++++++++

Tumblr_mcn4m0xhpo1rjvycho1_500_largeTumblr_mcmr1jmikw1rpg8ato1_1280_large22319_417257681663345_1687371673_n_large

I am tired of hiding.


Segt....

SORRY. Men min blogg är allmänt ful och tråkig och känns väldigt tråkigt att skriva i den då.. :/ Ska försöka styla om den lite osv och så ska jag bättra mig på att uppdatera för ja, det behövs! Eller vad säger ni? ;)

FRIIII

Tack wohooo äntligen wiiiee! Skrev kemiprovet imorse och äntligen har jag en dag  utan plugg och ett höstlov framför mig! Känslan är underbar! Min uppdatering har ju inte varit på topp på grund av allt plugg, men nu har jag massa saker att skriva om. (y) Nu idag ska jag bara sega och bara va. Ska njuta av livet helt enkelt. ;) Imorgon ska jag sova i skolan med min klass och ha megakul. Är sista gången vi gör något med Madde för sen efter lovet börjar hon i en ny skola. :( Buhu... Men vi ska ha jätteroligt iallafall. Käka kebabhousemat, kolla film och massa annat kul. Ska även informera massa 97or om hur det är att gå på Enskilda och får en biobiljett för det. Värt! Slänger in nåt mer inlägg ikväll! :)

Vilken ska jag köpa?

 
 
 
Den mörkblå är 350 kr dyrare. Vilken är mest värd att köpa och vilken passar mig bäst tror ni? :)

Mot partey..

Med denna snyggingen + Ottilia!


Lerigt och lövigt

Ett tips: Spring inte på Ekensberg. Du kommer drunkna i lera. Usch och blä. Nu är mina skor bruna och genomblöta. Har precis tagit ett bad och nu ska jag plugga resten av dagen. Men ikväll blir det tacomys med familjen iaf. Mums, tröttnar aldrig på tacos. :)


Tjejkväll hos Josephine.

 
 
Gårdagen var både en asbra dag samtidigt som den var ett helvete. Hade först engelska på morgonen och det är det värsta jag vet att prata på engelska inför folk, vilket jag fick göra. Sen var det idrott som vi trodde skulle vara dans men nej det var spinning. Usch kan vara det tråkigste jag vet. Sen slutade vi och gick ända till matsalen med min tunga väska. Åt några konstiga biffar med aivarsås. (?!) När jag kom hem var det ingen hemma och jag hade som vanligt ingen nyckel så fick sitta ute och vänta på att nån skulle komma hem. Sen hände massor av annat som gjorde min värld till kaos. Tillslut kom jag iallafall hem till Josephine och kvällen blev megalyckad. Åt tacos och pratade massor, dansade helt crazy, tittade på Taken och gottade i oss marängswisch och massa annat gott. Det behövdes! Älskar er allihopa tjejer, ni gjorde min dag.

+++++


++++


♥♥♥♥♥

I dont wanna play these games anymore
Tired of watching you look away
Hiding here still, too scared to reveal how we really feel
Baby this is so real.

Spanska med mina birches!


Promenad och nu sova

Den här dagen har varit ganska jobbig. Har försökt plugga men det går Inge vidare. Har nyss kommit hem får en långkvällspromenad med Selma och mamma. Nu är jag sådär härligt trött i kroppen så tänkte faktiskt lägga mig nu och sova bort allt som hänt under dagen. Godnatt på er!


Take me as i am or watch me as i go.


If this love falls apart, i never want to build it up again.


Denna dag är emot mig..

Idag har inget gått bra , och allt känns dåligt just nu. Var utelåst i flera timmar förut också så har inte kunnat plugga.. Passade på att kolla in hur jag passar i glasögon och slips. Nu ska jag plugga en snabbis och sen byta om och dra iväg på fotbollsträning. Det ska bli så otroligt skönt att rensa huvudet på alla onda dumma tankar som terroriserat mig idag...


I want to grow old with you.


 

Helgen!

Har haft fullt upp hela helgen så det har inte blivit mycket bloggande som ni kanske har märkt. Har iallafall massa bilder från helgen som jag ska fixa. Lägger ut några stycken nu men inte alla.  Jag är jättetrött och ska lägga mig och titta på Solsidan och sen sova. :)

Klassfoto.. Igen.

Fotografens server kraschade så alla bilder försvann så vi fick ta om det..


Bubbelbaaaaaad!


Hej jag har tråkigt!


SENASTE

1. Kompisen du träffade: Ehm Emma, Jenni och Maria
2. Personen du pratade I telefon med: Pappa
3. Du fick SMS av: Lucy
4. Du kramade: Vet faktiskt inte..

