Gästabudsbollen!

Första matchen mötte vi Eneby, div 2 lag som vi spelade 1-1 mot. Nästa match var mot ett till div 2 lag och det vart 1-1 där också. Vi var asglada eftersom vi inte förlorat mot två div 2 lag. Matchen mot Oik gick åt helvete med det vart 1-1 där också. Matchen mot Tun vann vi och snacka om att vi blev glada! Den matchen gjorde att vi gick vidare. Obesegrade! :D Fast i kvartsfinalen mot Biss gick det ganska dåligt och vi förlorade med 3-1 eller nåt sånt och åkte ut. :( Hela cupen gick dåligt för mig, men det var ändå roligt att vara med. Ashalt på golvet var det också... Men men. Efter att ha duschat och gjort mig iordning kollade jag på finalerna med massa olika folk. Ifk åkte ut (!) och finalen blev mellan Tun och Täby. Tun som vi vann mot och Täby som vi spelade lika mot! Haha, de ni! När allt var  slut vid nio ungefär åkte jag hem och slappade och kollade på en äckel-läskig film. :S Run tolv kom Jesper till mig och vi gick och lade oss direkt dötrötta. Nu ska jag och Jesper ut och åka pulka i nån dödsbacke. Nån har tydligen dött där. Låter som en väldigt bra ide.... :s

Hos frisören!

Haha är hos en´frisör och mamma klipper sig. Och jag sitter med frisörens data och kollar på... haha. Förlåt för dålig uppdatering. Nu ska jag och mamma kolla på kläder och sen ikväll blir det att kolla på Gästabudsbollen. Mín svenska/idrottslärare ska spela och vi har lovat att heja på honom. Imorgon ska jag spela så kom och kolla jao! :D Matcherna är mellan 8 och 15. Är astaggad, kommer bli megakul! :) Haha frisören highfiva mig nyss.. men tror jag måste logga ut nu, mamma är typ klar.  Ha en bra helg! :D


Chicken yeah!

Kom precis hem från träningen som gick asbra. Åt nyss kycklingsallad och snart ska jag göra mig iordning. Ikväll ska jag och Jesper äta på Rhodos, hyra film och ha det mysigt. Hoppas ni får en fin lördag kväll! ;)




Gårdagen med tjejerna. ♥

Det vart en riktigt mysig kväll igår hos Ebba med tjejerna. Tog bussen vid fem med Lucy, Frida mf till Gnesta och där mötte vi upp Ebba och handlade i Gnestas affär. Blev skapligt mycket gott bla 2 kg godis och det gick vell på runt 900 spänn. :D Efter vi handlat tog vi kundvagnen, rullade upp för feta uppförsbacken och hem till Ebba där vi lasta ur berget med mat. När vi kom in lagade vi mat och gott blev det! :P Resten av kvällen proppade vi i oss godis och hade typiskt tjejsnack. Blev mycket skratt och en lyckad kväll! :)

Torsdag = hemmadag!

Hola mandola!
Idag har jag varit hemma för jag är typ förkyld. Grymt jävla skönt!  Sovmorgon och allt. Var hos tandläkaren klockan 11. Gick rätt fort och sen åkte jag hem. Just nu sitter jag iallfall och skriver en biologi inlämning. Det går ganska så segt. Men jag måste passa på och göra det nu för i helgen orkar jag inte göra det. Det är ju då man ska ha kul! :D Ikväll är det fotbollsträning och jag måste faktiskt erkänna att jag typ längtar dit. Det har gått så himla bra på senaste tiden. Dessutom är det så skönt att slippa behöva tänka på allt annat. Nu blev det ett rätt långt inlägg. Inte vad jag tänkt mig. Men men. :) Nu ska jag gå och äta nån mat mamma nyss lagat. Igår sa hon att det kanske skulle bli bruna bönor. Ska be till gud att det inte är det. :S Ha en bra dag everybodiiie! ;)

Laga mat igår. Haha.

Jesper ska döda mig! :D

Yay kom nyss hem till Jesper och såg alla tjejer i laget kuta förbi borta på vägen... Trodde träningen började sju. -.- Så nu ska jag ut och springa med Jesper snart. Han lär ju döda mig. Men nu jävlar ska jag träna och bli biff till sommaren! ;)
Såg ni oss i tidningen eller? ;D

Gammal bild.

I datasalen!

