Färgar håret!

Och gör mig redo för kvällens nyårsfirande! Börjar kvällen med middag och massa skoj hos padrons och sen får vi se vad som händer. Måste duscha ur den här äckel kliande geggan nu. Vi hörs, GOTT NYTT ÅR PÅ ER!


Frullish!


The truth is that everyone is going to hurt you, you just got to find the ones worth suffering for


 

Update!

 
 
Halloj. ;) Var med Jennie igår, vi fixade lite saker på stan och jag köpte med mig hem en skitsnygg kavaj jag suktat efter i flera år. :) Sen åkte vi hem till henne, åt pizza och kebabrulle och kollade på the vow. Världens finaste film. Tips till er om ni inte sett den! Vaknade imorse vid 10 och blev hämtad av pappa och åkte hem. Brorsan och hans familj kom på besök och vi fick julklappar och firade Corinne med smörgåstårta som var extremt smaskig. Fick 500 kr som jag antingen handlar upp imorgon på IKEA eller så sparar jag den tills i sommar. Resten av dagen har jag bara varit hemma. Brorsan fixade internet på min dator också, det går segt men det funkar. Blogg.se funkar ju såklart inte men lånar Corinnes dator nu när hon duschar. Ska vell titta på nån film nu och mumsa i min Alladin ask. Imorgon blir det IKEA tidigt för inköp till rummet.
 
 

Det här skalet måste jag ha...♥

Ser lite suddigt ut men jag ska beställa ett fint skal med något fint minne på. Som tex jag och Nancy på det här skalet. Det kommer bli jättefint och det blir ju roligare när man har ett unikt skal. 

Beställt från Nelly

 
 
Har tittat på dessa snyggingar i århundraden men pga av priset och höjden på klacken har jag aldrig beställt dom. Var inne på Nelly och tittade och la klackarna + en bikini i kundvagnen och loggade in. Skulle kolla hur man kunde beställa osv men så vips så var det beställt! :o Så om några dagar har jag dessa fina klackar i min garderob. Dom kommer nog mest att glänsa som prydnad men på skolavslutningen i sommar tänker jag bära dom med en vit fin klänning. :) Finns mycket finare bilder på skorna om du klickar här.

CHRISTMAS DAY

Tillbringade min julafton hemma hos mamma med Mormor, Göran, Mamma, Håkan, Corinne och Selma såklart. Åt massa gott, kollade kalle anka (missade barapapapapbARIA! x( ) och öppnade paket. Fick massor av smått och gott och pengar. Ska spara lite pengar till sommaren. :) Även Selma fick paket och ska försöka lägga upp en video på henne när hon öppnar. Hon är helt galen och älskar att öppna paket. :D Blir min första film altså. Nu återstår bara att lista ut hur jag ska ladda upp den. :o Bildernas kvalite suger, men hade inte tänkt lägga upp dom så lade inte ner någon energi på att ta fina biler. :/ Men det får duga. Blev en liten gran i år för att undvika hundförstörelse osv. Hoppas ni fick en underbar jul. :)

Mina nya trosor

Älskar rubriken. Ville bara säga att trosorna på NEW IN inlägget inte är lila och illblå utan grå och mörkgröna. Måste vara det mest intressanta inlägget nånsin. ;)
 

I hurted you once. You killed me twice.

 
 
 

 
 
 

Mellandagsrea ♥

 


Älskar mellandagsrean. Ränner alltid runt i Norrköping varje år som en förvirrad struts. I år var jag där med Emma och kom dit tre minuter innan öppning = Perfekt. Lyckades göra några riktigt härliga kap på bla trosor som bara kostade 30 kr på Gina tricot och 35 kr på New Yorker. Införskaffade även nagellack och en glittrig eyeliner som ska anändas på nyår. Vad som ska ske på nyår är inte bestämt än. Festen jag skulle på verkar inte bli av så nu måste allt planeras om. Nyår blir aldrig som man tänkt sig! Men i år ska jag göra den till den bästa. Ska försöka iallafall. :)

God jul alla fina läsare!


Dinner before christmas.

