Tired of being disappointed.


Please do my homework...

Så sjukt trött på skolan och allt den innebär! Orkar inte gå upp på morgonarna längre. Ligger efter med massor av inlämningar och jag är aldrig nöjd med mina resultat. Så trött på mig själv att jag jämför mig med alla andras betyg. Måste sluta klanka ner på mig själv och försöka nå mina egna mål och inte andras! Det här är inte jag. Förut lämnade jag aldrig in saker för sent och fick aldrig sämre än VG+. Nu flippar jag sönder och  har tappat motivationen totalt...SKÄRPNING!

Den här veckan kommer bli så grym!

Denna vecka blir jag 18 hela år! Har faktiskt inte längtat sådär jättemycket faktiskt, ända tills för någon vecka sen då jag blev astaggad! PÅ tosdag smäller det och hela helgen kommer jag ha fullt upp! På torsdag ska jag vakna upp med min fina Jesper och på kvällen blir det någon slags suprice av pappa? Tror vi ska fira mig på nåt sätt. Vet aldrig när pappa överaskar... På fredagen är det bara engelska och zumba på idrotten och sen bär det av hemåt i full fart för att träffa mammas släkt. Äta tårta tills jag sprängs och därefter åka och handla för dagen efter. På kvällen blir det att föra med Johan och hans vänner och därefter permiärgå på krogen. Har sån tur att jag fyller år på löning och dessutom kommer Medina samma dag då jag ska ut! Kommer va fullt med folk på krogen. På lördagen kommer jag gå upp tidigt för att baka tårta, hämta mat och göra mig iordning. Sen på kvällen ska jag fira mig med mina närmsta vänner och de jag umgås mest med i en liten lokal där det blir tjejmiddag. Skulle vilja bjuda många fler men man kan ju inte bjuda alla. :( Ska äta massa gott, skratta i mängder och på kvällen blir det lite utav ett chillkrök. Dagen efter är det seripremiär borta mot Triangeln och fyfan vad jag ska kötta! Den här helgen kommer ta alla krafter men om jag har några som helst krafter kvar så ska dom ta slut dessa 90 minuter!

Long time ago


Saknar min fina häst ovan så det gör ont. Saknar att bara vara i stallet och inte bry sig om något annat. Saknar ljudet av hästar som tuggar hö. Saknar alla underbara  och galna turer ute i skogen. Vill bara spola tillbaka tiden till den bästa tiden i mitt liv. Innan mitt liv är slut ska jag flytta ut till landet och ha hästar igen. Utan tvekan.

Var inte den perfekta partnern, var den rätta.

Hur har dagen eran varit då? Själv är jag överlycklig att det är fredag! Dock så betyder det plugg för min del. Dessa månader innan sommarlovet nu  betyder att jag måste kämpa ihjäl mig för att få betygen jag vill ha. Men snart är det sommar. Idag ska jag bara vara med Jesper och bara ta det lugnt. Imorgon väntar jobb och kanske pokerkväll med lite härlig brudar från klassen. PÅ söndag är det match mot tun klockan ..ehh  ooopps har glömt! Men kom och kolla ändå! Tror den är klockan 13. på Rosvalla!

Trots allt, kommer sommaren att bli underbar!


NEW IN!

Köpte dessa snyggingar i Spanien för en månad sen men har forfarande inte lagt ut bilder på det jag köpt än pga att jag inte hittar den förbaskade sladden. Köpta massa extremt snygga saker som jag är sjukt nöjd över att jag köpte. Ska leta reda på sladden så snart som möjligt, bilderna måste upp!. Köpte den övre färgen, Vad tycks? :)

Den enda som riktigt förstår.


