Everyday I fight a war against the mirror I can't take the person starin' back at me

Allt är bara så jobbigt nu för tiden. 1000 läxor och massa annat. Förlåt men jag orkar inte blogga just nu.
Något jag verkligen, verkligen saknar.

Det är fest nu......... Hos micha micha micha....

.
Shoo! Väntar just nu på Emma och ska snart fixa mig. Sen drar vi till Micha på fest. Ska åka hem tidigt tillsammas med Jesper ikväll. Både han och jag har match imorgon. Mats smsa mig och frågade mig om jag kunde spela imorgon också. Så nu ska jag spela imorgon mot Trosa/Vagnhärad och på måndag IK tun. Vill spela men vet inte om jag kommer orka. Har bara tränat 1 dag den här veckan. Men men. Kämpa ska jag göra. Haha hittade den här fina bilden på mig på fotbollslasses hemsida. Det var den enda på mig. Tyckte att ni kunde få se den. Men nu ska jag äta. Juste! Bilder och så från tältningen/vandringen/paddlingen kommer senare. Sladden är borta.

11 månader. ♥


Tiden har gått så himla fort. 11 hela månader. Snart ett helt år! Kan inte fatta det. Ibland undrar jag hur det faktiskt kunde bli vi. Hur kunde jag få någon som dig? Men det fick jag. Och jag har fått behålla dig ända tills nu. Hoppas att vi håller ännu längre. För jag älskar dig mer än ord kan beskriva Jesper. Du är mitt allt och jag kommer aldrig sluta älska dig! ♥

Hos hanen.

Godmorgon på er. Har nyss ätit frukost med Jespers familj. Medan Jesper fixar sig så slänger jag in ett inlägg. Han ska snart åka och döma och jag ska åka hem. Ska städa och plugga och kanske åka ner på stan en stund. Sen ikväll skulle vi på fest hos micha. Men nu ska Jesper kanske inte dit. -.- Så då vet jag inte om jag ska dit heller...Men vi får se vad som händer. Vi hörs! :)

Död.

Jag är helt slut. Måste. Sova.................

Måste sova.

Hej och godnatt. Har precis packat klart väskan för imorgon. Puh... Den väger asmycket! :s Måste upp tidigt imorgon så jag säger godnatt nu. Bloggar på fredag. Godnatt!

Hos älskling. ♥

Hej hej. Jag är hemma hos Jesper och ska sova här. Tänkte bara slänga in ett litet inlägg såhär på kvällskvisten. Dagen har varit ganska så okej. på torsdag till fredag ska vi tälta och paddla och vandra. Kommer bli awesome! Men nu ropar Jesper på mig! :) Godnatt. Bloggar mer imorgon. ♥

Hur man ändrar kommentarsfälten.

Som ni ser har jag lagt till en bild i kommetarsfältet och även en skuggeffekt i dem andra rutorna. Tänkte förklara hur man lägger till en bild i kommetarsfältet idag. Kanske dyker upp ett inlägg om skuggorna någon annan dag om det finns intresse.
1. Ladda upp bilden som du vill använda på din egen blogg, om du inte har ändrat storleken på kommentarsrutan så bör bilden vara ungefär 440x130 pixlar. Spara adressen till bilden efter att du har laddat upp den. Ett tips från mig är att använda den här hemsidan. Där kan du göra dina egna mönster. Som jag har gjort på exemplet ovan.
2. Gå sedan in på din stilmall.
3. Kopiera koden nedan och klistra in den längst ner i din stilmall.

textarea{
background-image: url(adressen till din bild);
border: 1px solid black;
}
4. Klistra in adressen till din bild som du laddade upp på din blogg, där det står adressen till din bild.
Vill du inte ha en kantlinje runt din ruta, kan du ta bort raden border: 1px solid black; och vill du ha en annan färg på kantlinjen är det bara att byta ut black mot någon annan färg.

Sen är det bara att spara och kolla hur det ser ut! :)
För mig krånglade det lite, jag kunde inte se hur det såg ut när jag förhandsgranskade. Det syntes bara efter jag sparat. Så ett tips är att kopiera stilmallen innan du börjar och spara den i ett anteckningsblad. Så du kan spara direkt när du ändrat din stilmall. Och om det blir fel är det bara att börja om och testa sig fram. Jag svarar på frågor så gott jag kan! :)

Dagens vill ha!

När jag får pengar ska en till halsduk handlas in. Jag älskar färgen på den röda och det är mysigt att ha nu på hösten när det börjar bli kallt ute. Man kan inte få nog av halsdukar!

Det är så det ska vara.

