Bloggpaus

Härmed inviger jag min miniblogg paus. Måste träna och kämpa på ashårt i skolan nu de sista dagarna innan lovet så tiden räcker tyvärr inte till. Kommer blogga när sommarlovet börjar igen. Kanske innan kanske senare, vi får se. Men tillbaka kommer jag , promise! :)

Död.

Har pluggat från klockan halv elva imorse till nu. Har bara gått till ica en gång och ätit annars har jag rå pluggat. Fyfan. Nu sitter jag och snackar med min brevvän från spanien. Haha han tycker säkert att jag suger på spanska. Men men jag ska gå och lägga mig nu. :) Imorgon blir det att åka till en sjö med klassen och studera. Slipper att skriva en rapport eftersom jag lyckades så bra med den förra. Så jag ska bara fika och chilla. Kanske till och med tar ett dopp. :D Godnatt och sovgott. :)

Fotboll och plugg.

Sitter just nu och pluggar och har gjort det hela dagen. Skitkul, verkligen. Men måste man så måste man. Jag har så sjukt mycket att göra nu de sista dagarna innan skolavslutningen. Kommer blogga mer under sommaren, om jag nu överlever det här. För nu är inte uppdateringen på topp. Matcherna i helgen gick ganska bra. I fredags spelade jag med 97orna och vi vann. Igår mötte vi IFK och fy vad bra vi var. Vi fick till flera skott på mål men som vi oturligt nog missade. :/ En jätterolig men extremt tung och jobbig match. Solen stekte som bara den. Matchen stod 1-1 i halvlek men de vann slutligen med 4-1.
Ser ut som en struts haha. Tröjan är sådär lagom snyggt uppblåst.

Stekt i solen

Har legat och stekt i solen och samtidigt pluggat. Såg inget på datan så fick ha filt över mig samtidigt som jag solade benen, hehe. Vart lite varmt men man vill inte gå miste om det fina vädret. Fick en rand förut i skolan efter typ en kvart och nu är den ännu tydligare. :p Nu ska jag packa min fotbollsväska och ta moppen till krikon för att åka på borta match. Ska spela med 97orna mot Åker för dom behövde folk och imorgon med mitt egna lag mot IFK. Men nu måste jag packa, vi hörs ikväll! :)

In the school!

Klockan är strax över tolv och jag är i skolan med min kära klass och flummar och pluggar. Har precis varit ute och kört fotboll och fifan vad kul det var. Kommer bli en lååååång natt. Men nu måste jag vara social med dom. Godnatt, antar att ni redan sover men. :)

Natti.♥

Ska krypa ner i min säng nu. Imorgon hinner jag nog inte blogga för då ska min klass sova i skolan och käka pizza och sånt. Så imorgon blir det troligvis inget bloggande. Godnatt på er. :)
Extremt gammal bild.

7 helt onödiga sanningar.

* Jag är inte allergisk mot något. Wohoo, jag kan äta vad jag vill. Ibland när jag äter för mycket ananas och Marabou helnöt så kan det klia lite men inget mer än det. Jag kan äta precis vaaaad jag vill. Grön gröt?
* Jag slutade växa i 7an. I mellanstadiet och 7an var jag lång. Ända tills alla växte om mig och nu är jag megakort. Hatar att vara kort.
* Jag är inte så förtjust i hamburgare. Nej det är ingen hit. Föredrar makaroner och falukorv framför hamburgare.
* Jag gillar inte färgen lila. Finns andra finare färger helt enkelt! :)
* Jag har en häst. Bloggar aldrig om honom men han står uppe i dalarna så jag träffar honom i princip aldrig. Jag saknar honom jättemycket och vill verkligen ha tillbaka honom...
* Jag heter My i andra namn. Döptes efter Lilla My i Mumindalen, för mitt hår såg ut som hennes när jag var liten.
* Jag hatar att vänta. Det är verkligen det värsta som finns. Att vänta på något hur länge som helst. Det är dessutom irreterande och tråkigt.

You're always here to hold me up when I'm losing my mind


Promise me you think of us, still bright and colorful.


Längtar så jag dör till avslutningen och sommaren.

Extremt härligt väder!

Shohooo. Träningen nyss gick asbra och kemiprovet med! Däremot så gick spanska NP ÅT HELVETE. Jag trodde jag skulle börja böla, så dåligt gick det. Fick totalt hjärnsläpp. :( Men jag ska göra om det så min dag blev räddad.  Nu ska jag äta och sen göra lite Svenska. :)

Svar på en kommentar.

