Ge mig sommar!

Free Ride Tank - BlackFree Ride Tank - WhiteCross Bones Muscle TeeDafine Crop Tank - BlackEagle Wing TankBlossom Cross Tank

Ikväll åker vi!

Klockan 22 ikväll åker vi från bt mot funäsdalen som ligger en halvdag bort. Kommer bli superkul. Ska försöka fota lite där så jag kan visa er när jag kommer hem. :) Nu ska jag packa och äta och leta reda på min laddare som är borta. (katastrof). Hoppas ni får en rolig helg för det kommer jag att få. ;)
Mitt face ser helt konstigt ut, hände nåt hehe.

Härliga dag!

Hej på er. Sitter just nu i Jespers rum och väntar på att han ska äta klart. Passar på att blogga. Dagen har varit underbar. Det enda som saknades var solskenet, men det var faktiskt skönt med lite regn. I skolan har allt flytit på. Biologi provet gick asbra så jag var på jättebra humör efter det och det har hållt i sig hela dagen. :D Efter skolan var jag med Karro. Jag, Karro, Felica och Corinne åkte ner på stan för det var kvällsshopping idag. De bjöd på massa grejer och så var det rabbat överallt typ. :D Träffade Frida och hon gav oss varsin kupong så vi fick gratis fika. :p Det var mums. Jag köpte två jättefina toppar som jag ska använda mycket i sommar. Ett linne med fransar och ett stickat linne: De kommer vara asfina på min bruna sommarkropp i sommar. Köpte också svarta läderjeans på gina. Det är bara så synd att alla i Nyköping har dem, men men. Dom är för snygga för att inte köpas. Ska lägga ut bilder på plaggen på måndag troligtvis när jag kommer hem från funäsdalen. IMORGON ÅKER VI! Wohooooo. Är astaggad.Kommer hem på söndag kl 01.00 ca. Alltså bloggar jag troligtvis inte under helgen. Men nu ska jag gosa med älskling innan han kallar mig datanörd eller något liknande. Vi hörs.

Man bara måste älska vädret!

Solen skiner och mitt humör också! Har precis haft kemiprov och det gick asbra. :D Wohooo. Idag så började dessutom killer. En lek där man dödar varandra, på låtsas. Överlevde dagen, och ska förhoppningsvis överleva ett  litet tag till iallafall. :p Nu ska jag fråga mamma om hon vill gå på promenad med hundarna och köpa glass, och senare ikväll ska jag plugga inför prov nr 2 den här veckan. Biologiprovet imorgon, så vi hörs kanske ikväll. om jag får tid och lust kanske jag slänger in ett inlägg. ;)
Saknar sommaren med fina vänner.

The sun is shining now but still im feeling cold.

Har precis ätit Carbonara som smakade mums och nu sitter jag och repeterar inför provet imorgon. Dagen har flytit på, har inte hänt särskilt mycket. En vanlig dag helt enkelt.

Färgar håret.

Sitter med hårfärg i håret och kollar på big brother. Corinne färgade på mig ändå får se hur det blir, men det ser bra ut nu. Ska skölja ur typ nu. Tror inte jag bloggar mer ikväll, men kanske imorgon. :)

Om en månad fyller jag år!

Shobre. Det är söndag och jag hatar söndagar. Jag och Jesper vaknade kvart i ett idag, vi sov som stockar inatt. Tog bussen hem vid tre, träffade Karro på bussen och satt och pratade med henne en stund. Vi hade mycket att prata om för det var ett tag sen vi sågs. När jag kom hem åt jag lunch och satt och solade på balkongen lite. Det känns verkligen som om det är sommar nu. Älskar det. Ska sätta mig och plugga biologi nu även fast jag inte alls har någon som helst lust med det... Men men. Måste man så måste man. Skulle egentligen vara med Klara ikväll och vi skulle färga håret på mig, men det verkar som om hon inte hinner. :/ Får skjuta upp det ännu en vecka. :(
Igår hade jag och Jesper 17 månader tillsammans. Om mindre än en månad har vi ett och ett halvt år. 
Tiden går fort.



Drar till Jesper.

Har precis duschat och gjort mig iordning. Om några minuter ska jag ta en promenad i det fina vädret hem till Jesper. Vi hörs.

Solen skiner himlen är blå.