Jesper jag älskar dig mer för varje dag som går. Du vet inte hur mycket du faktiskt får mitt hjärta att slå. Hela du är så underbar och jag vill aldrig förlora dig. Du är det bästa som hänt mig och jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva. Du är så fin. För mig är du perfekt. Om jag får bestämma är det du och jag föralltid. ♥

Chill dill jao! ;)

Hej på er. Har precis kommit hem från skolan. Dagen har varit rätt lugn. Hade fysik och kemi på morgonen som var ganska roligt. Förutom att vi skulle skriva laborationsrapport i fysiken, och det är ganska så svårt. Efter det lunch och hål i 2 och en halv timme. Och sista lektionen matte. Efter skolan åkte jag och Jesper hem till mig med bussen och han tog sin cykel hem. Eftersom det var så dåligt väder imorse så åkte han buss och lämnade den. Träningen ikväll vart inställd pga avstängda planer. Säkert eftersom det regnade så mycket inatt. Så idag blir en chilldag! :) Ganska så skönt med tanke på att jag är astrött. Sov jättedåligt inatt. Tror jag ska sätta fart med Jespers hemliga present. För er som undrar så är det snart 1 år för oss. Den 24 oktober. ♥ Så jag ska göra en fin sak till honom. Men nu ska jag gå och äta mammas smarriga sallad. :p Mums. Bloggar senare ikväll. Vi hörs! ♥

Vill tillbaka till sommaren. ♥

Match med vinst och nu älskling.♥

Hej alla bloggreaders! Sitter och dunkar musik för tillfället. Matchen idag blev vinst med 2-0. Deras spelare var extremt fysiska och väldigt tuffa. Det blev mycket frisparkar och två röda kort + gula. Men vi tog det! :) Så nu klättrar vi i serien igen! :D Efter matchen stod jag och väntade nästan en timme på mamma som var i skogen med hundarna. Hon trodde att matchen fortfarande höll på, för hon hörde massa skrik och så. Men det var ju p99. -.- Me tillslut kom hon och vi åkte hem. Nu väntar jag på min älskling som också har spelat match och som snart kommer hit. Jag kanske ska möta honom på City gross. Vi ska handla godis. :p. Man får ju inte missa 3.90!!! :D

Grave encounters!


Sometimes it last in love, but sometimes it hurt instead.

Måste tipsa om en grymt läskig skräckfilm! Såg den för någon vecka sedan och det var den läskigaste film jag sett. Det handlar om några puckade spökfantaster som vill göra en dokumentär om spöken och demoner. Så de stänger in sig i ett gammalt obebott sjukhus som stått tomt sen länge. Men det är inte vilket sjukhus som helst. Det är ett gammalt sjukhus som haft hand om stadens värsta psykiskt sjuka. Man får definitvt rysningar. Asläskig och varning för ryck! ;)

Grattis Selma 1 år!

Idag fyller våran hund Selma ett år!
Grattis till världens finaste hund. ♥

Lägg till mig på blogglovin!

Det verkar som om alla använder bloglovin. Så nu finns även jag där tillsammans med min blogg. Bloglovin är ett smartare och lättare sätt att hålla koll på sina favoritbloggar och alla dess inlägg. Skulle vara jättekul om du vill följa min blogg där. Om inte annat så kanske jag kan följa din och du min? :) Kommentera isåfall! Annars klicka på länken nedan!
Följ min blogg med Bloglovin

Don't be sad for things ended, be happy cause it happend.


Ge mig!

clothes by leffler



7 sanningar.

leffes 2


* Jag har så sjukt dålig självkänsla. Jag hittar alltid fel på mig själv och jämför mig med andra. Tror att jag inte duger. Jag vet att man inte ska tänka så men vad gör man när det inte försvinner hur mycket man än försöker?
* När jag gick i låg och mellanstadiet brydde jag mig inte alls hur jag såg ut. Jag bara tog på mig några kläder och ibland borstade jag knappt ens håret. Dessutom hade jag aldrig smink. Jag mådde jättebra, hade många fina vänner och livet lekte. Önskar att allt kunde vara så nu.
* Jag vill spola tillbaka tiden till 7an och framåt. Saknar högstadiet enormt mycket. Vill ha tillbaka gamla klassen och lärarna och allt! Jag vill uppleva allt bra igen. Har tappat kontakten med så många.
* Jag drömmer om att bli artist. Jag har velat bli artist ända sen jag var liten. Jag älskar att sjunga och allt som hör till. Jag skulle vilja ta sånglektioner. Men det kostar ganska mycket vad jag har hört, och så räcker inte tiden till. Jag har ju fotbollen och skolan.
* Jag tror på spöken. Jag tycker dessutom att det är jättespännande. Älskar tex tv programmet "Det okända". Fast jag gillar inte att vara med om "läskiga" saker. För några veckor sen hemma hos Jesper så slutade musiken spelas och alla lampor blinkade i rummet. Jag vart livrädd och kastade mig ut ur rummet. x)
* Jag vill bli läkare eller något liknande. Jag har valt naturlinjen och tänker satsa högt. Tror inte jag får högsta betyg, speciellt inte nu när den nya betygskalan införts, men jag vill bli något bra iallafall. Jag vill ha en lyckad framtid med money money money!
* Jag drömmer varenda natt. Och jag kommer alltid ihåg dem. En gång drömde jag att en ekorre slet ut ögonen på mig haha, och så brukar jag drömma väldigt mycket mardrömmar. Vilket inte är så kul.

