Tänker tillbaka och fäller en tår.

Hej. Datan är återställd. Alla bilder är borta. :( Ska försöka skicka bilder från kompisar och tanka in från kameran och mobilen och så. Så kanske jag kan få tbx lite av bilderna. :/ Men jag måste sova nu. Skola imorgon. Klump i magen...Godnatt.


Bild sen igår.

Rubrik

Hellooooo. Hemma från skolresan som har varit sådär. Allt har gått upp och ner och massa har hänt. Känner mig halvdöd och datan är också död. Fortfarande. Just nu är jag hos Emma och nu kom hon på iden att vi ska ut och fota. Så nu ska vi typ fixa oss. Men nu orkar jag tyvärr inte skriva mer. Mitt huvud känns tomt men ändå som om jag bara vill skriva ner allt. Men nej, not today. Hejdå!

Första skoldagen!

Hej hej. Första skoldagen avklarad! Vi började klockan 11 med upprop och typ mingel? Jag hamnade i N1A. Alltså natur. Hamnade med alla från min gamla klass. :) Men däremot verkar det som om de flesta andra var lite speciella. :o Men som sagt. Man ska inte döma någon förän man lärt känna personen. Imorgon åker vi till västkusten till Ramsvik, just för att lära känna varandra. Hoppas att det blir kul! Det skulle tydligen regna. Yay!
Jesper är just nu på träning. Ska dit snart och kolla på och efter det börjar min egna träning. Tror jag ska dit nu, herrrååå!

I världen är du bara någon, men för någon är du hela världen...

Jag sökte någon
jag ville leva med,
men fann någon
jag inte kan leva utan...

Soppatorsk & Foppatofflor

Hej och jösses. Jösses vad jag inte har uppdaterat. Men datan har kraschat. :'( Dvs alla bilder är borta. . Alla på Nancy, Skrapan, Nicky, Jesper och mig, gamla roliga bilder ALLT! Fan i helvete. :( Men det kanske går att rädda. Men jag får inte röra datorn på ett tag. Så tills dess får jag blogga på annat håll. Hos Jesper, Kerstin eller så. Men kan ju berätta lite om vad som hänt dagarna jag varit borta.

I fredags ösregnade det som jag vet inte vad så typ en festival var ingen hit. Drog hem tidigt... Igår spelade jag match med div 5 laget mot oxelösund. Det gick inge bra för laget. Vi var typ inte samspelta eller nåt för det gick inget vidare. Vi förlorade med 4-1. Men för mig gick det asbra! Sprang allt vad jag hade så musklerna gjorde ont efteråt.  Idag ska de andra tjejerna köra mot Jullita i div 4. Om vi vinner den ligger vi 3a. = asbra med tanke på att vi satsar på att ligga i mitten. Hoppas att dom vinner! Men iallafall, igårkväll var det bättre väder och det var vell det som gjorde kvällen lyckad. Jag var med Emma, Jonny, Jesper, Alex, Hilma, Emily mf orkar inte rabbla. Vi var där, snackade med folk och sen gick vi till donken kl 12 och köpte milkshake och massa annat gott. Efter det sov jag hos Jesper.
Imorse gick jag upp tidigt. Jag och 3 andra tjejer från laget skulle till krikon för att träffa en skottspecialist. Vi fick skjuta och sen visade hon oss vad vi gjorde fel och hur vi skulle göra. Snacka om att hon hjälpte mig. Det behövdes!
Resten av dagen har det inte hänt något speciellt så det vill ni inte läsa om. Imorgon börjar skolan! Shit pomfritt! Jag är ganska så nervös. Men nu ska jag kila till frysen och kolla om jag hittar lite smarrig glass! ;) Ha det bra!


Godmorgon

Hej på er. Det är dåligt med bloggandet just nu. Datakabeln är fortfarande sönder och nu är jag hos pappa, och där har jag ingen data. Men uppdatering kommer inom kort! Idag ska jag förhoppningsvis åka till smultronstället med familjen och äta glass. Om ni undrar varför jag kan blogga nu så är jag hos Jesper.
Men ha en bra dag allihopa!


