jag strax äta och sen ska jag ut och springa. Behöver springa av mig alla jobbiga tankar som äter upp mit huvud. :/

++++++++

 
I kept waiting on a reason
And a message that never came
No, I never saw it coming
Something in you must have changed

All the words unspoken, promises broken
I cried for so long
Wasted too much time, should've seen the signs
Now I know just what went wrong

I guess I wanted you more
And looking back now, I'm sure
I wanted you more
I guess I wanted you more

Äntligen har det löst sig.

Nu är min iphone snart upplåst. Det dröjer tydligen tre arbetsdagar så på onsdag ungefär så har jag min iphone. Nu ska jag strax gå och lägga mig. Godnatt på er! :)

Bästa rubriken här.


Shena shena. Dagen vart inte så dålig som jag trodde att den skulle bli. Vi vann matchen med 6-3 och jag gjorde nästan mål flera gånger. Typiskt. Men vi vann iallafall. Har precis käkat potatisgratäng med fläskfile och kantarellsås. Bästa maten! Nu ska jag vell städa upp lite på rummet och kanske göra lite läxor.

Saknar dig min vän. ♥


Can't stop thinking of you.

Åhh idag är en fml dag. Känner mig seg sen igår, drog på fest hos Calle men gick ganska tidigt eftersom jag har match idag. Vaknade för en stund sen och har en konstig känsla i magen. Har massa plugg jag måste göra också. 
Hoppas eran dag blir bättre än min, har en känslka av att den här dagen inte kommer bli bra. // Tjejen med rätt inställning!

WOHOOOO


Nu har jag äntligen skaffat en iphone så nu ska jag snart skaffa instagram så ni kan följa mig där och så kommer jag börja mobilblogga = mer uppdatering! ;) + att det kommer bli mer bilder på bloggen. Köpte den från en tjej i Oxelösund och hon sa att den var olåst. Så då åkte jag och mamma och köpte fri surf, fria sms till alla och spotify premium i ett år till mobilen på telia + ett nytt simkort. När vi betalat och allt så säger tjejen i kassan att den är låst till Tele 2....... -.- Så nu är jag skapligt sur. Varför drabbas alltid jag? :/ Men men vi ska försöka lösa det på nåt sätt iallafall. :/ Fick ett hello kitty skal också. Haha eu nån som gillar hello kitty? För det gör inte jag. :) Gårdagen var till en början helt okej men sen vart det kul ändå. :) Var kul att träffa saknade Emily. Sov i Emilys gästrum med Fanny och Sofie ända tills jag vaknade på natten av att de var borta och att jag frös som en isbit och så var jag skiträdd också. Hehe är ganska rädd av mig. Så gick och lade mig på det kalla hårda golvet i Emilys rum så nu känner jag mig jättekry. Var tvungen att gå upp tidigt imorse också för att vi skulle hämta iphonen och för att jag skulle jobba 12-17. Men nu är jag iallfall hemma! Tror jag bara ska ta det lugnt ikväll. Känner mig helt slut. 

Är det sommar eller?


Satt ute i solen på balkongen i typ en kvart - tjugo minuter och jag fick en rand? Ska det inte typ regna ute nu, eller? Det är sommar när vi går i skolan och när vi har sommarlov är det inte sommar. -.- Kameran suger jag vet, men ska köpa en iphone vilken dag som helst nu!

Äntligen fredaaaag!


Woho! :D Idag har jag bara haft engelska och idrott. På idrotten fick man välja vad man ville göra så jag körde fotboll hela lektionen. Superroligt. Nu har jag precis kommit hem från stan. Har köpt stiftpennor, sudd och block. Nu ska jag duscha och fixa mig iordning för ikväll ska jag till Emily. Det blir säkert jätteroligt. :) Hoppas ni får en awesome fredag! ;)

GIVE ME


Hösten är här.


Hej har nyss kommit hem från en kvällspromenad på ekensberg med mamma och Selma. Var mysigt och det känns verkligen som att det börjar bli höst nu. :/ Min moppe stannade på vägen till träningen förut så fick rulla in den till krikon. -.- Men som tur var fick jag skjuts av Jennies mamma hem efter träningen. Så nu står moppen kvar på krikon vilket inte känns så kul för då måste jag fixa det på nåt sätt... :/  Idag har det för övrigt varit en jobbig dag. Ställde klockan på halv sex och gick upp kvart i. Var tvungen att gå sju hemifrån (=TIDIGT för mig). Var mega trött på alla lektioner och nu känner jag mig bara seg och ser inte fram emot nånting alls. :/ Jag känner mig precis som höstvädret med andra ord. Men nu är klockan mycket och jag måste göra en engelska läxa klart tills imorgon och sen ska jag sova. Men vi hörs imorgon. Ska troligtvis träffa saknade Emily och några av hennes kompisar imorgon och ha kul hemma hos henne. Godnatt på er!

Asså.. hahah.vv

 

Kladdkaksmuffins.♥


Superduper goda. Här är receptet! :D


If I only knew what I know today...