Svar: Hej linnet kommer från Gina tricot och jag tror det kostade 99 kr. :)

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

Shena shena. Sitter just nu och är lite smått depp men samtidigt på gott humör. Är depp för att jag har ont i magen och för att det på lagets hemsida inte stod med att jag var uttagen till match idag. Så jag missade den. :( Men är samtidigt jätteglad för att jag skrev fysikprov efter skolan som gick grymt bra! :D Nu ska jag och mamma gå och handla mat. Sen ska jag vell plugga kemi tills imorn. Hoppas att det går lika bra på kemiprovet imorgon som på fysiken. :)

Dip dye!

Fasen så snyggt det är. Skulle vilja testa men vet inte om jag vågar, är lite feg på att testa nya grejer. Har inte gjort nåt med mitt hår på länge heller. Vad tycks? Ska man testa och bara kanske lägga i en ljus toning i topparna?

Bakar muffins.

Bakar just nu kladdkaksmuffins och nu står dom i ugnen. Sprang ca 5 km förut och jag vart skapligt trött och svettig. Vart riktigt stolt över mig själv. Nu ska jag börja springa oftare + gå på alla fotbollsträningar. Vill komma i form nu till beach 2012 som nu alla säger. :) Ska strax ta ut muffinsarna och sen ska jag plugga fysik medan jag mumsar på dom. :P

Nu lunch sen träna.

Idag ska jag hinna med:
Ut o springa.
Noppa och färga ögonbrynen.
Plugga.

Godkväll :)

Har pluggat kemi i några timmar nu och känner mig skapligt ready för provet nu på tisdag. Nu är det bara fysiken + 20 andra saker kvar att göra! -.- Skulle egentligen varit i Vrena och grillat med vrenagänget men jag kände att jag var tvungen att plugga idag. Det suger. Men men ska plugga lite till och sen senare ikväll får vi se vad jag hittar på. Kommer få ont i huvudet om jag pluggar för länge. Gud vilket intressant inlägg. :) Men men kan glädja er med att jag ska visa 3 nya saker jag köpt nån dag framöver. Ciaooooo! :D


P L U G G A R !

P

Slutkörd människa här!

Gaaah mina ben värker. Så trött är jag. Spelade match mot triangeln i Stigtomta och vi vann med 6-4. Så himla härligt. Vi utklassade dom verkligen och visade vår bästa sida. :D Dessutom hade dom 4 div 3 spelare med.  Riktigt rolig match men jobbig... Nu är jag mega trött. Tänkte egentligen plugga men näh. Min hjärna är också trött.
Idag för övrigt så hade vi "picnick" några i klassen på vallarna. Käka massa gott och spelade fotboll. :) Sen så gick vi till hamnen också och köpte glass. Härlig dag! Ska nog gå och lägga mig snart. Ska heja på div 3 laget imorgon som möter telge united. Ska nog hinna med lite plugg med, och sen på kvällen blir det nog att åka ut till Vrena och grilla och kanske ta det första doppet. ;) Vi får se. Godnatt på er! :)
Gänget på the valls.

Godmorgon!

Har precis mumsat på musli och fil/youghurt? och nu ska jag snart hoppa in i duschen. Efter det ska jag fixa mig, gå på stan med Corinne och klockan 13 blir det picnik med folk från klassen på vallarna. Kommer bli awesome! :D Ska spela match ikväll kl 19 också.
Men har bråttom så vi hörs senare...

LEDIGT!

Det är så härligt att vara ledig. Idag har jag vaknat upp bredvid Jesper, gått och kollat på Oppebylöpet och ätit glass. Vid två ungefär åkte jag hemåt och nu är jag hemma. Här hemma är hundarna som galna. Skäller och ylar och nobbar till och med mat och leksaker. Allt för att Selma löper och för att dom inte får vara tillsammans. Olycklig kärlek? Nja låter mer som att dom avlider vilken sekund som helst... Nu ska jag plugga lite och senare ska jag åka och hämta upp Emma och sen åka ut till pappa. Ska hinna med att springa också, men det blir nog senare ikväll. Hoppas ni får en bra dag. :)
Ser förjävlig ut men jag bjuder på det. :)

Blue blue blue!

hjjj

Snygggggggt.

Wanties


Det nya linnet.

Dösnyggt.

Mange makers

Inte lika bra som dom andra va? Nja jag tycker inte det.