Jag,Klara & Emily i tisdags.

The hair



Tycker att bilderna är ganska så fula men nu får ni se håret iallafall! Haha en glad min och en chockad. :P
Godnatt!

At emily's house!

Tjene tjene! :) Idag har jag varit på stan med Emily och Klara. Vi åt glass och testade lite kläder. Vi skulle eventuellt ha tältat i Vrena men så blev det inte. Det fick bli en annan gång. Så det fick bli en fotokväll med Emily och Klara istället. Så snart kommer det bilder! ;) Klara har inte kommit än för hon är och rider. Men vi dunkar musik och gör lite annat skoj sålänge! Hoppas ni har det lika bra som vi!

Föresten! Idag hade jag på mig löshåret för första gången! Kändes lite ovant, men det ska jag vänja mig vid. Kanske tar på mig det i helgen på typ en festival. Vi får se. Tror jag lägger in en bild i kväll iallafall. Men ha en bra kväll alla fina bloggläsare! <3


Titta vilken söt tjej! :D

Give me water.....

Hej hej. Har precis tränat och nu sitter jag hemma hos Jesper helt svettig. Skulle egentligen åkt hem men det finns inget vatten hemma så tänkte att jag kunde sova hos Jesper idag igen. Han är inte hemma än. Han är och dömer match på Rosvalla. Undra vad han säger när han kommer hem, när jag sitter här helt svettig och jättemysig. :P Hoppas att jag får stanna här. Annars blire att gå hem eller ta buss. Nej, det har jag inte lust med! Men nu måste jag gå... Nu kom han hem, hejdå! :)

Skönt med vinst!

Hej är hemma hos Jesper. Matchen gick asbra! Vi krossade dom. Matchen slutade 2-0 fast det borde blivit mer.
Jag är just nu på dåligt humör. Jag fick knappt spela nån ting och så massa annat.
Men en sak jag är glad över är att jag hamnade med alla roliga jag vill gå med i min klass! Äntligen kan jag slappna av. Men nu måste jag gå och äta nåt. Om nu Jesper kan slita sig från tv dvs. Ha en bra kväll!

Match mot New mill

Hej på er. Hoppas ni mår bra. Just nu sitter jag i min säng och Björn ligger och snarkar. Mamma och Håkan är ute med Selma i skogen. Så medan dem är ute passar jag på att låna hennes laddkabel. Hehe. ^^ Snart ska jag äta lunch och senare ska jag spela match på krikon kl 17 med div 4 laget. Är jättetaggad. Är extra glad också för mamma ska titta. För typ första gången på 2 år. Och så kanske hon ska fota också! :) Efter det ska jag vara med Jesper, för det blev inget igår. :/ Men nu måste jag lämna tillbaka kabeln. Annars blir mamma sur. :s
Titta vad jag hitta. Jag saknar den tiden. <3

Svar

Svar: Det är olika hur ofta jag färgar. Men när jag färgar färgar jag det nästan alltid hos frisör och det gör jag kanske 4 gånger om året? Och då är det nästan alltid bara utväxten. Jag testar nya balsam hela tiden och det känns som om jag aldrig hittar något som är helt perfekt. Tre semme och Syoss gör tex inget speciellt med mitt hår. Det som jag faktiskt tycker är bäst är Head shoulder's care & repair. Håret blir lent och det luktar gott!
Förutom 3 hål i öronen så piercade jag naveln i höstas. Dessvärre fick jag ta ut den  våras för den stöttes bort. Det var inte alls kul och det har fortfarande inte växt igen, och jag har ett fult ärr. Men jag tror jag ska ta om den nu i höst.

Hoppas du är nöjd med svaren! :)

Tjejkväll!