Har precis kommit hem från Emma. Sov hos henne igår. Vi pratade om allt möjligt och satte upp en lista på allt som vi ska göra innan sommaren är slut. :) Vi får vell se hur det går med det. Och så kollade vi på två filmer och åt grönsaker i dipp, mums. :p Om en halvtimme ungefär tar jag bussen till harg. Ska sälja lotter på ica. -.- Uschhhhhhhhhhhhhhh. Efter det ska jag vara med Jesper. Hoppas ni får en mysig lördag, ska packa iordning lite saker nu. :)
Gammal heting bild. :D

Så snyggt!

Ska beställa den vita. Jag DÖR så snygg den är.

Svar på en kommentar.

Har varit stressigt de senaste veckorna och jag har inte kunnat svara på kommentarer. Men tack så mycket för era fina komplimanger! :) Fick en kommentar (den ovan) som jag tänkt svara på men inte hunnit.
Svar: Tyvärr så designar jag inte till andra. Dels för att jag inte vill sabba för någon annan eftersom jag inte är så erfaren och dels eftersom jag inte har tid. Jag har photoshop och så men jag har inte riktigt lärt mig allt än. :) Så därför måste jag tyvärr säga nej. Men om du vill ha hjälp så har designadinblogg.se och bloggstyle.com tips som jag brukar använda mig av. Där står det steg för steg hur du ska göra. Om du ska göra en header så kan du använda dig av helt vanliga program såsom picasa och picnik.com. Det använder jag mig mest utav. Lycka till! :)

You're perfect for me.

You

Filmer jag måste se!

Alla tre verkar vara jättebra. Ska se the devil inside på lördag och den verkar vara jätteläskig. Hoppas den är lika bra som den verkar. :)

Torsdag och solen skiner!

Hej på er alla blogreaders! Är på asbra humör idag. Har nyss städat och pluggat massor av biologi och känner mig riktigt stolt. Nu sitter jag och kollar på big brother reprisen. Missade gårdagens eftersom jag var med Jesper igår. Ikväll är det träning och känner på mig att den kommer gå asbra den också. Såna här dagar borde man ha varje dag. Solen har dessutom skinit idag, vilket gör dagen ännu bättre!
Imorgon är det fredag. Veckan har gått väldigt fort. Ska vara med Emma imorgon och vi får se vad vi hittar på. Tror vi ska sova i det nya huset för första gången. :) På lördag ska jag ha myskväll med Jesper. Vi ska gå på bio och se "the devil inside" och sen ska vi sova hos honom. Sen ska jag hinna med att färga håret nån dag i helgen, men det har jag inte planerat in än. Vi får vell se hur det blir med det. :) Tror jag slänger nåt inlägg till innan dagen tar slut. :)

Mördar onsdag.

I förra inlägget förstod ni säkert att jag pluggade kemi och ja det gör jag. Det går helt åt helvete. Fattar ingenting om entalpi, deltaH och allt vad det nu är. :( Funderar på att skita i det här och åka till Jesper istället. Tror jag gör det. Åt nyss smarriga pannkakor och det gjorde mig på lite bättre humör faktiskt. Tanken på att jag åker till Funäsdalen om en vecka gör mig också glad. Längtar! Men jag måste verkligen fortsätta nu. Bloggar nog tyvärr inte mer idag. :/

ARG SOM FAN!

Hatar kemi. Vill kasta boken i väggen, köra över den några gånger och  stampa på den. Och så vill jag riva sönder den och efter det elda up bitarna.

Fantasin räcker inte till en rubrik.

Sitter och testar massa effekter på webbkameran. Tänkte tipsa om två bra sidor där man kan ta bilder.
Här och här hittar du två sidor med massor av roliga och snygga effekter. :)

You can try but never break me.


Dags att ta tag i kemin...


Chilldag idag igen!

Slutade tidigt idag och det var jävligt skönt. Dagen gick snabbt. Det enda vi gjorde var i princip att kolla på när Zeijlon och Skinny gjorde sin sjukamp. Idag kastade de ägg på Antonacci, rakade benen med epilator och åt massa äckliga saker. Var väldigt kul att titta på. Antonacci som fick äggen på sig tyckte nog inte att det var lika kul men. x) Tror Zeijlon vann med 5-2 eller nåt sånt. Efter skolan gick jag och åt med killarna och sen tog jag bussen hem. Här hemma stinker det bränt i hela huset. Mamma gör nån stek i ugnen. Hoppas att den inte smakar som den luktar. :p Ska chilla en stund nu och sen ska jag sätta mig med kemin.
Nacci med plastsäck och en papperskorg på huvudet, hahah.
Dock så hjälpte inte papperskorgen. Stackarn.