Tisdag

Hej jag är handikappad. När jag vaknade imorse var min fot jättestel och jag kunde inte stödja på det. Så jag fick linda foten och halta runt hela dagen i skolan. Idag ska jag för första gången göra en liten "diss". Skulle vilja "dissa" sura busschaufförer. Hade glömt busskortet hemma men chaffisen var iaf astjurig.  Han ba: Varför säger du inte bara som det är att du inte har nåt busskort? Jag sa att jag hade stukat foten och att jag bara skulle åka en station, men så svarade han bara: Vad gör det för skillnad? Idiot... Fick åka med men han behövde inte vara så jävla tjurig. -.- Nu ska jag sitta hemma resten av dagen för jag kan inte gå och därför kan jag inte träna. Jag som är så himla taggad också... Superrolig dag med andra ord. Hoppas ni har en bättre dag än mig!

Med min fina.

Ska gå en sväng till Ica med Jesper och köpa yoghurt och sen ska jag gosa med honom resten av kvällen. Ha det bäst jao.

3 veckor + 3 dagar kvar till sommarlov!

Blä inatt har jag inte sovit något alls + att jag har träningsverk och känner mig allmänt hängig. Just nu mår jag lite illa också. Stannade hemma från skolan och sov länge. Var riktigt skönt och känner mig lite mer utvilad nu. Har mest pluggat hela dagen för att komma ikapp med allt.  Nu ska jag gå ut med Björn en snabbis och sen ska jag vell fixa till mig lite. Ser ut som ett skatbo. :p

HAHAHHAHA ful.

Namnet rättstavat också. ;)

J A G Ä L S K A R D I G !


N E W I N !

Är asnöjd med mina köp. Linnet går jättedjupt ner i ryggen och är dösnyggt! Lyckades haffa det sista och ja det kommer användas x 1000 i sommar! Toppen är jag också nöjd med. Älskar färgen. Båda kommer från Gina tricot. :) Toppen för 99 kr och linnet för 129 kr.

Trött som jag vet inte vad.

Hej hej. :) Sitter i min säng och saknar min pojkvän jättemegamycket. Men kan inte träffa honom för jag har ett jävlahelvetesfuckingskit fysik prov imorgon. :D -.- Wohoo. Fattar i princip 0 av det som står i boken. Och så är jag sjukt trött. När jag läser vill jag bara blunda... Vi spelade match borta mot Skogstorp och vi vann med 2-0. Härligt med vinst men för mig gick det inget vidare. Igår så var jag med Otto och vi åt massa gott, tittade massa bra filmer och pratade om allt och inget. En chillkväll helt enkelt. Den här veckan tror jag kommer bli riktigt bra. Bara 3 skoldagar och sen massa ledigt. Tror inte det är något mer jobb än fysikprovet heller.
Yummieee...

Lördag

Hej å hå. Sitter hemma just nu. Skulle egentligen gått på Oxelömarknad med Emma men det var så dåligt väder så vi sket i det. Gårdagen spenderades med Petra ute hos henne i Jönåker. Det var längesen. Vi hade jätteroligt som alltid och så brann det hos deras granne. Lite läskigt men coolt var det. Nu ska jag vara duktig och plugga fysik och senare ska jag vara med Otto. :) Hopppas ni får en bra lördag! :)
Gammal bild, men hittade inget annat. :)

Var med på reklamafishen för vårt lag. ;)

Haha ser ut som om jag är asbred.
Snygg min.
9
Haha men det var lite kul att jag fick vara med på den. :)

Jag älskar dig!

♥ Du är så otroligt fin, min alldeles egna Jesper. ♥

aa hej

Sitter i min säng med datorn och är lite smått nere. Dessutom så har jag massor med plugg.
Ska repetera lite spanska glosor nu inför imorgon. Har spanska uppsats. Hoppas att det går bra. Dagen har varit helt okej. Efter skolan satt jag kvar på mattehandledning och räknade på massor. Ska fan bli bra på matte nu. och så köpte jag en topp och ett linne på gina som jag ska visa senare. Men nu ska jag plugga, hejdå.

Skulle inte tacka nej!


I don't have the courage to tell you, hope you will notice.

