Hjälp två stackars katter. Annars skjuts dom.

Är det någon som vill ha en katt eller två? Annars skjuts dom imorgon bitti... :(
Den ena heter Zid är 2 år och är gråsvart. Världens snällaste kille. Är kastrerad. Den andra heter Polly är runt 2 år stilig mycket fin helsvart katt. Också en väldigt kelig katt. okasterad. De trivs bra ihop men kan gå åt olika håll. Huvudsaken är att de får en chans att leva. Ring 0704985308 eller 0730339058.

Jag döööööör.

PLUGGAR IHJÄL MIG! Hatar samhäll..... :s

Jag döööööör.

PLUGGAR IHJÄL MIG! Hatar samhäll..... :s

Tagga älg!

Sitter och noppar ögonbrynen. Ska snart äta hamburgare och fixa iordning mig, sen drar jag hem till Josephine och och efter det drar jag hon och Lucy till Björn. Hoppas på en toppenkväll. Ska klä ut mig till älg tror jag. x)
Efter festen tror jag att jag åker hem till Jesper som är hemma och är sjuk stackarn. Hoppas ni får en bra kväll! :)

Lite halvful bild men får duga. ;)

Idol!

Sitter och glor på idol med Otto. Vi har precis käkat marängswisch. ;) Mmmm.. Men herrååå.

Jespers 1 år present.♥

Glömde bort att visa presenten. Nu vart det bara ett kort på en sida. Men för er som inte vet så hade jag och Jesper 1 år den 24 oktober. Gjorde en bok med massa fina texter och bilder. Det tog väldigt lång tid och det är det som jag hållt på med när jag skrivit "hemligt". :) ♥

He is love. He is all I need.♥

Hej sitter och har ont i handen. Björn bet mig nyss. :[ Ska egentligen städa och plugga men det går så himla segt, så jag kan lika gärna blogga på en gång. Igår var jag med Jesper. Åkte och hämtade honom på moppen och sen åkte vi till City gross och handlade lite gott. När vi åkte fastnade gasen. Så han kunde släppa händerna och den åkte ändå, så jag fick typ panik. Det var jätteobehagligt. Men sen fick han kontroll på den och fick hålla in bromsen hela vägen. :s Usch. Nu vågar jag inte åka mer iallafall... Imorse var jag så jävla tjurig och arg. Trodde det skulle bli världens sämsta dag, men nu känns det helt okej. Har precis ätit falukorv och makaroner. Vi hade idrott sista lektionen och jag åkte hem och åt istället för det var Chiliconcarne i skolan. Nu ska jag plocka undan, duscha och plugga lite. Senare kommer bästa Otto. Förhoppningsvis lyser hon upp den här dagen! :) Vi ska göra marängswisch. Imorgon blir det att vara med Josephine och Lucy och sen på kvällen blir det fest hos Björn. Hoppas på en lyckad helg. Ska försöka ignorera nästa veckas hemska prov + tal. Men nu måste jag sätta igång. Har MASSOR att göra.

To me, you are perfect. ♥

Onsdagar brukar vara sånna dagar då man bara vill hem och lägga sig i sängen och klaga på allt och alla. Men idag har dagen faktiskt varit en bra dag. Skoldagen var typ som vanligt. På lunchen gick jag till donken med några i klassen och hämta käk och så satte oss och åt i ett grupprum och pluggade biologi. Haha hela rummet blev flottigt. Efter lunchen var det Svenska, lyssnade på massa asbra tal. Nu känns det ju sådär att jag ska hålla mitt efter dem nästa vecka. :/ På biologin var det prov på ekologi. Gick väldigt bra tror jag! :D Skrev i 3 timmar ungefär. Snacka om skriv kramp. Men förhoppningsvis blir det bra betyg, för Biologi är typ det ända jag är någorlunda bra på. :) När jag kom hem satte jag mig vid datorn och sökte på bra ämnen som jag kan hålla tal om. Så kom jag in på ämnet demoner och huuuuuh. Jag vart typ livrädd bara att läsa texterna. Det stod massa om gud och massa ritualer. :S Nu är jag nästan rädd att det ska hända mig. x) Så nja, det ämnet känns lite för ruggigt. Snart är det fotbollsträning, efter det blir det att sova hos min fina älskling. ♥ Ska bli väldigt skönt med träning.

Josephine och Amanda.