IDAG
5. Kläder: Svarta skinnbyxor och en blå stickad tröja.
6. Bättre än igår: Ingenting tror jag..
 
IMORGON
7. Är det: Skola och Spanskaprov...
8. Planer: Ingenting
9. Något tråkigt som händer imorgon: Prov
 
FAVORIT
10. Nummer: Nummer 6
11. Färg: Blå
12. Årstid: Våren
13. Saknar du någon?: Ja massor.
14. Humör för tillfället?: Inte särskilt bra, :/
 
FRÅGOR OCH SVAR
15. Det första du gjorde I morse?: Städade Emmas hus
16. Vad åt du sist?: En glass
17. Vad irriterar du dig på?: Plugg
18. Tror du på distansförållanden?: Jadå
19. Vem tänker du på just nu?: Ingen speciell
20. Tror du att personen tänker på dig med?: jajo...
21. Vart reste du sist?: Jönåker haha
22. Vad gjorde du igår kväll?: Festade
23. Liknar du din mamma eller pappa?: Båda mest mamma.
24. Ler du ofta?: När jag känner för det.
25. Välj en, kärlek, skönhet kreativitet?: vaaa ??
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: Ja, det är klart
27. I vems säng sov du i igår natt?: Emmas
28. Vilken färg har din tröja?: Blå
 
SORG
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: Jadå.
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: Ja.
31. Gråter du när du skadar dig?: Det beror vell på om man bryter en nagel eller blir överkörd
 
GLÄDJE
32. Är du en glad person?: Ja! 
33. Vad gör dig glad?: Att lyckas med mål, lyckade fotbollsträningar, galna partykvällar med vänner, och en annan underbar människa.
34. Önskar du att du var lyckligare?: Ja man vill vell inte må sämre så.
35. Är lycka överskattat?: Nej eller vaddå..
36. Kan musik göra dig glad?: Absolut!
 
KÄRLEK
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?: Ja
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?: Ja många gånger.
39. Har du en flick/pojkvän?: Nej
40. Är du nöjd med det?: Njae
41. Är du kär?: Jo..
 
HAT
42. Vem hatar du verkligen?: Hatar ingen speciell, men folk som gör illa människor och djur kanske.
43. Har du någonsin gjort en hat-lista?: Ohja, fullproppade bussar, ihoptrasslade hörlurar, spindelnät i ansiktet, listan är lång...
44. Är du en mobbare?: Nej verkligen inte.
45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?: Nja inte arg kanske, eller jag vet inte.
46. Har du blivit sviken någon gång?: Ja ganska oundvikligt..
 
SKOLAN
47. Gillar du skolan?: Ja
48. Favoritämne?: Idrott, Biologi och Kemi
49. Värsta ämne: Fysik
50. Är skolmaten godare än på din tidigare skola?: Njaee ibland.

♥♥♥♥♥♥♥♥


Äntligen fredag!

Nu är fysikprovet gjort och det gick helt okej bra, engelskan gjorde jag imorse och det gick jättebra + att jag sprang coopertestet på idrotten och förbätrade min tid trots att jag varit sjuk i en och en halv vecka. Nu känner jag mig helt slut i kroppen men det känns jäkligt bra kan jag säga. ;) Nu kan jag äntligen leva i två dagar för nu är det helg! :D Ikväll ska jag ut till Svalsta på lite chillkväll med lite folk och imorgon ska jag på fest hos Emma. Awesome! :) Nu ska jag fixa mig iordning och städa lite för det behövs verkligen kan jag säga. ;)

Natti

Mycket bloggande idag. Men nu måste jag sova. Fysikäckelpeov imorgon... -.-


Hej nu ska ni få höra om mitt mycket intressanta liv..

Har i princip pluggat ihjäl mig inför biologiprovet imorgon. Har suttit flera timmar i sträck både idag och igår så nu känner jag mig helt slut.. Efter imorgon måste jag plugga fysik också tills på torsdag. Snälla döda mig. Guuuuuu vad jag längtar tills höstlovet!!! Ja det var vell det jag hade o säga... Mycket intressant!


Haha


Just nu och hela dagen


Fredageeen.

