Äntligen'!

kan jag blogga igen! Corinne hade av bredbandet för en vecka sen ungefär. Väldigt smart måste jag säga. Idag fick vi ett nytt. Jippie! Det är asmycke som har hänt men ja kan ju säga de viktigaste. :)
I Onsdags hade jag och Jesper 1 månad. Jag älskar honom så jävla mycke. Han är det finaste som finns.
Nu i helgen sov han hos mig. Vi laga massa mat o paj, käka godis, kollade på film. Massa mys. :)
Nu är jag hemma hos mamma. Tränade för 2 timmar sen. Det gick hur bra som helst! :D Älska fotboll asså.

Imorgon ska jag praoa på Princess. :) Ska få baka tårta o massa annat kul. Hoppas det blir kul.
På torsdag smäller det också. Då ska jag skriva moppeprov. Guuuuud....

Blir bara ett kort inlägg, kanske bloggar mer sen, men nu ska jag och mamma gå ner till källaren och hämta julgrejerna. Det är ju trots allt första advent! Då måste man ju ha de lite snygggt!



Helgen...

Hej jag heter Ellinor Vikstrand och jag har dött. Av att jag pluggat ihjäl mig. Vet inte hur länge jag pluggat nu men flera timmar äre iaf... -.- Andra världskriget prov im. Usch. Och på tisdag äre musik prov också. Ännu mer usch.

Bloggandet är lite småsegt just nu tyvär. Har vart mycke. Men som sagt jag bloggar bara när jag har tid. Jag sätter viktigare saker som kompisar och plugg före. Och nu i veckan är jag hos pappa. Vet inte men jag tror nästan vi har internet där nu. :D Har för mig att Corinne sa det. Jippie isf.

I fredags var jag med klara på stan. Jag köpte en svart spets tröja. Äskar den. (a) Och sen åkte vi hem till mig tsm med emily. Köpte en hårinpackning och den var asbra! :) Lite senare på kvällen åkte vi till Harg. Var med Jesper , Johan, Marcus, Viktor och Emil. Jag var bara där en stund sen drog jag hem för jag spelade cup i lördags.

På cupen gick det sådär. Vi var nära på att gå till final men det blev inte så. :/ Det gick sådär för mig. Men jag gjorde mitt bästa. Även fast det inte är så bra. Men det var kul iaf och det var ju ändå bara min 2a cup tror jag.
Efter cupen kom Jesper hem till mig. Vi kolla film och åt räkgejsimo och massa mys. O sen så sov han här. :) Jag älskar honom så jävla mycke! :')

Nu ska jag fortsätta plugga. Hejdå, bloggar när jag får tid. ;)


Snyggaste bilden på våra boiis

Sorry...

Hej, sorry för att jag inte bloggat de senaste dagarna. Jag har haft asmycke o göra. Träningar och plugg. Det har inte funnits tid helt enkelt.  Ska snart på träning. Ska gå över till Kerstin så skjutsar dom mig till Oppeby. Fys äre oxå, jippi. Aja, man är ju stolt efter iaf. Va hos Jesper efter skolan. Sen skulle han träna sin lillebror och jag åkte hem. Imorgon ska jag på hockey. Djurgården - Färjestad tror ja det va. Så kan inte blogga för vi kommer hem typ vid 23. Och ja ska dessutom sova hos Jesper efter. :) Men nu börjar det bli bråttom, måste byta om. Hej hej leverpastej!

Ps, bilder på Selma (som valpen heter) kommer senare.

Godnatt

Just nu mår jag så jävla bra. Allt känns så perfekt. :) Nu ska jag somna med ett leende på läpparna. Godnatt och sovgott, för de ska iaf jag göra. :)

Valp!

Nu sitter jag i sängen med den lilla valpen i knäet. Den är assöt! Vill nästan äta upp den. Vi vet inte rilktigt vad vi ska döpa den till, men mamma funderar på Stina. ^^ Bilder kommer inom kort. Jag lovar. ;)

Helgen har varit bäst. Sov hos Jesper i natt. Massa mysit. Va hos honom tills jag hade träning. Det gick asbra. Jag seriöst älskar fotboll! Nu är jag hemma. Väntar på Jesper som ska komma och lämna tandborsten jag glömde hos honom och hämta sin cykel. Förhoppningsvis stannar han lite längre. ;)



Varför berättar du inget för mig längre? Hur vare med bästa vänner?

Sovmorgon

Vaknade för en stund sen och har precis ätit frukost. Min låtsaspappa Håkan fyllde 50 igår så jag var på fest på Arnö. Ganska så långtråkigt. Vi åkte hem vid 1 och ja jag var rätt så död. Men nu har jag sovit och är aspigg. :) Idag ska jag till Jesper. Ska bara duscha o fixa mig lite. Och så måste jag va kvar tills Mormor och Göran åkt.
Längtarrr :)


Nancy när hon va mindre...

Imorgon åker vi och hämtar en valp. :D
En till likadan som Nancy. :D
Wihuuu :)


Du är det finaste jag vet...