 


Hej på er. Har nyss kommit hem från middagen hos Håkans släkt. Vi åt jättegod middag och jag och Corinne fick även två julklappar. Ett nagelkit och en varsin necessär med massa nödvändiga grejer i. :)
Lekte massa kurragömma ute och inne, uppe och nere, i släckt och i tänt om och om igen med barnen. Nu är jag trött som jag vet inte vad. Känner mig väldigt känslosam just nu efter inlägget innan och så saknar jag en person väldigt mycket. Men ska nog sätta på Taken 2 och krypa ner i min säng och invänta julafton imorgon. Hoppas ni får en underbar julafton med mycket mat och kärlek. :)

Den här julen blir inte som alla andra.♥

 
Jag älskar dig oerhört mycket. Önskar att jag fått chansen att säga det en sista gång. Minns alla gånger jag gått ner till stallet och kramat om dig när jag varit ledsen. Alla gånger jag legat på din rygg på kvällarna ute i hagen och bara lyssnat på dig när du tuggat gräs Alla fina och galna minnen vi har tillsammans. Från mammas mage till döden.Du är min bästa vän. Min alldeles egna finaste gammelgubbe. Du kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta. Vi ses däruppe min fina. ♥
 

Morsning korsning!

Ligger just nu i min säng och degar. Karro har precis åkt hem. Idag är det söndag, dagen före julafton. Ikväll ska min familj på middag men på förmiddagen vet jag inte vad jag ska göra. Tror jag ska plugga lite. Tro det eller ej men jag har massor att göra över lovet. För naturare är lov en chans att ta igen... Hemska linje.. Men nu ska jag pallra mig upp ur sängen, bloggar senare! :)


Såhär blev naglarna. :)


Julklappaköp!

Har nästan köpt klart alla julklappar nu. :) Ska ner på filmkedjan och köpa godis till en julklapp senare och sen är det bara två stycken kvar som jag fixar imorgon. Har köpt julklappar för totalt 1200 nu. :0 Hoppas alla blir glada. :) Nu har jag precis städat mitt rum och ska snart ner på stan och möta Karro och köpa godiset. Sen ska vi hem till min låtsassyster Malin. Hon ska färga/noppa mina ögonbryn och göra nagelförlängning och måla naglarna. Hoppas det blir fint. :) Lägger kanske upp bild sen.


Jullov!

Känns underbart! :) Slutade vid 10 och gick på stan efter det med alla möjliga människor. Köpte ett par nya jeans som var nedsatta till 200, vilket kap! Skitsnygga! Och köpte även julklappar till nära och kära. :) har även åkt pulka i brandkärrsbacken med Emma, Linn, och Ida. Gick fort som tusan men har ont i rumpan nu efter åken. Funderar nu på att vara med Linn ikväll men jag är megatrött i kroppen och vill nog bara chilla hemma. Vi får se hur det blir. :)


Old Times


Paketet!

Innehöll tvål, hehe.


Sista skoldagen avklarad!

ÄNTLIGEEEEEEEEEN!!! Fy vad skönt! Hade fysik nationella labbdelen imorse. Man skulle.. nä skiter i att berätta vad det handlar om, gissar att ingen av er bryr er om äckelfysik. Inte jag heller för den delen... Men otroligt nog gick det jäkligt bra och jag är nöjd. :) Engelskan gick också bra så det värsta var över vid lunch. Käkade massa julbord till lunch så man hamnade i matkoma. Dom andra lektionerna flöt på och efter skolan tittade jag lite på stan med Corinne. Nu är vi påväg hem och jag ska öppna min julklapp från jobbet när jag kommer hem. Är jättenyfiken på att veta vad det är i!


Julbord i skolan, smaskens!


Det godaste på hela året!


++++++


++++++


Helvetesdagen blev kanonbra!

Idag har jag haft fysik och sen spanska som vi inte hade nån lärare på (pluggade biologi) och sen efter lunch biologiprov. Provet gick faktiskt sjukt jävla bra. Är jättenöjd och ser fram emot att få reda på resultatet. :) Efter skolan åkte jag och Emma hem till mig och bakade tårta till en kompis som jag lovat fixa tårta till. ;) Den ser supersmarrig ut och innehåller plopp och chokladmousse. Jättelätt och kul att göra den också. :)


Bilder från fredags.