 Eftersom Linn tog 100980807 upphöjt i 934989 st bilder på sig själv på min mobil måste man ju visa upp snyggingen!
Fast jag är inte så mycket bättre själv! ;)
Gårdagen började iaf med att jag vaknade upp och mådde skit. Halsen kändes helt svullen och jag kände mig helt enkelt döförkyld. Men pallrade mig tillslut till skolan ändå. Hade ändå bara två lektioner. Spelade trots min förkylning fotboll på idrotten vilket jag inte skulle ha gjort för jag blev inte bättre av det. Drog hem till mig och träffade Linn och sen gick vi till bion och träffade två mystika snubbar och gick på bio med dom. Vi kollade på Ted och fy vad bra den var. Skrattade så man fick ont i magen. Helt klart värt att se den! Blev en lyckad kväll helt enkelt!
 

Hemma en lördagkväll...

för att plugga. Fml. Känns verkligen jättekul. Har biologiprov på tisdag som inte kommer bli lätt. >-< Så nu ska jag sätta mig och plugga biologi i några timmar. Ska äta lite godis som tröst, hittar alltid motivationen i godispåsen. Jobbade från 12-17 och det var ganska lugnt. Är jobbigt att stänga bara men det överlever man. Nu har jag hittils 1100 spänn + OB + studiebidraget i slutet av månaden. CASHHHHHH! Ska blogga lite om gårdagen också senare. :)

Mot jobbet


Imorgon är det fredag...

 

Slutpluggat...

Har pluggat sen två så nu orkar jag inte mer! Ska sätta på en film nu och gå och lägga mig. Hihi ni får en bild på min vän Otto bara för att det är så himla random och awesome!

Godmorgon

Ush och fy och blä. Sov till halv tolv och det behövdes! Har pluggat svenska i två timmar och har två tredjedelar kvar.. Fattar inte varför jag tar så lång tid på mig på allt. -.- men det blir nog bra iaf. :) nu ska jag fortsätta plugga och sen ska jag äta glass eller nåt. Hoppas ni har roligare än jag...


Aaa hej. :)

I min klass är vi normala. :)
Idag gick dagen rätt så fort. På kemin fick vi jobba enskilt och på matten fick vi nya matteböcker som vi plastade in. Ebba skrev våga älska matte (vår mattelärares motto) i hennes bok. Så då skrev jag våga älska mat. Nästa person som har min bok lär ju tro att jag är en tjockis eller att jag har anorexia kom jag på efter.. Började på matte 3C idag och usch vad jag inte har lust med ännu svårare matte...Fikade med brudarna på sista lektionen och mådde illa efteråt. Satt kvar tills skolan stängde och pluggade fysik. Har sjuuukt mycket att göra i skolan. Minst två prov varje vecka nu framöver + alla läxor...... Så nu ska jag börja med Svenskan som ska in på fredag. Vill. Inte.

Sorryyyyyyy

 

för den dåliga uppdateringen. Men har haft mycket att göra. Sitter hemma hos pappa i björkvik och är allmänt otaggad på livet. har döont i halsen, snorar och har ont i huvudet. Dessutom ska jag sova i mitt rum själv för typ första gången och jag är så sjukt mörkrädd och hatar att sova i "okända" rum själv. Dessutom är det iskallt i det. Köpte en ny halsduk idag på Glitter när jag var på stan med Karro. Är sjukt nöjd med mitt köp och det var den sista  av den gröna färgen. :) Ska se om jag kan visa den imorgon. Ska även visa er lite "old new in" som jag glömt eller inte kunnat lägga upp bild på tidigare. Men nu tror jag att jag ska sova även fast det är tidigt. Behöver sova för bussen går 07.20 (!!!!!) imorgon. Måste med andra ord gå upp tidigt. WIHO. Godnatt.

Bästa

 
 
 
 
Den översta gör mig rädd......

Pannkakslagning ala Leffler IGEN

MUMS säger jag bara. Idag satt jag kvar efter skolan tills det stängde vid fem och bara råpluggade. Skrattade massor med mina roliga klasskompisar också men fick mycket gjort ändå! :) Nu ska jag plugga lite till. Hade tänkt att dra ut och springa men helt jävla plötsligt får jag lkmflökmsdfkdngf ont i halsen. x( Typiskt...

Världens finaste hund. ♥

Hann inte skriva om gårdagen igår men igår åkte jag med mamma till brukshundsklubben och tittade på när hon visade upp Selma i lydnad. De var jätteduktiga. Vid två åkte jag till ica och inventerade. Fy usch och blää vad jobbigt/tråkigt det är. Fick ta i alla frysta fiskpinnar så man blev alldeles blå om händerna. Inte kul. 3 hela timmar tog det. När vi äntligen var klara gick jag hem och pluggade lite. Och ja det var det jag gjorde igår. Asintressant!

RSS 2.0