Hejsan, dagen har varit bra. Kultur hela morgonen och det var som vanligt askul. Vi sjöng i aulan hela tiden. Jag älskar verkligen o sjunga. Kan inte leva utan de! Fast låtarna är inte sådär jättebra. Efter de språkval sen lunch. TACOS! Äntligen något ätbart. -.- O sen svenska, engelska och Idrott, teori. Efter skolan följde jag med Jesper hem. Va där en stund och sen åkte jag hem. Nu ska jag plugga klart den jävla helvetes fysiken! ÅH HATA FYSIK! :) Så hejdå, :(

Taylor Swit - Teardrops on my guitar


Den andra låten är så dålig så den finns knappt på youtube och den gick jag hitta gick inte ens att bädda in.
Men den heter två av oss av x-models.



Du,du,du o bara du,

Hej, sitter hemma hos mamma. Skulle egentligen va på träning. Jag skrev o sa att jag inte kunde komma för jag har massa fysik tills på fredag som jag inte hinner plugga im. Men så kom jag nyss på att jag glömt böckerna hos jesper. -.- Ibland är jag så blond. x| Dagen har varit bra. Men jag hatar den här jävla snön. Kallt och Blött. Försvinn säger jag bara, eller stelna lite så man slipper bli blöt om fötterna...

Nu ska jag gå till Kerstin. Ska äta, och sen ska jag hem till pappa troligtvis.

You are the best thing that's ever been mine, <3

Hata snö!

Usch, äntligen hemma! Dagen har mest varit jobbig. Jag sov knappt nåt inatt så jag var trött hela dagen. Sista lektionen höll jag på och somna. Blev ingen fotboll idag heller, vi hade teori. Jag som va assugen på att spela. Fast det snöa ju asmycke så, kanske ändå inte hade varit så kul. JAG HATAR SNÖ! Jag höll på att frysa ihjäl när jag skulle hem efter skolan. Mina skor var genomblöta och när jag kom fram till busshållplatsen så hade bussen precis gått så jag ick vänta 1 timme typ. För den var dessutom sen. -.- Jävla bussar asså....

Egentligen borde jag plugga biologi, men åhhhhhhh jag orkar inte. :(
Kanske gör den sen... Hejdå.




Kan fortfarande inte fatta att du är min.


Hallooo

Nu ska ja Jesper sova här hos mig. SHIT DE SNÖAR!!!!!!!

Jesper ♥

Dagen har varit bra. Vaknade sent. Och sen drog jag på träning. Eter det var jag med min Jesper. ♥
Nu ska jag sova, är grymt trött. Godnatt folket.


Club Nordic

var askul.  Det var grymt häftigt. :D Fast jag fick ont i höften och mina knän. -.- Men det var det värt. Kom hem kl 1 typ. Somnade nästan direkt. Men tack alla som gjorde kvällen minnesvärd!

Just nu känner jag mig helt seg. Mina ben är sega. Mitt rum är asstökigt. Jag är hungrig. Mitt hår står åt alla håll och jag saknar Jesper så jag håller på o dö.  Ska bara städa o fixa idag. Plugga måste jag med. -.- Fast träning kl 15.00 :D DeJag ork blir kul iaf. :) Men nu orkar jag inte blogga så mycke mer.
Hejdå.


Ny header

Varen ful eller fin eller snygg eller bra? eller nåt annat?


Godmorgon

 Vi har nyss käkat frukost.  Bion igår sög. Vi kollade på hämnden. Handlade om några ungar som sprängde en bil. Blää.... Men idag kommer dagen äga. Club Nordic! ;)  Ska färga håret idag mä. Men nu orkar jag inte skriva mer för jag har massssooor attt göra.
 

You make me smile,

Schena! Dagen har varit awesome! Började med att jag vaknade bredvid Jesper. Åt frukost och efter det hämtade Emma och hennes mamma upp mig. Jesper cyklade hem och vi drog till norrköping. Direkt när vi kom dit fick jag grymt ont i magen och höll på och dö. Men det gick över efter ett tag som tur var. Emma shoppade massor. Men jag köpte bara ett par mörkbruna uggs. Och ett svart linne med paljetter och spets. Asnöjd. Men det bästa på hela dagen var ändå quiztävlingen. Det kom fram två tele2killar och frågade oss om vi ville va mä i en tävling. O bakom dem stod det en scen med massa grejs på. Vi ba öö okej. Typ livrädda men vi sa ja. Och två timmar senare när det skulle va gick vi tilbaka. Vi typ stod där och glodde men sen sa dom åt oss att gå upp på scenen. Vi fick stå bakom boxar med lampor på så dom ser vem som ville svara först. Vi tävlade mot 3 andra par. Så började de spela låtar som vi skulle veta namnen och artisterna på. O shit vad vi ägde! Kunde alla! Så vi vann! Vi typ dog. Och det roliga var att vi vann 2 biljetter till Idolfinalen i globen den 10 december. OMG!  :D JAG SKA TILL GLOBEN! :D

Efter det åkte  vi hem. Nu har vi precis käkat tacos. Mums. Vi ska börja fixa oss för vi ska ner till stan och kolla på bio. Igen. (^^) Med typ alla tjejer i klassen och tydligen Jesper & Marcus med. Awesome! :D
Hejjdå, hoppas eran dag ägde. För det gjorde min och Emmas!