Lite bilder från igår! Snodde dom från Emily.. :P
Hoppas att det var okej. ;)

Jag vill vara i dina armar. ♥

Jesper min älskling. Vet du att du är världens finaste pojkvän.
Jag älskar dig jättemycket och jag vill inte vara utan dig! ♥

Borta bra men hemma bäst!

Hej på er! Nu är jag hemma efter den roliga gårdagen. Tog 12 bussen hem med Otto och Karro och nu är jag hemma. Just nu känns det himla skönt att bara sitta och göra ingenting. Inte ha något planerat, ingen hemma ( eller jo mamma men hon sover så det räknas inte ), och bara sitta och sega. Är grymt sugen på att pyssla lite med photoshop. Har en tanke i huvudet på en ny header. (Igen). :P Vi får se om det blir nåt nytt. Kanske kanske inte. Vi får se. Måste lära mig mer! :) För övrigt idag så ska jag kanske hitta på något med Jesper. Men det är inte säkert. Men vi hörs senare. Ha en bra dag!

Vinnare! Yeah!

Upptäckte nyss att jag vann en bloggtävling! :) Jättekul! :D Haha. Just nu sitter vi och sminkar och stylar oss. Jättesnygga tjejer! ;) Vi har käkat tacos och kollat på film. Är döarg på en viss person. Jag har bara en sak att säga dig... GÅ HEM OCH GÅ UT! ;) Ingen här förstås, för alla här är så underbara och bäst så! :D
Ha en bra kväll, eller natt?


Tjejkväll hos Linda

Tjena tjena. ;) Sitter hemma hos Jesper med datorn på köksbordet, medan han står och lagar mat. :P Kl 17.55 går bussen mot Jönåker. Linda ska ha tjejkväll med Tacos och film och massa annat kul! :)

Igår var jag med Emma. Vi köpte godis och tjockade i oss det och så grät vi till en sorlig hästfilm. Och på natten låg vi och asgarvade åt gamla minnen innan vi somnade.

Har aldrig hissat eller dissat men jag bara måste göra det idag!

HISS: Tjocka hundar. Det är fan det sötaste som finns!

DISS: Att det inte finns något vatten! :s

Mot frisören

Hello och sorry för den dåliga uppdateringen. När jag kom hem igår var laddarkabeln till datorn sönder så jag kunde inte gå in på den. Nu sitter jag vid mammas skrivbord och lånar den kabeln. Idag nu klockan 1 ska jag till frisören och klippa till mitt löshår så det blir fint och passar mig bättre. :P Kan inte lova att det blir mer uppdatering ikväll men jag ska försöka. Förhoppningsvis kommer en bild på håret då också! Ha en bra dag! :D

3 Sanningar

Jag bråkar aldrig med kompisar. Har faktiskt aldrig varit ovän med en kompis. Inte vad jag kommer ihåg iallafall. Om jag blir sur på en kompis håller jag det oftast för mig själv. Och jag brukar för det mesta inte ha några anledningar att ens bråka med mina kompisar eftersom de aldrig är speciellt dumma. Och om det skulle bli bråk så håller jag mig mest undan.

Jag har dåligt självförtroende.
Förut var mitt sjävförtroende på topp. Men nånstans i 8an försvann det. Jag är inte lika nöjd med mig själv och hittar ofta fel. + Att jag blir väldigt lätt avundsjuk. :/

Jag har bara spelat fotboll i 1 och ett halvt år. Jag började  i början av 8an i Harg för min kompis Ottilia spelade där. Vet inte hur jag vågade! Jag vet att jag tabbade mig rejält och att jag typ sög då, men något drev mig framåt, och jag fortsatte spela. Nu har jag utvecklats massor och det finns fortfarande massor jag vill lära mig och bli bättre på. Och jag tänker inte ge upp!

