The space between us keeps getting bigger

Fredag. Borde vara megasuperduperglad och gå ut på krogen ha kul med vänner och bara släppa loss. Men nej sitter hemma med miljoner saker i huvudet och plugg upp till hakan. Ingenting går bra just nu förutom fotbollen. Behöver ta en paus från livet känner jag.Ska sätta mig med matteboken som jag bara vill kasta ut från balkongen. Hatar mina höga krav på mig själv. Förstör allt. Och varför vill jag just bli det som kräver de högsta betygen? Fml. tack för mig. :))))

++++++

...
Untitled

I will never ever let it go.

Vaknade imorse av att regnet smattrade på rutan och med Jesper bredvid. Kände inte alls för att gå upp men det var bara att ta sig upp och äta lite frukost. Hade iallafall sovmorgon till 10 vilket gjorde det hela lite bättre och mig lite piggare. Idag i skolan har lektionerna Matte, Svenska och Historia bara rullat på. Har varit kaos i skolan hela dagen pga en lek vi har på enskilda så kallt Killer. x) Går ut på att man ska döda samtidigt som man ska akta sig för att själv bli dödad. Så idag har jag jagat en kille, gått omkring med vitlök runt halsen och nästan blivit bestulen av en vampyrfilm.  Roligt är det iallafall, men det är skönt att komma hem och veta att ingen kan komma och döda en.  Har precis lagat lite mat och nu ska jag sätta mig och göra klart en analys i svenskan. Sen senare ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. :) Fått reda på att jag drar till Berlin 13,15 och 16 december med familjen för julmarknad och shopping. Är astaggad! :)

++++++




Söndag

 
Min gårdag vart inte bra alls, slutade med att jag kröp ner i sängen och flydde bort  från allt.Sov så sjukt skönt men drömde så himla skumma drömmar. Red på en människa,(på axlarna! peddon ni är som tänker annat D;), gömde ölburkar, åkte karusell, såg snö m.m. Seriöst drömmer alltid massor och alltid är det lika skumma drömmar. Sov iallafall länge. Gick sen upp och åt frukost för att sedan krypa tillbaka under täcket. Vissa dagar är  verkligen sängen sådär alldeles sjukt skön, varm och så underbar att man inte kan motstå den. Eftetr ett tag åkte jag och Emma iaf ner på stan och fikade och pratade om allt som hänt på sistone. Vid fyra när stan stängt gick jag förbi hemma hos jesper och sen gick jag hem och nu är jag hemma. Hemma där plugget ligger på hög och skriker efter mig. DÖ PLUGG DÖ. Ska ta tag i det nu. Ångesten som hänger över mig tar snart kål på mig...

Fler bilder från studentfesten

Ingen färg under ögonen x)
Varför kan man inte få klä ut sig varje dag? Sjukt kul ju!

STUDENTFEST



Studentfesten=lyckad 
Görande hos Julia och hann knappt för sminket tog år och dag att få till. Att sminka sig som avatar är inte det enklaste och jag vare inte helt nöjd. Men på krogen vart jag ön gick så fuck jag fina kommentarer så det var kul! :) kvällen bestod av tequilashots, dans och Etg irrande runt efter massa människor. X) kvällen blev lyckad iaf och set framemot nästa studentfest! Tips till er är iaf att ha yrklädnad som avatar! Riktigt roligt och kan tipsa er om hur jag gjorde om det är nån som undrar. :) dagen efter var ett helvete. Försov mig en timme och somnade i skolan. Men men, det är vell så det ska va. 
Zeijlon Dagen efter. 
Min älskade bakiskebab jag åt med Josephine dagen efter. <3

Jackan har kommit!


Jag vart något besviken när förväntansfullt öppnade paketet. Jackan var mörkare än på hemsidan. Men sen insåg jag att det var precis den färgen jag ville ha och att jackan vart helt plötsligt mycket finare! :) Den satt bra på också och var varm och skön så nöjd är jag defenitivt! Lägger ut bild senare om jag får nån bra :)

Nya skorna



Älskar kilklackarna! Sköna att gå i och snygga. :) De andra har jag inte använt sp mycket för dom är vinterfodrade. Så antar att dom får slitas lite senare i snön sen. 

Yolopremiären








AVICII

Glömt att säga det men jag och Josephine ska på AVICII nästa år! Kommer bli så grymt! Tror de flesta vet hur stort fan jag är av housemusik så ja jag längtar ihjäl mig. :D <3

Svar på kommentar angående jackan

Fick en fråga om ja kunde länka jackan jag beställt. Men eftersom jackan är slutsåld på Boozt.com där jag köpte den så kan jag tyvärr inte länka den eftersom dom inte har kvar produkterna på hemsidan när dem tagit slut. Här kommer andra sidor man kan hitta den på: Här,här, & här. :) Tyvärr är den slutsåld på alla dessa sidor men håll utkik!
 
s

YOLO

 
Tog tåget hem i fredags från mormor och när jag kommit hem till Nykölping drog jag maja och Frida hem till Rasmus på örfest. Spelade Beerpong och hade riktigt roligt. På krogen vände allt och kvällen blev inte alls lika lyckad som jag hoppats på. Slutade med tårar och kaos. När vi skulle gå in på krogen upptäckte jag att jag hade tappat bort min plånbok men hade tur och kom in ändå. Tyckte att Yolo var precis likadant som Mikes. Kändes mest som att dom bytt dekaler. Träffade massa roliga på krogen iallafall. :) Igår var jag bakis men pallrade mig iväg till träningen ändå. Två timmars inomhusfotboll = blodsmak i munnen och nära döden upplevelse. Nej men det gick sådär. :/ På kvällen sov jag hos Jesper efter att jag och Frida kollat på hans match. Just nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Min vilja, och mina måsten slåss mot varandra. Borde plugga men finns så mycket annat jag vill göra. :( Nej men ska vell ta tag i livet nu kanske :)

RSS 2.0