Heron City

Hallo, gårdagen var asnajs. Jag åkte till Heron City ungefär  kl 4. Jesper, Johan  och Emily kom kl 5 typ. Så jag fick vänta ett tag men det gjorde inget. Först åt vi mat. Typ nåt kina/thai grejs? O efter dköpte vi popcorn och biojetterna.  Vi såg Paranormal Activity 2. Den typ sög. Precis när den börjat bli bra tog den slut. Och det kändes som om den var 40 min lång. Näe, inte värt 95 kr. Skulle hellre sett Saw 3D. Men det bästa var när kastrullen åkte ner och Johan skrek över hela biosalongen. x'D Hahahaha. Sen spelade vi lite i spelhallen och sen åkte vi hem. Jag och Jesper sov hos mig. Jag älskar dig, Jesper Larsson. ♥

Nyss så gick vi till Harg med Nancy. Jesper gick hem till sig och jag gick hem igen. Faktiskt stolt över att jag gick den där promenaden. :) Nu är jag ashungrig och det finns ingen mat. -.- Men nu måste jag plugga moppegrejs så jag kan göra det där provet nån gång i år. Hejdå.






Godmorgon

Har precis käkat frukost. Snart åker mamma och Corinne hem. Då blir jag lämndad här hos mormor. Sen ungefär kl 3 åker jag och Göran buss till Heron City. För han är lite kinkig med att åka bil när det är mörkt. Fniss. Fast nu säger han att vi ska åka kl 12. För vi ska gå o kolla lite i Stockholmscentrum. (y) Och efter det åker vi till HERON CITY! Najs! Men nu ska jag duscha o fixa mig.  Och så måste jag packa ihop mina sängkläder, för dom vill ja inte släpa med till Heron city... Hejdå, blir nog inget mer blogg idag tyvär. Vi kommer nog hem rätt sent. :/



Lite småmobbade bilder men jag saknar min klara. Har inte träffat henne på länge. <3

ChillDill

Hejsan, har inte kunnat blogga förrän nu. Mamma har installerat massa jobbiga uppdateringar på datan och sen snodde Corinne den. -.- Men nu. Äntligen.  Dagen har varit asbra. Jag och Corinne tog bussen ner till stan  vid typ 11-12 Vi gick o letade klänningar och skor och massa annat. Hittade massa fina klänningar men självklart  passar  man  i 0.01 % av alla man testar. -.-  Men efter ett antal timmars letande hittade jag faktiskt en på H&M. En Svart med öh silverploppar? på. Jag älskar den. O den ska jag troligtvis ha på mig på lördag på Club Nordic. Och så köpte jag en jeansjacka. Som jag oxå älskar. Corinne köpte en väska. Sen åkte vi hem för jag hittade inget mer. Ska nog åka till Norrköping iallafall med Emma och Emily på torsdag så. Resten av dagen har bara varit chill. Nu är jag jättetrött och funderar på och gå och lägga mig. Längtar grymt mycke tills im! Då blre Heron City med de bästa. Det är helt sjukt hur mycke jag saknar Jesper. Men im. Då får jag träffa honom. Längtar.
Men Godnatt folket. :)

Godmorgon

Har ni sovit gott? De har iallafall inte jag. Drömde att det låg bomber i vårat hus. Fy vad läskigt det var! Blä på sånna drömmar. Ne nu ska jag gå och äta frukost. Och sen ska jag duscha, fixa mig och sen ner på stan med Corinne. (y) Bloggar mer ikväll.

In mormors place

Hallo, Är nu hos min mormor. Ganska najs. Har precis fikat o ja min mage är väldigt full. Imorgon ska jag och Corinne ta bussen ner till centrum och kolla runt. Ska se om jag hittar ett par skor. Det får inte vara uggs. För det kan jag inte gå i. Vilket kommer sluta i katastrof för jag har ingen aning om vad jag ska ha för skor. Panik alltså.
Men ja, får vell se om jag hittar nåt. På onsdag förmiddag åker jag hem o efter det vet jag inte vad jag ska göra. För mina planer blev inställda.  Men de blir på torsdag istället. Då ska jag, Emily, Jesper och Johan åka till Heron City. Vi ska typ kolla på bio o massa roligt. :) Jag hoppas att det blir paranormal activity 2. Omg, vill se!

Nu ska jag gå ut och spela kort eller nåt annat med Mormor och Göran. ^^


Mot södertälje

Tjena, kom hem för en stund sen. Sov hos Frida inatt. Vi hade askul som vanligt. Och vi träffade Jesper en stund igår så jag kunde säga hejdå. För att idag åker jag, Mamma och min syster Corinne till min mormor i Södertälje.  Kommer bli asnajs. Ska shoooopppa. Men nu äre bråtttom. Måste åka. Mamma är arg. Bloggar kanske ikväll.
Hejdå.




old pic.


RSS 2.0