Hos Jesper <3

Hej på er. Sitter just nu hemma hos Jesper. Passar på att slänga in ett inlägg medan han spelar. Var med Emily förut idag och vi satt och pratade om allt och inget hos mig, och sen fick vi skjuts till Harg av mamma. Vi gick till ica och köpte godis och sen tittade vi på juniormatchen. Jesper gjorde mål och matchen slutade 4-1. Duktiga pojkar!

Nu ska vi snart krypa ner under täcket och titta på taken. Vi hörs! :P


Hahah fan va coolt


Godmorgon

Jesper sov här inatt och han har precis åkt hem. Igår gjorde vi grönsaker och dip som vi mumsade i oss. Idag ska jag vara med Emily som kommer runt 16-17. Längesen! Tror vi ska kolla på när Hargs juniorer ska spela ikväll. Jesper ska nämligen spela. Och sen kanske vi är med han och Philip eller hittar på nåt för oss själva! Kul ska vi ha iallafall! :) Ha en bra dag!
Slänger in en liten bild på Bjööörn.

Träning!

Gick på stan med Emma förut. Hittade inget speciellt förutom några ringar jag funderar på att köpa. Nu ska jag byta om och sen ska jag ta cykeln till träningen som börjar halv.

Måndag 8 Augusti

DagensOutfit + Converse som inte är med. Ser lite halvkonstig ut i ansiktet men det får ni stå ut med!

Godmorgon

Imorse när jag vaknade slog det mig. Vi börjar skolan om 2 veckor. :o Fattar ni, TVÅ VECKOR! Det är ju ingenting. Sommaren har gått så himla fort. Måste verkligen njuta nu av dom sista dagarna...
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Skulle egentligen gå på dansläger med Emily och Klara, men jag anmälde mig försent så det fanns ingen plats till mig. :( Men nu ska jag iallafall duscha och sen kanske jag drar ner på stan med någon rolig.
Vi hörs!

Man måste bara älska Boyce Avenue ♥




Boyce Avenue - Kina Grannis - Fast car ♥
Boyce Avenue - Iris ♥
Boyce Avenue - Broken angel ♥
Boyce Avenue - Perfect ♥
Boyce Avenue - I'm on my way ♥
Boyce Avenue - Superman ♥

Karnevalen & Svamp plockning!

Hej på er. Hoppas ni haft det bra i helgen! Det har iallafall jag haft. Gårdagen spenderades med Jesper, Emma, Frida, Karro, Viktor, Emil, Robert, och massa fler på karnevalen. Vi åkte karuseller och spelade på massa skit som jag såklart inte vann nåt på. -.- Som vanligt hehe. :p Och så käkade vi remmar träffade roligt folk, och ja allt annat man brukar göra på karnevalen. På kvällen skulle vi kanske till Emily på fest, men så blev det inte. Hade så GRYMT ont i fötterna och så var vi trötta så jag och Jesper cyklade hem till mig och sov här. Lyckad helg.
Imorse när vi vaknade sa mamma att hon och Håkan skulle åka ut i skogen och plocka svamp. Hade inget för mig så jag ville hänga med. Jesper däremot hade inte lust och ringde sin mamma för han ville ha skjuts hem. Men hon hade inte tid och tyckte att Jesper skulle hänga med oss och plocka åt henne. Så stackarn fick ta på sig gummistövlar och hänga med iallafall. Även fast det regnade så var det faktiskt mysigt att lufsa runt i skogen. Perfekt en tråkig söndag.
Just nu sitter jag med datorn i knät i sängen och lyssnar på härlig musik. Har köpt lite godis som jag just nu mumsar i mig och Veckorevyn som jag bläddrar igenom. Asskönt att bara sitta och chilla... Ha en bra kväll! :) ♥
Suddig cam bild men bättre än ingenting, right? :)

Godmorgon

på er! Såhär länge har jag inte sovit på länge. Gick med Frida igår på karnevalen. Vann en söt uppblåsbar klubba och hatt. Sen när allt stängt satte vi oss och pratade på klockberget. Längesen.♥ Sen vid 2 cyklade jag hem.
Glömde berätta att det blev vinst igår med 2-1. Asrolig match! Bra kämpat harg! :D
Bild från Spanien. Ett år sen. ♥

Karnevalen!

