Hard times

Mycket som har varit hit och dit. Men nu tror jag att allt löst sig till slut. Nu vill jag bara börja om och ge allt en ny och sista chans.
Just nu mår jag iallafall sådär, har ont i halsen. Gör ont när jag sväljer. Så hoppas det går över tills imorgon eftersom jag ska jobba, Imorgon kväll ska jag på fest och hoppas att kvällen bjuder på något riktigt roligt.
Vi hörs!
 
 

NEW IN

Blivit lite shopping de senaste dagarna. har även köpt ett par svarta jeans, en brun stickad tröja, ett armband, ett par shorts och säkert nåt mer jag glömt. ^^ Bilderna blev mörka men det var kväll när jag tog dem så lite mörker får ni leva med. ;)
 
 
 
 
 
 

Onsdag

 
Har varit en väldigt jobbig dag. Regn, jobb och massa ångest över massa saker. Ush vad jag bara vill ha kul med massa vänner och vill åka till Turkiet NU. Föresten är allt bokat och klart nu så nu är det bara att TAGGA. Nu ska jag kolla på fotbolls-EM och imorgon blir det jobb 7.30. Uähhh.... Ge mig ledigt!

I really don't know what to do

 
Har precis vaknat. Har inte sovit särskilt mycket på hela natten. Ska byta om nu och borsta igenom håret osv. Ska jobba över lunchen bara 12-15. Åh orkar inte. Min kropp känns som en sten också eftersom jag sprang igår första gången på år. Träningsverken gör så jag knappt kan gå.. Känns stabilt. Hörs sen!

Beställd

Eftersom jag fyllt 18 och har bytt kort till Master Card så kan jag nu hur enkelt som helst beställa hem vad jag vill. Så sjukt skönt. FRIHET skulle jag vilja kalla det. För denna betalade jag ca 200 kr med frakt. Har även köpt ett par svarta jeans, en stickad tröja och en tubtopp idag som jag ska lägga upp bild på imorgon. Räknade även ut vilken lön jag skulle få i slutet på juli. Åh vad jag längtar!

Lördag - Linas första utgång / Söndag

Skulle dra med Lina ut på krogen. Hade förfest, dricka och båda var astaggade. Visade sig att vi var för taggade, dessutom förlorade vi ganska hårt på dryckesspelet. Så det hela slutade med att Lina spydde på vägen och det vart ingen utgång. Vart en rolig kväll ändå så helt fail vart den inte, men nästa helg ska vi köra! :) Ska på grillkväll hemma hos Jennies boyfriend och därefter krogen. 
I söndags åkte jag ut med Jespers familj till 5-öre och solade och badade. Var en jättemysig dag trots att jag var lite småbakis. Här får ni lite pics :)
 
 

Fredag på vallarna med vänner

 
Blev en kväll med Emma och Lina på vallarna. Mycket käk och prat blev det. :)

Min allra finaste

Världens finaste hund. <3

Im staring at the mess i made

Ligger på balkongen och steker i hettan. Ska strax duscha och sen blir det att jobba i några timmar. Ikväll ska jag gå ut på krogen med Lina! Det är premiär för henne :D Ska skriva mer om underbara Bråvalla snart och försöka få upp lite bilder :) tjao!


Shopping!


RSS 2.0