I know all your secrets and you know all mine. ♥


Zeijlon och Skinny dricker 2 liter mjölk!


Måndag = Skoltidning

Shena shena. Ligger i min säng med datorn framför mig och kollar på big brother. Samma sak varje kväll. Har ont i magen så ska snart gå och ta nåt att äta men innan det ska jag berätta lite om dagen.
Vaknade upp imorse med ett kasst humör, kände på mig att dagen inte skulle bli bra. Dock så motbevisades det när jag kom till skolan och hörde att det var skoltidningsdag. Hela dagen ägnade vi åt att konstruera en skoltidning. Det var riktigt kul och det blev en chilldag. :) Jag, Amanda och Frida fixade massor av roliga undersökningar och alla andra i klassen gjorde annat. Zeijlon och Skinny kom på iden " Skinnys och Zeijlons 7-kamp" som bla innbar att de skulle dricka 2 liter mjölk. Haha, dom höll på att dö. Zeijlon gav upp efter 1 liter och Skinny drack upp båda. Efteråt mådde dom kasst och spydde. Myyyys. Men det blir säkert bra till tidningen. ;) Efter skolan drog jag hem, åt våfflor och satte mig och pluggade kemi. Vill kasta kemiboken i väggen och sen elda upp den. Har pluggat i princip hela dagen men slutade för ett tag sen. Orkade inte mer. Nu slutar inlägget, men vi hörs imorgon! :)

Slö som jag vet inte vad...

Sitter i min säng och kollar på big brother. Matchen gick inte så bra. :( Första halvlek gick asbra och vi ledde med 1-0. Men på andra halvlek gjorde dem sju mål och allt gick åt helvete. Jag fick asont i hälen och nu har jag ont i knät också. :( Har ångest över morgondagen. Är grymt skoltrött och det är kemiprov på torsdag. Det är på bindningar och skit. Det kommer att vara assvårt och jag måste plugga som en idiot. Men nu jag ska krypa ner under mitt varma täcke, titta på big brother och smsa med Jesper. Vi hörs imorgon. :)


Gick en promenad med mamma och hundarna innan matchen.

<3


Ny dator!

Har fått en alldeles egen bärbar dator med fungerande internet och hela paketet! Så nu blir det mer bloggande, wohoooo. Igår var det bowlingkväll med laget. Lyckades med hela 5 st strikes! :D Efter bowlingen åt vi tacobuffe som var mums. Vid sju åkte jag hem och gosade hela kvällen med min fina. Idag så ska jag spela match mot Trosa/Vaghärad borta kl 18.00. Får se hur det går med tanke på att jag inte tränat mycket den här veckan. Men det blir säkert kul ändå. :) Juste, igår förmiddag var jag ute i det nya huset för första gången. Det var ganska så fint. :) Stort men gammalt. Badrummet och köket var skitfint, medan det andra var sådär.



Badrummet.

Mitt rum.

Ska ta fler bilder när vi fått ordning på allt. :)

Idag har jag hunnit med...

Haft engelska redovisning.
Varit på badhuset med skolan och livräddat/ dränkt Ebba.
Gått långpromenad med mamma, mormor och hundarna.
Ätit massor av gott.
Blivit sur på en skidboknings sida.

NU
Big brother. ;)


Vackert.

NYHETER - Halsring - Bellasi

Freeeeeedagsmyssss!

FREDAG! Yes! Väntar på Josephine i datasalen. Vi ska dela ut ännu fler cvn idag och senare ska jag vara med Jesper och kolla på hans match troligtvis. Ikväll blir det lite fredagsmys med pizza och sånt. Ska dubblera  i helgen igen. Imorgon är matchen kl 9 mot Ifks 96-97 lag och på söndag är det mot nåt lag jag glömt bort namnet på. :) Nu ska jag sätta mig och göra en Svenska krönika om nätdejting. Guuuuuud vad kul! -.-


Blev en gammal bild på mig och mina fina vän Klucken. <3

Freeeeeedagsmyssss!

FREDAG! Yes! Väntar på Josephine i datasalen. Vi ska dela ut ännu fler cvn idag och senare ska jag vara med Jesper och kolla på hans match troligtvis. Ikväll blir det lite fredagsmys med pizza och sånt. Ska dubblera  i helgen igen. Imorgon är matchen kl 9 mot Ifks 96-97 lag och på söndag är det mot nåt lag jag glömt bort namnet på. :) Nu ska jag sätta mig och göra en Svenska krönika om nätdejting. Guuuuuud vad kul! -.-


Blev en gammal bild på mig och mina fina vän Klucken. <3

Självmordsbenägen!