Hej på er. Sov hos Jesper inatt. Vi hade en chill kväll och satt bara hemma och glodde på film. Imorse cyklade jag till stan och kollade runt med Emma. Köpte två örhängen och så gick vi till caffelatte och käkade as god sallad. Efter det cyklade jag hem. Klockan 16.45 är det samling på krikon. Match i Eskilstuna mot Torshälla. Känns lite tråkigt att det är samma dag som karnevalen,... Men det är ju en dag imorgon också. Dessutom kanske jag ska gå en stund ikväll med om jag hinner med Frida.
En liten bild från Örebro.

Vill du ha fler besökare?

Tänkte tipsa om en jättebra sida om man vill ha fler besökare. Där det inte spelar någon roll om man har en "stor" blogg.
Man samlar poäng och då får man besökare! Jättesmart! :) För mig har det faktiskt fungerat. För att komma till sidan klicka här.

Torsdag

Hej. Den här dagen har varit allt annat än bra. Vaknade, fanns ingen god frukost. Satte mig vid datan. Skulle äta lunch. Fanns ingen. Skulle va med Emily men så blev det inte och nu sitter jag här och har inget att göra.  -.- Och så är jag arg över en annan sak. Hoppas ni har en bättre dag än jag iallafall.
Ny header föresten. Har precis kommit på hur photoshop fungerar. Så nu blir det mycket finare. Den här gjorde jag bara på prov sålänge. Ska göra en finare så småningom. Men inte nu. För nu ska jag inte sitta vid datorn längre!

Nu måste jag sova!

Nu har jag setat vid datan alldeles för länge. Börjar få huvudvärk. Måste sova nu. Godnatt på er!

FRÅGESTUND

Har så himla tråkigt just nu så det fick bli en frågestund. Om det nu blir några frågor svarar jag på dem senare. Seriösa frågor helst! Ex. Vilket gymnasium ska du gå på? Vart köper du dina kläder? Fast dom frågorna är ändå ganska tråkiga. Äsh, ni fattar! Fråga på bara...

3/8 - 2011

Hello! Solen skiner och dagen har hittils varit jättebra! Det enda som har varit dåligt är att jag skippade träningen idag för att jag är förkyld. Men jag har hållt på och skrivit ner massa saker och pysslat lite istället. Det är ett hemligt projekt till en person som inte får veta vad det är. Hehe! ;) Så förut gick jag till ica kollade på saker till "projektet" och så köpte jag mig en glass och två hårprodukter jag verkligen behöver!
Den lila är ett Silverschampoo till blont hår. Tar bort gula toner och gör det mer "vitare". Perfekt för mitt hår som börjat bli lite gulaktigt. Kostar 69 kr. Den svarta är ett värmeskydd som skyddar mot värme tex från platttänger el liknande. Perfekt för dig som plattar det varje dag. Precis som jag! För 49 kronor blir den din.

Hos Jesper <3

Shohoo! Hoppas ni mår bra! I feel great! Förutom att jag är förkyld och så, men det hindrar inte mig! Just nu sitter jag hemma hos Jesper. Han kollar på tv och jag sitter här. Fast jag ska snart cykla hem.

Idag och igår har det varit fotbollsläger. JOBBIGT! Ingen kondis och värk i benen. Men det var skönt att komma igång igen. Idag tränade vi på morgonen och sen åkte vi till Badhuset och badade. Vi körde beachvolley och hoppa hopptorn och massa annat kul. Imorgon blir det bara träning. Hoppas att inte solen steker på, som den har gjort alla andra dagar...  Ha det så bra!

Some people just need a highfive.

In the face.

With a chair.

RSS 2.0