* Jag har så sjukt dålig självkänsla. Jag hittar alltid fel på mig själv och jämför mig med andra. Tror att jag inte duger. Jag vet att man inte ska tänka så men vad gör man när det inte försvinner hur mycket man än försöker?
* När jag gick i låg och mellanstadiet brydde jag mig inte alls hur jag såg ut. Jag bara tog på mig några kläder och ibland borstade jag knappt ens håret. Dessutom hade jag aldrig smink. Jag mådde jättebra, hade många fina vänner och livet lekte. Önskar att allt kunde vara så nu.
* Jag vill spola tillbaka tiden till 7an och framåt. Saknar högstadiet enormt mycket. Vill ha tillbaka gamla klassen och lärarna och allt! Jag vill uppleva allt bra igen. Har tappat kontakten med så många.
* Jag drömmer om att bli artist. Jag har velat bli artist ända sen jag var liten. Jag älskar att sjunga och allt som hör till. Jag skulle vilja ta sånglektioner. Men det kostar ganska mycket vad jag har hört, och så räcker inte tiden till. Jag har ju fotbollen och skolan.
* Jag tror på spöken. Jag tycker dessutom att det är jättespännande. Älskar tex tv programmet "Det okända". Fast jag gillar inte att vara med om "läskiga" saker. För några veckor sen hemma hos Jesper så slutade musiken spelas och alla lampor blinkade i rummet. Jag vart livrädd och kastade mig ut ur rummet. x)
* Jag vill bli läkare eller något liknande. Jag har valt naturlinjen och tänker satsa högt. Tror inte jag får högsta betyg, speciellt inte nu när den nya betygskalan införts, men jag vill bli något bra iallafall. Jag vill ha en lyckad framtid med money money money!
* Jag drömmer varenda natt. Och jag kommer alltid ihåg dem. En gång drömde jag att en ekorre slet ut ögonen på mig haha, och så brukar jag drömma väldigt mycket mardrömmar. Vilket inte är så kul.

I cant let you go, i want you in my life.

Hej alla fina bloggläsare! Matchen förut idag gick grymt bra! En utav de bästa jag spelat. Kändes som att allt gick som jag ville. Alla passningar, skott allt! Fick till och med nästan in ett mål i krysset, men tyvärr hamnade det precis utanför. :s Vi vann matchen med 3-1. Skulle vunnit med mer om vi bara hade satt alla 1000 målchanser. Men det var en jätterolig match. Imorgon ska jag vara match fixare och kolla på div 4 laget som spelar imorgon kl 15.00 mot Team rosa. Imorgon blir det vinst!
Just nu är jag hemma i Brandkärr och gör ingenting speciellt. Äter lite godis och kollar runt på fb. Har laddat ner msn i en timme. -.- Men nu är det äntligen klart! :) Så nu skickar Emma massa roliga bilder till mig eftersom alla mina försvann när datan tömdes. :/ Juste! Jag har fixat med Jespers hemliga present också! ;) Det kommer dröja innan den är klar men det är värt att kämpa för. Tror att han kommer bli jätteglad. :) Nu ska jag följa med mamma ut med hundarna. Ha det bra!

Godmorgon på er!

Sitter just nu i min säng vid datorn. Ska snart slita mig ifrån den för att göra mig iordning och packa. Idag är det match mot Stigtomta kl 15.00 i Stigtomta. Nu jävlar ska vi vinna. :P Men ha en bra dag! :)

Collage yeah!

lelles plagg

Hello mr Mconald!

Börjar med en tävling jag aldrig haft förut. Vet inte hur det kommer gå men ja! :) Nu ska jag och Karro gå och köpa godis.

Veckans blogg!


Börjar om på nytt!