Sitter i datasalen och väntar på Josephine. Vi ska åka runt med hennes moppe och lämna massor av cvn. Anledningen till att jag är självmordsbenägen är för att jag fick C i matte. Visst, det är inte dåligt men för mig är det dåligt. Asdsöklföskldfjösklfj på det. :) Beställde hem mina efterlängtade skor och nu finns dom inte att köpa längre så jag fick nog bland de sista. Wohooo!

3 Sanningar

Förut var jag en riktig hästtjej. Jag växte upp på en gård med islandshästar och jag har i stort sett ridit sen jag var i mammas mage. Jag har ramlat av säkert 100 gånger och varit med om det mesta. Det var en riktig härlig tid och jag saknar den tiden så enormt. Vill bara spola tillbaka tiden. Det finns inget underbarare än en ridtur i skogen med en vän en solig dag. Nu har vi flyttat från gården och vi har bara en häst kvar. Han är uppe i dalarna så jag träffar honom nästan aldrig. Ibland rider jag med min kompis Annelie ute på flättna, men tiden räcker inte till. Jag har fotboll, plugg, vänner osv. Om jag hade tid skulle jag utan tvekan börja rida igen.


(Lägg märke till min normala hårfärg och det långa håret jag hade)

 
Jag har varit en riktig fjortis. Haha, ibland saknar jag det nästan. För man hade så kul och verkligen sket i vad alla andra tyckte. Men jag var vell som fjortisar är. Puffat blont hår, concealer på läpparna, push up, osv. Men jag betedde mig iallfall inte som en fjortis. Sa aldrig tiepp och dah och allt vad fan dom nu säger. :P Jag har heller aldrig varit särskilt dryg.


I belive in ghosts. Scary huh? Men ja jag tror stenhårt på sånt. Häromdan föresten innan matchen sattes duschen på i omklädningsrummet utan att det var någon därinne. Det lät dessutom som om nån verkligen stod och duschade. :S :O Jag tycker det är väldigt spännande fast jag är väldigt rädd för dem. Hemma hos Jesper spökar det. Hans lillebrorsa har vaknat upp mitt i natten av att någon andats på honom och alla kranar sattes på samtidigt när Jesper var ensam hemma. Gissa vem som sover längst in på nätterna? Jo jag!

Lycklig tjej!

Loggade precis in på schoolsoft och upptäckte att det stod ett A! på mitt argumentationsresultat.  :D :D :D Woooohooo,  säger jag bara! Nu håller jag på och letar efter ett recept på en smarrig fläskpannkaka. Ska hjälpa mamma med maten. Jesper åkte precis hem och jag vill att han ska vara kvar. Men han har ett biologiprov imorgon... Ikväll blir det träning och jag är lite olycklig över det. Mina älsklingsskor har gått sönder så jag måste spela med ett par svarta fula istället. :( Nu har jag skjutit upp fläskpannkakan i en timme. Måste börja nån gång!


When youre best friend gets a new best friend.......

Hej och hå! Just nu är jag sur på:
Skinnjackan jag ville ha är slut.
Jespers brorsa är sjuk = No sleepover.
Jag vet inte hur jag ska ta mig till träningen.
Wiihhh....
För övrigt har dagen varit helt okej. Efter skolan köpte jag en megasnygg bikini och ett jättefint halsband. Nu ska jag dra på fysträning och kämpa lite, trots att jag har träningsverk i hela kroppen. Sen blir det hem och sova. Sov asdåligt inatt. Hoppas ni haft en bättre dag än mig.


Var ett tag sen...

Sitter helt död framför datan. Har spelat 2 tunga matcher. Den ena van vi med 3-2. Den andra förlorade vi med 9-0? mot ett f.d div 2 lag. Gick ganska bra för mig. Fick en fläskläpp och ont i foten, men det var riktigt kul att komma igång igen. Är asstel i kroppen och det lär ju inte kännas så mycket bättre imorgon. Idag är det söndag och det suger. Ska städa och plocka undan lite och ikväll kommer kanske min fina Jesper hit och sover här. :)Ska även ev. beställa hem världens snyggaste skinnjacka. ;)

RSS 2.0