Sitter just nu i datorsalen och har Kemi. Försöker hitta fakta om massa kemikalier. Ganska så kul faktiskt men lite småläskigt. Det är tydligen bättre för en unge att sova i garaget än i sitt egna sovrum!? Och våra fjärnkontroller innehåller ftalater som bidrar till cancer och hormonförändringar!? :s Nu vill jag bara ha lunch. Och sen vill jag hem. Men efter lunch har jag två timmar hål. Och sen matte och sen får jag gå hem! :D Bloggar kanske senare idag om jag får tag i någon dator! ;)


Måste plugga...................

Var med Emma igår och nu har hon precis åkt hem. Måste städa och plugga så slänger in ett kort inlägg bara. Vi hörs!
 
Saknar.


Mot träningen!

Har sovit hos Jesper inatt. Vi sov hos hans pappa en sista gång innan han flyttar. Lite smått sorgligt tycker jag. :( Bion igår tycker jag var asbra! Vi kollade på the darkest hour. Jesper gillade den inte men jag tyckte den var grym. :) Blev dock av med massa pengar i kassan. 120 kr drogs det men kassören sa att det aldrig drogs. Så då försökte jag igen men då funkade det inte. Nej, för jag hade inte pengar till att betala två gånger. -.-Så då fick Jesper betala, alltså betalade vi två gånger. Typiskt på fredagen den trettonde. Nu har vi precis ätit en bamse frukost med ägg och allt och halv tio drar vi mot Rosvalla på träning. Ser fram emot första träningen med Stigtomta! :) Bloggar kanske senare! Måste byta om nu. :)

Fredag och biomys!

Dagen har varit kort slutade tjugo över tolv och sedan lunch på Chili Nam Nam med Josephine och Ebba. Efter maten var jag med Klara och Tove en stund och nu ska jag åka på bio med Jesper och sen sova hos hans pappa. Ha en bra kväll alla läsare! :)

Bästa och häftigaste skosidan!

KLicka här för att komma till sidan. :)
Klicka för att förstora bildenKlicka för att förstora bilden
Klicka för att förstora bildenKlicka för att förstora bilden
Jag som dessutom älskar kilklackar! ;)

Älska fotboll!

Kom nyss hem från en härlig fotbollsträning. Gick grymt bra! Nu är det även bestämt att vi ska slå ihop med Stigtomta, så nu blir det mycket roligare! :D För övrigt har dagen varit jävligt bra! Pluggat riktigt bra och är stolt över mig själv. Men nu måste jag sova. Klockan är 10 över 11. Godnatt! :)

2012 wishes.

4471_1bbf_large
388627_245776462157883_114982095237321_612871_282116869_n_large
Tumblr_lxcrba83zi1r8ciiho1_500_large
Tumblr_lxfylgkktm1r8ciiho1_500_large
383276_2977484964050_1469644809_33059880_1904023808_n_large
Tumblr_lxfy99gloz1r8ciiho1_500_large
Tumblr_lxkhff0qrp1r8ciiho1_500_large
24907225379865711184_large
Tumblr_lxb212fst81r8ciiho1_500_large
Tumblr_lxcrcrym9e1r8ciiho1_500_large

Pluggandet går inge vidare...

Blir till att packa väskan skjuta upp plugget och dra hem till min fina. Orkar inte plugga idag. Det är så sjukt mycket att göra veckorna framöver. Och Matte nationella för natuare ska tydligen skrivas om några veckor istället för maj. (!) :S Dessutom har vi 37 andra saker att göra den veckan...HURRA! Men men. Vill ju bli något inom läkare, medicin osv. Så får vell stå ut. :/ Igår var klassen i Stockholm till riksdagen och Euhuset. Långtråkigt? JA! Att jag redan varit där en gång i 9an gjorde inte saken bättre heller... När jag kom hem drog jag hem till Karro. Käkade pannkakor, färgade håret och stressade till träning som gick ganska så bra. :)  Bloggar mer imorgon. Om jag nu får låna datorn då av mamma. Ha det bra! :*


Haha mobbad bild. :D

Blä....

Pluggar som en tok. :(

Svar på frågan om oljan!

Fick en fråga för ett tag sen om vilken olja jag hade i håret. Oljan jag hade i håret var Ricinolja och finns att köpa på Apoteket för ca 40 kr. Oljan sägs ge längre hårväxt med så mycket som 5 cm på en månad! Jag har själv inte testat den någon mer gång sen dess men jag ska snart införskaffa mig en flaska. Min syster Malin använder det och säger att det funkar på henne. Hennes råd till mig var:
*Att applicera i hårbotten och massera in det.
* Använda ca 2-3 gånger i veckan.
* Tvätta med schampoo 2-3 gånger efter, då det är väldigt svårt att få ur.
* Tror jag hade i det i ungefär 20-30 minuter, kommer inte ihåg.
Det är väldigt kladdigt att hålla på med så hon använde nån slags sprutpipett. Jag vet inte vad det heter men det är verkligen något att rekommendera! :)

397934_185252011572864_100002641980362_310314_720855427_n_large

Telling the truth and making someone cry, is better than telling a lie and making someone smile.