Hej på er alla läsare, ni som är kvar. Det har varit så dåligt uppdaterat, men nu ska det bli bättre! Ett inlägg per dag måste jag iallafall fixa. Och massa andra roliga saker. Vad vill ni ha mer av? :)
Idag vaknade jag hos Jesper. Åkte till skolan och gjorde matteprov. Gick bättre än jag trodde. Hade antagligen rätt på den svåraste uppgiften så idag är en bra dag.  Kl 10 fick vi kolla på när de två bästa lagen från i tisdags körde såp innebandy. Haha, det var lite kul. Efter det åkte vi till 5 öre med alla naturare och håvade fiskar och fikade. Stackars Zeijlon missade bussen för han skulle köpa en macka, så han sprang från Nyköping till Oxelösund! :o Och det är nästan 2 mil. När han kom fram skakade han och alla gav honom mat. :s Att han orkade!? Dagen var slut vid 2 och efter skolan gick jag hem till Jesper en stund och kollade på timon och pumbaa. x) Jävligt bra måste jag säga! Nu sitter jag hemma och närsomhelst kommer Karro. Var ett tag sen. Ska inom kort fixa 3 sanningar eller något liknade. :) Vi hörs! ;)

Temadag

Idag var det temadag i skolan. Först fick vi lyssna på en kille som blivit mobbad och sen fick vi sitta i grupper och diskutera. Och efter det skulle alla gå till vallarna. Där fick vi asgoda baguetter och festis. :) Sen skulle vi göra massa tävlingar tex norsk orientering/ fylla. Haha, det var lite kul. Vi slutade vid halv två tror jag. När vi slutat gick jag och tittade på stan. Blev arg för inget passar mig för jag är så kort och ihoptryckt... Blev tjurig så jag gick till kebabcenter och satt där en stund med Jesper och hans vänner. Sen gick jag hem och nu är jag här hemma och är tjurig igen. Måste skriva en laborationsrapport om vatten. -.-  Fast sen ikväll hoppas jag att Jesper kommer.
Varför känns det som om alla är påväg att försvinna bort?




Take me back.

Varför känns allt bara så fel?

Skärpning Corinne!?

Haha rubriken kom upp på förslag så jag tog den. Kom ändå inte på nåt och den var ju lite sisåär rolig. Fast jag undrar när jag använt den?  :)
Förlåt för dålig uppdatering. Det är vell det enda jag säger nu för tiden. Men jag fixade internet igår! :D Så jävla grym jag är! :P Så nu blir det förhoppningsvis lite mer blogging om tiden räcker till. Har matteprov på fredag. Vad ska man säga? UTROTA MATTEN ! -.- Åhhh dö dö DÖ! Hehe, ne nu var jag negativ.  Så illa är det inte. men jobbigt. Och så har jag massa andra läxor och träningar och ja. Mycket att göra.
Idag har dagen varit som vanligt började halv 9 slutade halv 3. Sen åkte jag hem och var hemma en stund och sen drog jag på träning. Gick inte bra alls. Benen är fortfarande förlamade sen matcherna i helgen. Och när jag kom hem gjorde jag faktiskt matten som jag faktiskt fattade! :D Nu ska jag göra spanska och äta för det har jag inte gjort än. Ha en bra kväll alla bloggläsare! :)

Godnatt

Dagen har varit helt okej. Imorse när jag vaknade mådde jag sådär. Mådde illa och var hängig. Men jag pallrade mig iväg till skolan ändå. Skolan var ganska chill. 2 och en halv timmes hål och ganska roliga lektioner. Efter skolan gick jag och Jesper hem till honom. På vägen åt vi mjukglass som slutade ganska illa. Iallafall för mig. Lyckades spilla ner allt. :p Såg ut som om jag hade fågelskit på byxorna. Nej ingen mer mjukglass med strössel på för mig. Hemma hos honom gjorde vi inget särskilt. Han åkte vid halv sex till skavsta och jag åkte hem. Nu på kvällen har jag pysslat med mitt hemliga projekt. :P Till jesper... ;) Det kommer bli så fint! Kan ju inte avslöja vad det är tyvärr, för han läser min blogg ibland. :/ Men nu ska jag gå och lägga mig. Hoppas att min hals är bättre im. Har nämligen ont i den . Usch vilket tråkigt inlägg, men bättre än inget! :) Godnatt på er!


Älskar bilden!


Dålig uppdatering

Hej på er. Internet har varit dött ända tills nu tyvärr. Så jag har inte bloggat något alls. Mamma har varit sjuk så hon kunde inte fixa det förrän idag. Just nu är jag arg. För jag fattar inte spanska läxan... Eller jag fattar inte vart den är. :@ Men två roliga saker idag är att vi vann mot IKVILJAN idag med 3-2! Wohoo. Dom ligger 2a i serien så YÄH! Och så såg man mig och Emily på idol. Hehe. Typ sådär 2 sek, men ändå! ;) Respeeeeeeeekt! Haha men  måste sova. Hoppas att internet fungerar imorgon! Godnatt! :)

RSS 2.0