53683d9b2421172f4ae587ea915d9472_large

Varje gång är som den första gång vi sågs.
Även om det är över nu.
Allting har förändrats, men du finns kvar.
Allt var svävande men nu så ser jag klart.

Det har inte gått en dag utan att jag önskat att du var här.


Hej hej. Den här dagen har gått superfort. Iallafall skoldagen. Hade kemi i två timmar sen lunch, matte och svenska. Slutade vid 14. Nu har jag precis ätit och nu är mina ögonbryn fixade. Det ser dock lite konstigt ut nu i början eftersom det är massa färg kvar på huden under. Nu tänkte jag baka nåt smarrigt typ kladdkaksmuffins. :p Mumsigt värre! Och ikväll ska jag åka ut till Pappa och sova där. Det var ett tag sen. :) Bloggar kanske mer ikväll för hos pappa vet man aldrig om internet finns. På bilden är Malins barn Teodore. :)

Natti natti.

Har gjort lite spanska men jag orkar inte mer så gör det imorgon. Ska krypa ner i sängen nu och titta på film. Imorgon ska jag fixa ögonbrynen. Färga och noppa dom så dom blir skitsnygga! ;) Ska göra det hemma hos Malin för hon gör det så bra. Men godnatt på er, vi hörs im. :)

Asså random. Hahahahha.

 vi

Fina underbara låt.

 

Tiiiiiiiisdag idag då.


Aa hej. :) Har precis kommit hem. Känns som att den meningen börjar blir rätt standard, hehe. ;) Men bloggar ju alltid direkt när jag kommer hem så. Idag i skolan har jag haft fysik, spanska och biologi. Slutade halv två ungefär och efter skolan gick jag på stan med Otto en stund. Köpte en stiftpenna och markeringspennor. Nu ska jag måla naglarna och plugga och äta nåt för jag är hungrig :) 

Som om en bit saknas.






Lite positivt nu inför skolan. ;)

394562_400422403340290_173021880_n_large284596_416748901705834_777758386_n_large
 
Tumblr_m9rnlexyw31rrz7e5o1_500_large
 
395790_3063832254169_1946491430_n_large
 

Saknar. ❤



















Morot till mellanmål!

4 av 5 toasters! Eller äre toasts?

I will never win this game without you.

 Såhär kul har vi på kemin :) 
Och såhär bra är jag på att slå in böcker. :)

Hej hej. Idag är en bra dag. Humöret har varit på topp hela dagen och jag känner mig faktiskt väldigt lycklig. Solen skiner också! :) Dagen i skolan gick snabbt. Skrattade mig igenom de sista lektionerna genom att bla skriva hemliga meddelanden på miniräknaren med Oscar och Tobbe, haha. Skitkul faktiskt! ;) Nu har jag precis varit ute med Selma och ska snart stoppa nåt i magen och dra på fotbollsträning. 

Never thought i did such a big mistake.


Har precis pluggat lite matte så nu är läxan över helgen klar. Ska ta en tripp till Ica och köpa balsam nu och lite annat till Mamma nu. Bloggar nog inte mer ikväll men vi hörs imorgon! :)

Vart tog sommaren vägen?








Bilder som jag skulle lagt ut i somras när jag var uppe hos min mormor i Godkärra. :)





Hemma från match! igen.


Vi vann med 3-0 som egentligen borde vara 10-0. Vi hade lite otur i anfallen. :/ Men vi vann iallafall. Nu är jag så sjukt trött och min kropp orkar inte ens gå. Har så sjuuuukt mycket träningsverk. Ska sätta på en bra film och krypa ner i min säng och bara ta det lugnt. Det förtjänar jag faktiskt. Bloggar mer ikväll.

When you lose something you can't replace.


Hemma från match!

 


Shenis penis. Är på skapligt gott humör just nu vilket känns bra. :) Matchen slutade 4-0 till Telge men vi spelade jättebra och det gick även bra för mig så jag är nöjd. Spelade hela matchen så nu är jag jättetrött och nu ska jag bara gosa ner mig i min säng med mjukisbyxor och titta på film. Jag åkte aldrig till Disa för jag har match imorgon igen och det är samling 11 vilket gör att det känns ganska ovärt att åka dit om jag måste hem igen ikväll. :/ Men jag trivs bra i min säng med en film och en påse godis också! ;) Bjuder på lite fotbollsbilder. :)

Kalas hos syster :)

 
 Grattis Elin!
Hej hej. Har nyss kommit hem och nu håller jag på med att laga mat. Jag har varit hos min låtsassyster Elins kalas och fikat lite. Om en halvtimme tar jag moppen till krikon och åker på bortamatch i Södertälje. Efter matchen ikväll ska jag åka till Oxelösund hem till Disa och ha filmmys med klassen. Men nu måste jag packa väskan och göra klart maten ;) Ciaooo!

♥♥♥♥♥♥♥♥

378306_10151028765660264_1419760958_n_large

RSS 2.0