Jag tror inte du förstår vad du håller på med, för du gör inget åt det som håller på att hända. Du försvinner bara längre och längre bort från mig. Jag behöver dig. Du är viktig för mig. Du frågar aldrig om vi ska träffas och när jag väl frågar är du upptagen. Inte heller föreslår du en annan dag eller frågar nästa gång. Men nu orkar jag inte fråga och bli nobbad längre. Först blev jag ledsen men nu börjar jag bli sur och rent av besviken. Jag är inte lika viktig för dig längre. Du ägnar all din tid åt en annan och tiden räcker inte till mig. Jag får det bekräftat hela tiden. Ser varenda dag på facebook och på din blogg om saker ni gjort och allt kul ni ska göra och om hur mycket ni betyder för varandra. Hur mycket betyder jag då? Det känns ska du veta. Saker som jag ser att du skriver till henne hör jag aldrig längre... Det verkar inte som om jag är värd särskilt mycket i dina ögon. Först ***** och nu du. Att du försvinner är det värsta som kan hända. Om det hade varit en annan vän kanske jag hade blivit sur och tänkt att det är den vännen som går miste om nåt, men nu är det du. Och dig vill jag inte förlora. Men jag börjar undra om jag inte redan gjort det.

Svar på en kommentar.

S v a r: Krikon är krikonbacken. Ett område som ligger nära där jag bor där jag spelar fotboll. Spelar på krikonbackens IP och det förkortas Krikon. ;) Hoppas svaret dög! :)

Hard work work!

Damn vad jag har pluggat nu! Är grym jävla stolt över mig själv! :D Men nu är jag äntligen klar. Kanske ska finslipa det men nu förtjänar jag en paus. Har pluggat sen jag kom hem vid halv fem. :S Dagen har för övrigt varit bättre än jag trodde den skulle va. På samhällen fick jag reda på att jag låg på mitt målbetyg och att jag dessutom kanske kan få A. Och på spanskan som jag legat på gränsen till IG i läsförståelse lyckades jag idag på NP få bara 6 fel, alltså B. Lyckan där... På kemin däremot var det jobbigt. Min hjärna var ur funktion. Tror det var som Josephine sa. Att min hjärna fungerar som en delfins när jag blir trött. Ena halvan slutar att fungera och vilar. Faktum är att jag hade ont i högra delen av huvudet, så jag kanske är en delfin. Lyckades dessutom hälla upp fel syra, missförstå allt och skratta ihjäl mig, så ja jag var nog övertrött.Förlåt för sen uppdatering men som sagt tiden räcker inte till ibland. Ska lägga in ett blogginlägg om helgen också. Kanske blir ikväll, kanske imorgon. Vi får se. :)
Såhär kul har jag haft!

HEY

Måste fixa mig snabbt och cykla till krikon. Får blogga senare om gårdagen. Kan säga att den var AWESOME iaf. :D

Svar på en kommentar.

SVAR: Hej jag köpte den på Åhlens här i Nyköping för 299 pix. :)
Dock så tror jag att jag köpte den sista men den finns säkert någon annan stans. Om inte annat kan du fråga i kassan om den finns på lager. :)

Hos hanen.

Blev precis utkörd ur badrummet av en tjurig Jesper. Hans argument var att jag kastar kallt vatten på honom. Så då passade jag allt på och snodde hans dator medan han tar sin dusch. Ett tips till er tjejer med pojkvän. Kasta iskallt vatten på honom. Det blir många skratt tro mig. Till en början iallfall.... Nu är han klar och nu ska vi kolla på big brother och krypa ner o sängen. Godnatt. :)

LMFAO!

Imorgon ser jag dessa två guys. Wohooo! :D

Selma har blivit kändis!

Igår var Selma med i tidningen hundliv. Haha satt och solade på balkongen igår när mamma kom hem och skrek att hon sett Selma i tidningen på biblioteket. Inom 5 minuter var vi nere på pressbyrån och mamma kutade in och köpte tidningen. Lite roligt! :D

N E W I N !


Now you're just somebody that i use to know.

Hallow. Har mega ont i halsen idag med men det funkar. Blev däremot ingen match för mig. :( Bara för det har jag varit grymt sugen på att spela. Typiskt. Dagen har vell varit rätt okej. Inledde den med engelska np, uppsats. Gick ganska så bra faktiskt förutom att jag hade lite tidsbrist. Sen var det engelska igen och slutligen spanska. Efter skolan gick jag, Nacci och Oscar och köpte glass på Sandys. Passade svinbra till det soliga vädret och till min onda hals. Idag har jag även köpt hem en ursnygg väska som jag ska visa i nästa inlägg. Lägger även upp bilderna på andra saker jag köpt. ;) Nu ska jag käka lasagne som ska bli grymt gott och sen ska jag plugga för jag har inlämningar som ska in imorn. Vi hörs! :)

Godnaaaaaaatttt.

