HEMMA - så grymt!

Minne för livet. <3

Måndag (TVÅ DAGAR KVAR TILL BRÅVALLA)

I lördags gick jag ut med Maria och Agnes. Hade inte så himla kul men Maria hade iallafall kul och det var ju hon som fyllde år så. :) Jag mådde ganska dåligt efter midsommar och var jättetrött. Igår så var jag på grillkväll hos Lina ute i Vrena. Var några stycken som grillade, badade, skrattade och sjöng. Var riktigt mysigt och roligt. Sov hos Jennie sen och idag har jag hon, Lina, och Agnes shoppat på stan. Stormkök, laddare, och madrass till Bråvalla. Har nu inte längre ångest över att jag kommer sova dåligt. Känns så sjukt skönt med tanke på att jag verkligen hatar att vara bakis och sova dåligt. Känns som att båda dom tillsammans skulle sluta illa. Men nu kommer jag iallafall sova bra! :) Nu ha rjag precis ätit och ska träffa Jesper ikväll. Vi ska nog bara ta det lugnt och bara va. Kan behövas lite uppladdning inför Bråvalla och alla hektiska dagar som står inför oss. 
 

Midsommar 2013

Crazzzzy
Blir en liten mer detaljerad beskrivning på midsommar nudå. :) Inledde dagen med att göra nåt jag inte minns, tror inte jag gjorde nånting på hela dagen, haha. På eftermiddagen åkte jag hem till Linn och åt middag med henne och Sara. Blev pommes, kött och bea. <3 Vid 18 tog vi och 124656 andra bussen till Råby hem till Josefine. Började blåsigt och vi fick plocka ner det stora partytältet för det höll på att blåsa iväg. Men sen blev det fint väder ändå och hela kvällen höll det i sig. Var jättehärlig stämning hela kvällen och många hade med sig kameror och tog massor av kort. Om ni vill titta på dom kan ni klicka här så kommer ni till Saras blogg. :) Bilderna ovan är också från Saras kamera.Men kvällen blev väldigt lyckad. Vi dansade till och med runt en midsommarstång som små grodor haha. Lite sömn blev det och jag sov aldrig. Kom hem 8 på morgonen ungefär och sov till 15. Har nog aldrig sovit så lite, men det var det värt. :) Lyckad kväll!

Oj vilken midsommar.

Snacka om att det hände massor av galna saker, tråkiga saker, extremt roliga saker, ALLT hände typ. Händelserik kväll kan man säga. Bilden får vell stå för hur kvällen va haha.

GLAD MIDSOMMAR!

Igår jobbade jag mitt sista pass för månaden. Nu är det midsommar vilket betyder stängt på Fresta och nästa vecka BRÅVALLA! Det är helt galet hur snart det är... Börjar bli riktigt taggad! Jobbade hur som helst över igår en och en halv timme och efter jobbet fixade jag min dricka och åkte hem. På kvällen färgade jag håret med Maja och åt middag med Jesper. Sen så sov han och jag här. Idag är det midsommar! Har längtat så sjukt galet mycket till denna dag. Jag ska hem till Josefin och fira där. Blev bjuden till Maria också som fyller 18 idag. Men hoppas hon får en jätte bra underbar dag! Nu ska jag hoppa i duschen och packa inför kvällen. Ska hem till Linn och äta middag och klockan sex går bussen mot Råby! Glad midsommar på er! Hoppas dagen blir grym för er!

Jobb, jobb och mera jobb!

Har jobbat för full fart denna vecka. I måndags spelade jag match som vi vann med 5-2. Det är sjukt hur mycket bättre den här säsongen har gått i jämförelse med förra. Det är så roligt! :) Igår fotbollsträning och efter det sova hos Jesper. Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Varit en riktigt skön dag på jobbet utan stress. Nu ska jag packa ihop lite saker och kanske baka nåt smaskens. Ikväll ska jag titta på Hbk - Tun i Enstaberga med Rebecka och kanske Emma. Ska lägga ut lite bilder på min härliga start från lovet med så småningom också! 

Checka håret! växt?

9an
I början på året..
 

Första dagen på sommarlovet!

 
Idag har jag sovit ganska länge och därefter jobbat i tre timmar till klockan 15. Nu har jag precis kommit hem och ska försöka övertala mamma att vi ska äta sallad här hemma. Så gott. <3 Senare ikväll är det fotbollsmatch mot Gnesta hemma på Krikonbacken. Så kom förbi och kolla och heja på oss!

SOMMARLOV!

 
Äntligen! Åh jag är så lycklig!
 

Galet mycket partaj på sistone!

Lite småhätiga bilder som mina vänner tagit som jag nallat lite sådär i smyg. (a)

Snart i mål!

Har nu suttit i x antal timmar och pluggat Biologi. Är strax klar och imorgon ska jag finslipa den sista inlämningen i Biologin. Därefter har jag endast två saker kvar att göra innan sommarlovet. Det är helt underbart! Jämfört med lyckan man kände då man gick ut 9an är denna lycka så sjukt mycket större. Så mycket man kämpat under gymnasiet och under detta år. Jag har bortprioriterat många vänner, fotbollen, jobb och mycket annat på grund utav allt plugg. Men om endast 1 vecka är det sommarlov! Känns galet att säga det, för det känns som att det var igår det låg snö på marken. Jag lovar att bli bättre med uppdateringen och lägga ut roliga bilder när detta kämpande tagit slut. Som ni säkert förstår har tiden inte funnits på sista tiden. Mina relationer till vänner och familj osv går före min relation till mina läsare. Hoppas att ni förstår! Men håll ut, snart är jag tillbaka! 

RSS 2.0