Some thoughts

Det värsta som finns är människor som dömer folk efter deras utseende eller status. Självklart finns det människor man inte alltid passar ihop med. Men jag anser att vänskap och kärlek är något man hittar på insidan och inte utsidan eller i folks såkallade status. För mig spelar det ingen roll om min vänner är stora, små, "opopulära" osv. Det är insidan som räknas. Det är samma sak med när det gäller pojkvänner. Tycker helt ärligt att killar som "vet" att dom är snygga eller beter sig som att dom är snyggast i världen är det mest avtändande som finns. Usch, fy och blä. Folk som alla eller ialafall de flesta tycker är skitsnygga tycker faktiskt inte jag är särsklit snygga eller speciella. Blir bara äcklad av deras överdos av självförtroende som skuggar andra. Önskar att vårt samhälle kunde sprida ett budskap till alla ungdomar om att det är insidan som räknas och inte utsidan. Faktum är att människor nuförtiden heller väljer en skitsnygg flick/pojkvän som är dum i huvudet framför en flick/pojkvän som är världens snällaste men som andra skulle klassa som "ful". Tjejer framförallt tränar sönder sina kroppar och uppdaterar instagram för att synas framför idioter. Idioter som dömer folk efter deras mått kring magen och inte kring hjärtat. Fuck society.

Händer HELA tiden


Helgen

På fredag slutade jag tidigt och var med Jesper en stund fram tills klockan 15-16. Träffade saknade Frida och vi gick till Ica och köpte busskort och lite gott att smaska på. Blev ananas, jordgubbar och banan med smält choklad och nån random nutella. Alla käkar det nu för tiden men det är ju så sjukt gott. Får inte nog av det! Framåt kvällen plattade hon mitt hår och sminkade mig påett helt annorlunda sätt jag brukar sminka mig på. Vid nio åkte hon hem och jag drog på fest med Linn hemma hos Ida med massa roligt folk. Fick massa komplimanger för att jag hade annorlunda smink så det var lite kul. Kvällen var helt okej men slutade inte lika roligt. Dels för att den slutade tidigt, det regnade och lite annat. På lördagen, igår, städade jag krikonbacken med laget som var sjukt tråkigt. Efter det åkte jag hem och mot kvällen åkte jag till Vrena och var med Jennie, Agnes och Lina. Gjorde chokladmilkshake och kollade the notebook samt spelade in galna snapchats. Snapchata mig: Lefffler är mitt namn. Hade dock velat heta judolennart. Ska försöka ändra det... Nu ska jag plugga och tröstäta hela dagen. Det har blivit strul med Bråvalla och jag vill så sjukt gärna åka. Men nu kanske det inte blir av längre. 

Tagga fotbollsträning

Älskar fotboll.


Dags att färga håret!

Ska ta en promenad till Ica och köpa hårfärg så att Corinne kan färga håret på mig när hon kommer hem. Är fortfarande grymt jäkla sugen på att färga håret mörkblont men har verkligen inte råd just nu eftersom jag sparar pengar tills i sommar. Men åh så snyggt det vore.. En hårförlängning på det skulle ju inte heller sitta fel. Men men, fram tills i sommar så får håret förbli såhär ljust. 

Bråvallafestivalen

 
Längar så sjukt mycket till sommaren just nu. Tror det kommer bli den bästa sommaren på länge. Vilken dag som helst ska jag boka Bråvallafestivalen. Första gången jag åker på festival. Ska bli spännande och se hur jag tacklar det med tanke på att jag hatar att vara ofixad och ofräsh samt att vara bakis. Det är minst 12 artister jag vill se och bland dessa är de jag helst vill se Avicii, Nause, Green day, All time low och Dada life. Kommer bli grymt! Någon mer som ska åka dit och vilken campingska ni bo på? :)

Kommer aldrig på någon bra rubrik..

 
Sitter hemma hos mamma och tittar runt på lite bloggar. Igår köttade jag och Josephine efter skolan och gjorde klart en kemilabb samma dag som vi fick den. Idag satt vi också kvar och pluggade. Känns så skönt att bli klar med uppgifter. Det jobbiga är bara att veta att man iallfall har en miljon saker kvar att göra. Hur som helst så ska jag plugga lite till idag och senare på kvällen träffa Jesper. :) Hoppas ni haft en bra dag! Solen siner ju iallafall nu för tiden! Frågan är bara varför snön är kvar och snart börjar jag undra om man kommer kunna åka pulka framåt midsommar i Brandskärrsbacken...
 

Slut på lovet..