Sitter och kollar på big brother och fyfan vad jag stör mig på Jennifer. Så jävla dum i huvudet. -.- Kan inget annat än att snacka skit... Ska gå och fixa iordning mig och sen ska jag krypa ner i sängen. Imorgon är det match och jag är inte säker på att jag kan vara med. Hoppas på att jag tillfrisknar under natten, för jag har fortfarande ont i huvudet. Godnatt, bloggar mer imorgon. :)
Snygging bild på mig, haha. Snyggaste minen liksom?

Sitter och mumsar glass.

Riktigt gott är det. Nu ska jag ta itu med lite plugg jag har att göra. Ska även ta kort på tröjorna jag köpte igår. :)

Hemma i sängen

Var hemma från skolan idag. När jag vaknade upp imorse hos Jesper kände jag mig inte alls bra. Jag har jätteont i halsen och snorar. Så när Jesper gick till skolan låg jag kvar i hans säng och gosade. Somnade direkt och drömde massa konstiga drömmar. Bla att min kompis Petra snattade mjölk på ica, haha. När jag vaknade cyklade jag hem i solen som stekte. Just nu sitter jag och äter nudlar och kollar på big brother. Ska snart gå och köpa glass och halstabletter för halsen. Bloggar lite senare idag. Vi hörs. :)

Lördagen + Söndagen + Måndagen

I lördags slog vi IK tun med 1-0! Så himla härligt och kul! Senare vann även A-laget mot Stigtomta med 1-0. HBK :D <3  På kvällen så käkade hela laget pizza och lekte lekar. Riktigt mysigt. På söndagen spelade vi match mot vingåker och fyfan vad det gick dåligt. :/ Kändes som att vi inte riktigt gjorde vårt bästa. För mig gick det iallfall inget vidare.. Vi förlorade med 3-2. Direkt efter matchen åkte jag hem och kollade en snabbis på Jesper som spelade match. Hann bara kolla i några minuter för sen kom pappa, och vi åkte och  handlade fika och mat och sen åkte vi ut till huset. Senare kom min halvbrorsa och hans familj från Stockholm ner och firade mig. Corinne tog massor av kort som hon ska lägga in på min dator. Så får lägga upp dom senare. :)
Gårdagen då. Den var vell sådär. Började med att åka till Kolmården med klassen + N1B. Kollade på massor av djur och delfinshow. På eftermiddagen studerade vi schimpanser och det var faktiskt roligt. Dom var helt crazy. Slängde hö på varann och slog ungarna. En utav dom tog upp en pinne och kastade på Nacci i min klass, haha. Efter schimpanserna åkte vi hemåt och själva kolmården var faktiskt roligt! När jag kom hem duschade jag och fixade mig och cyklade ner till stan och mötte upp Lucy. Vi gick hem till Nacci och bakade pizza och grillade. Sen efter det vart allt katastrof. Det vart inte som vi tänkt oss iaf. Ganska misslyckat... Slutade med att jag tappade bort de från min klass. Men så träffade jag Johan, Charlie, Micha, Lina och några andra och slapp leta efter de i min klass. Följde med dom mot kebabhouse men drog hem och sket i att äta. När jag kom hem kastade jag mig i sängen och sov som en stock. Haha, det var vell det som hände dessa dagar. Synd att det blev som det blev igår iallafall.

Mår sådär...

Vaknade imorse med ont i halsen och kände mig allmänt hängig. Trotsade det och åkte till Norrköping med Jesper och hans familj. Vi åkte till lager 157 + Ingelsta centrum i ca 5 minuter. Vi var tvungna att dra hem för Jesper skulle träna med A-laget helt plötsligt. Fick med mig hem tre stickade tröjor som jag ska visa lite senare... Har nyss ätit köttbullar och makaroner och ska nu städa lite tror jag. Idag tror jag det är första dagen jag kan ta det någorlunda lugnt. Egentligen har jag massor av plugg men det skjuter jag upp. Ska berätta om lördagen och söndagen + gårdagen också. :)

Hej valborg sög hejdå

USCH FYFAN VILKEN VALBORG. Ska gå och lägga mig nu. Hoppas ni fick det roligare än jag.

RSS 2.0