It's like an angel came by and took me to heaven. ♥

Hej på er. Va ett tag sen. Har precis kommit hem från skolan. Nu ska jag sätta mig och plugga biologi. Igår pluggade jag från att jag kom hem halv fyra till klockan nio. Usch vad ont i huvet jag hade efteråt. Känner mig lite nördig men. ;) Det är ju så jävla mycket att plugga på så. :s Sen så har jag hur mycket som helst i de andra ämnena också. Bla ett tal. Som jag inte ser fram emot... Gaaah. Nu måste jag plugga.

Togafest hos Skinny!

Diggar den avslutande bilden. ;) Sjukt grym kväll!

When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.♥


Du lyser upp min värld. ♥

Måste ha!

Gillar alla de här mer eller mindre. Frågan är vilka man ska köpa? Har de längst till vänster fast i mocka tror jag det är. Och de älskar jag. Vet inte om det är värt att köpa ett par nästan lika dana. Men å andra sidan älskar jag dom och de kan jag ju ha nu i vinter. GAAH!

Varför ska allt vara så tungt?

Hej på er. Har precis kommit hem från Rosvalla. Kollade på hargkillarnas match som dom spelade lika tror jag. Sen åkte jag hem och nu jag har ett stökigt rum att ta hand om. Jag orkar verkligen inte. För övrigt är jag allmänt irriterad. Vill inte till skolan och så är det massa annat. Tror jag ska lägga mig och sova en stund. Godnatt.

New in closet.

Jeans från Gina Tricot 499 kr
Linne från Monki 150 kr
Örhängen från Lindex 49 kr

Jag menade DISS!

Haha jag har ju IQ som en fiskpinne. Råkade skriva på förra inlägget att jag hissade silvershampoot! Det ska stå DISS! Bara så ni vet. ;)

HISS x 1000!

Måste hissa det sämsta silverschampot i världen! Köpte Klippotekets i somras för ca 80 kr. Har använt det 2-3 gånger och resultatet har blivit allt annat än bra. :s Första gången så såg det lite grått ut. Nu, sist jag använde det fick jag en extrem missfärgning. När jag kollade i spegeln hade hela luggen blivit grön/blå. När jag fönade upptäckte jag även att resten av håret blivit mer grönt. INTE MINDRE! -.- Pratade med en annan tjej som råkat ut för samma sak, så ett tips, köp inte klippotekets. Lägg pengarna på något mer ordentligt hos frisören istället. :)

When you are standing on the edge of the unknown.

Hej på er! Kan knappt skriva för mina fingrar är helt frusna. Sitter hemma hos Jesper i hans rum. Han är med laget och käkar tacobuffe på Rosvalla. De spelar cup och det gick inte så jättebra kanske. Men men. Efter den sista matchen åkte jag med Jespers mamma hem. Och nu ska vi snart äta utan Jesper som är så tjock och käkar sin taco... Gårdagen var grym! Började med att spela Lazergame med Ida, Jennie, Jenny, Lina, Emma, Agge, Linn och Hanna. Har aldrig spelat förut men det var askul måste jag säga! Det som var lite mindre kul var att instruktören mobbade mig och att jag bara blev skjuten hela tiden. Det enda geväret sa va WARNING WARNING!? Äh, jag ägde allt ändå! :D Efter Lazergamet tog vi bussen till Vrena och gjorde marängswisch. Asså MMMMMMmmmm! Älska marängswich! Och till efterätt åt vi tacos. Haha och så körde vi lite singstar och massa annat kul. Tillslut var det bara jag, Lina och Jennie kvar. Vi låg och snacka nästan hela natten. På morgonen kom Filip och väckte mig. Åkte med honom in till stan eftersom jag hade träning 10. -.- Den gick sådär... om man säger så. Det är sådana här dagar jag undrar varför jag ens spelar. Och så hade vi styrka och skulle kuta 100 % runt i multihallen och DÖ va jobbigt det var. Men det var ändå skönt att komma igång igen! :) Hehe imorgon börjar Jesper och min "deal". Vi ska inte äta godis och chips och sånt. Frågan är hur det kommer gå, (a). Förlorade förra gången pga ett ruttet jävla popcorn.
Men ska gå och äta nu, men ha det så bra alla blogreaders! ;)

Mot Södertälje!

Närsomhelst nu plingar det på dörren. Göran min plastmorfar ska hämta oss och sen åker vi till Södertälje. Imorgon blir det shopping i Stockholm. Längtar efter alla affärer som inte finns i Nyköping! Men nu måste jag packa klart det sista. Vi hörs :)

RSS 2.0