Dessa ska bli mina! <3

Åh vad jag velat ha den här typen av skor så sjukt länge. Och nu finns det såna på nelly. #kär
#måstehemtillmingarderob

Torsdag

Sitter just nu i skolan och äter Korvstroganoff. Försöker bli av med lite plugg. Har hål idag från 10 till halv två.. Så måste göra nån nytta.. Efter skolan vet jag inte vad som händer. Fick höra att träningen var inställd av Jennie nyss så det blir ingen träning idag. Ska vell antagligen ta tag i lite plugg. Kanske soringer ner på stan och köper ett par jeans som jag är i stort behov av!


Tisdagens inlägg



Sovmorgon till halv två. Sov läänge och tittade op film. Käkade pastasallaf innan jag drog till skolan. Bara två lektioner och en asrolig svenskalektion med debatt om nudister. Skulle pluggat men dagen blev avsatt för annat. :) Så har fortfarande en hel hög med plugg. Lovely!

Helgen











Mitt blogginlägg jag skrev försvann men sammanfattat var helgen grym! Firat Julia, träffat mormor och Göran, spelat gästabudsbollen och gått ut med härliga vänner! Grym helg helt enkelt!

Jan. 25, 2014


Say something i'm giving up on you

Sovmorgon till halv två idag. Chill! Vart en skön skoldag. Efter skolan historiaplugg. Tråkigt som tusan men måste göras. Har inte hänt så mycket annat. Imorgon väntar mer plugg ovh träning. Ska även försöka fixa utklädnad till studentfest
en. Får se vad det blir. Men nu ska jag titta film och sen sova. Godnatt!




Sovmorgon

Godmorgon, har sovmorgon till halv två idag. Känns underbart. Behöver verkligen sova ut ordentligt. Idag har jag två lektioner och sen ska jag ägna hela dagen till plugg. Har en hel hög med stuff to do. :/ Annars har jag inget speciellt planerat. Får se vad dagen har att bjuda på. :)



Fixat naglarna! ♡





Made by bästa Maja!

Måndag

Blev en springtur/promenad idag på förmiddagen. Fick med mig Rasmus också så vi va ute i nån timme och så hälsade vi på hos hans syster när vi ändå sprang förbi. Fick träffa en katt och en bäbis med. :) Nu har jag precis ätit pannkakor och ska snart till maja för att fixa mina naglar. Ikväll sen blir det Crossfitpass med laget.














Ny mobil = ny blogg

Nu har jag skaffat en ny mobil, Samsung galaxy S4 så nu har jag en bra kamera
och internet på den. Förhoppningsvis funkar bloggappen bättre på den här
också! Så nu ska jag försöka ta tag i bloggandet igen. Haha skriver alltid så men nu säger jag det igen. ;)



Kolla på innebandy med Majsan!










RSS 2.0