Kvällen med flickorna hos Agnes. ♥

Nachopizzakvällen hos Agnes var rolig men lite halvt läskig sådär. Åkte dit vid fem och vi startade kvällen med att äta pizza made by Jennie, Agnes och Lina tror jag. Den var rätt så god, gillar inte hemlagad pizza annars. :) Vi spelade något crazy spel och sedan smälte vi choklad som vi skulle ha i en fontän och dippa saker i, men någon spillde vatten i chokladen så det gick inte. Så vi fick dippa i skålen. Omg vad gott det var! :D Fast vi blev väldigt mätta. Resten av kvällen hade klassiskt tjejsnack ända till klockan typ 1. Då gick vi upp till övervåningen, snackade lite till och sedan gick vi och lade oss. Sov med Linn och Ida i ett iskallt läskigt rum. Men vi överlevde. Sov dock inte så bra, men jag sov när jag kom hem till Jesper sen istället.


Piercat mig! :)

Idag piercade jag om naveln den här gången på bodycount som är så mycket bättre än på andra ställen i Nyköping. Ångrar att jag inte tog där från början... Det gjorde lite ondare den här gången men det var inte så farligt. Blev en ljusblå piercing för dom andra var slut. :( Blir ingen bild för jag har plåster på, så lägger upp senare. Har precis bakat en toscakaka som smakar smaskens. Både Håkan och mamma blev förvånade när dom hade smakat för att den blev så god. Stolt.



Smarrig eller? ;)

Nachokväll hos Agnes.

Igår var jag med min saknade vän och broder Petra. Vi gjorde asgod fruktsallad och spelade spel och massa andra crazy saker som vi alltid gör. Idag på förmiddagen gick jag på stan en stund med Jesper. Vi letade efter kläder åt honom, men han hittade inget. Vi åt på citygrillen och träffade Amanda och Marcus som vi pratade med en stund. Nu är jag hos Jesper för jag har ingen nyckel hem. -.- Ska snart ta mig hem till Agge på nachokväll med massa roliga tjejer. Ska äta nachos tror jag och ha chokladfontän och sova i hennes läskiga hus. :) Kommer bli en toppenkväll! :D

Godmorgon.

Vad händer idag då? Jo ingenting. Hittils vad jag vet. Just nu känner jag för ett flera timmars fotbollspass. Är astaggad för träningen ikväll. Nej men vi får vell se vad jag hittar på idag. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen
blire vell att vara med någon kompis eller något.
Haha, mamma lyckas ta bilden precis när jag tappar balansen. Förvånade eller? Mamma. 

2012

Nu är det 2012. Ungefär lite mindre än ett år kvar tills världen går under då. Tror inte på det, men om det är sant, gör det här året till det bästa!

Gårdagen spenderades först hos Jespers familj där jag åt middag. Sen var det meningen att jag och Jesper skulle på fest men helt plötsligt fick inte Jesper så då fick jag gå själv därifrån. Mötte upp Emma, gick till Calle och festade och sen helt plötsligt skulle alla dra så då gick jag och Emma tillbaka till Jesper, kollade raketer och skrattade så vi höll på och dö och sen den första natten på året sov jag hos Jesper. Sådär lyckat nyår men nästa nyår då jävlar!
Just nu är jag hos Jesper, han kopplar in sina nya extremt bra högtalare som han är såååå stolt över. ;) Snart ska vi till Ica och handla godis och lite sånt och sen hem och kolla på någon film och ha det mysigt i vintermörkret. Perfekt första dag på året. :) Ska se Avatar för första gången, haha.

Näst sista dagen på 2011.

I fredags segade jag igenom förmiddagen med Jesper. Vi gick och åt världens godaste pizza. Asgod var den. Senare runt 5-6 åkte vi hem till Emma i Enstaberga och var med Johan, Emma och Charlie. Vi badade badtunna, bastade och hade det mysigt. Mycket skratt och skoj! Har inga bilder dessvärre. Men rolig kväll iallafall!

Sena inlägg!

Torsdagen slutade med att Jag och Emma åkte in till stan och var med Johan och Charlie. Vi gick till Mamma Mia och åt och sen drog vi hem till Johan en stund och kollade på film. Vid elva nån gång åkte vi hem, jag till mig och Emma hem till sig! :)

RSS 2.0