Har kommit hem från match i Eskilstuna mot Bk Sport. Spelade lika med 3-3 men vi skulle egentligen vunnit. Hade otur med våra målchanser. Pepprade mot mål men bollen ville inte in! Efter matchen åkte jag och Jennie till donken och åt teambox! Grymt gott! När jag köpte glass och kom tillbaka hade dock en gubbe satt sig på min plats vid min bricka och allt. Vilken gubbe! Fick ta glassen och åka och han brydde sig inte alls. >:| Nu ligger jag i fåtöljen och bara chillar i mina goskläder. Är inte alls taggad på morgondagen som innebär skola och sen på kvällen löp/styrketräning. Blä!


Myskväll hos Maria

I onsdags efter träningen åkte jag, Jennie och Ida ut till Stigtomta hem till Maria för en myskväll med massa brudar. Åt massor av gott bland annat ost och kex och pratade på om allt möjligt skoj. Kvällen slutade hemma hos Jennie där vi somnade vid 2. Igår så pluggade jag lite och var med Jesper innan träningen. Åt även på Rhodos med familjen för pappa fyllde år. På kvällen var jag bara hemma och tog det lugnt. Just nu tittar jag på top model och ska strax vara med Emily och Otto. Ikväkk blir det att lägga sig tidigt för imorgon är det högskoleprovet!


Mitt hår efter fön och borstning.

Behöver jag ens platta håret? Borde lägga ner mer tid på att bara föna och låta det självtorka istället...
 

Kvällen med tjejerna + Jennie!

 
Damn hot! Fakesnus! Hemligt recept...

Påskmiddag hos mormor!

Tittade igenom massor av album och hittade sjukt mycket gamla fina bilder från när jag var liten. Blir glad när jag ser alla bilder. Åt även en grymt godtårta som råkar vara gjord av mig! Men ärligt? Visst var jag sexig när jag var liten? Jag menar kolla in mittbenan och outfiten!?
 

Påskmiddag (Lördag)

 

Herregud..

Måste ta bort snön på min blogg! Man blir ju deprimerad...

Amen tja!

Fredagen
Spelade match mot Krokek. Fick spela ytterback och forward. Vi vann med 1-0 fast det kunde blivit mer. Dom fick knappt några skott på mål. För mig gick det jättebra. Var jättenöjd efter matchen. Det är så sjukt skänt att bara stänga av och gå in på planen och bara kötta. På kvällen åt jag påskmiddag hemma hos Jespers mormor och morfar. Ja vi träffas igen. Bra då vet alla det! Supergott var det! 
 
Lördag
Jobbade till klockan 17 och efter det sprang jag som en galning det snabbaste jag kunde till bussen och hann recis med den. Som tur var var det Fuad som körde. Oppebyskolans vaktmästare. Så han var snäll och stannade bussen. Åkte sen mot Arnö hem till Håkans föräldrar och åt påskmiddag igen. Det bjuds på cheesecake och massa anat gott! Missade dock Annas tjejmiddag. :( 
 
Söndag
Åkte med Jesper och familjen upp till Södertälje till min mormor. Åt påskmiddag igen + massa gofika. Spelade lite kort och hade det mysigt med saknade mormor! På kvällen sov Jesper hos mig.
 
Måndag
Vaknade och åt frukost. Bytte sedan om till träningskläder och körde ett styrkepass. Mage och rygg främst men även lite rumpestump och ben och ja ni hajar. Tog sen en långpromenad till Rosvalla i solskenet och tittade på Josephine och Linns match en stund innan jag knallade hemåt igen. Åkte på kvällen hem till Annas lägenhet och träffade saknade Madde! Har saknat henne massor så det var otroligt roligt att se henne igen! Vi köpte massa choklad och frukter och doppade i choklad. Grymt gott. Satt även och pratade i mängder om allt och inget och flätade varandras hår. ja, sånt som tjejer brukar göra. ;) Vid 22 tog jag bussen till Vrena och sov hos Jennie. Vi busade med grabbarna som hade lan. Det var ju som sagt 1 April! Klädde ut oss och smög på dom och la ägg,lök och lite annat i deras jackor. Kul som tusan!
 
Idag har dagen varit jobbig,tråkig,ful och 1000 andra negativa ord. Om ens det räcker att beskriva dagen. Tror därför att ni inte vill höra om min dag idag. ;) Så skippar att skriva om den helt enkelt! :)
 

RSS 2.0