Dec. 17, 2012

Har precis kommit hem från ett möte med laget. Alla våra tre tränare ska sluta och det känns verkligen jättetråkigt.. Så nu känns ingenting bra. Men det är bara att hålla ihop laget och vänta på bättre tider. Nu ska jag äta spagetti och sen plugga lite till tills provet imorgon. Imorgon händer det roliga grejer. Ska baka massa gott men det är hemligt. :) Ha det bäst, :)


Bläääääääääääähhh


Now u make me smile again.


Biologipluggish.


NU: PLUGG!

Måste plugga hela dagen. Har kollat på film i två dagar nu så dags att ta tag i verkliga livet. Bloggar kanske ikväll. :)

OLD NEW IN!


Eftersom jag varit så seg med att uppdatera har jag inte lagt ut bilder på något av det jag köpt sen innan höstlovet. Har massa att visa, men kommer inte på vad jag köpt eller vart alla mina saker är. Så jag grabbade tag i de första sakerna jag hittade helt enkelt. De svarta läderbyxorna köpte jag i torsdags och det vinröda linnet. Har redan byxorna men dom är så slitna så passade på att köpa nya för min rabattkupong jag hade. :) Dom andra sakerna vet jag inte riktigt när jag köpte, men de är ganska nya iallafall. :)
 
 

Hundutställning!

Trött hund efter dagen!
 
Förlåt för den dåliga uppdateringen men blogg.se-appen är sämst och det funkar aldrig längre att blogga från mobilen... Igår skrev jag nationella i Matte 2C och det gick ganska bra faktiskt. Så jag är nöjd och hoppas på det bästa. Efter skolan gick jag och Ebba hem till Josephine med henne och var där och åt tacos och fixade oss inför lokalfesten. Sen vid sex,sju åkte vi till Stina och förade innan vi tog en proppfullbus till Träffen. Dramatisk kväll och vart sådär lyckad. Gick upp kvart i sex imorse så humöret har inte varit på topp idag. Åkte till Stockholmsmässan, ställde ut Selma (Eftersom Mamma fått för sig att jag är så bra på det.) och vann Cert, förstapris och pokal. Snart är hon en Champion. :D Duktiga världens finaste hund. ♥ Ser askonstig ut på bilderna men det får ni leva med. Orkade inte fixa mig mer än att borsta tänderna imorse och sätta upp håret i en tofs. 
 

....

Hatar denna dag!!


Vinterkaos!

Det är helt galet hur mycket det snöar ute. Jag och Corinne var nyss på Ica och handlade bakgrejer så nu ska vi baka julgodis. :D Vi kunde knappt gå i all snö! Annars har det varit en bra dag. :) Spanska provet gick helt okej och på biologin fixade våran mentor marängswisch åt vår klass för att fira att vi vann basketturneringen. :) Efter skolan gick jag runt forever alone på stan och letade en stund efter julklppar. Nu är jag några fler idéer rikare. Men det finns fortfarande massa människor jag måste hitta julklappar åt. :) men nu ska jag baka. :)


Natti natti!


I love december!

Idag har det varit en riktig chilldag. :) på biologin labbade vi en leklabb, på matten förberedde vi en muntlig uppgift till NP och sen på svenskan lyssnade vi på tal och debatterade. Dessutom var det korv med mos i skolan. :p Dagen får dock ett minus för kylan. Okej det är december men vi bor inte på Nordpolen som snubben som fixar vädret verkar tro.. -.- Nu har jag precis ätit rostmacka, clementiner, pepparkakor och varm choklad. Jättegott och juligt! Ska plugga spanska snart, har prov imorgon.. Bäst att jag sätter igång. Hej svejs!


Mofflar i mig pepparkakor,mums!


Åh vilka gamla godingar jag hittade!

Gamla/Galna/Fina/Saknade bilder på massa vänner som väcker minnen.

Nu är det vinter!

 

Idag har jag frusit ihjäl. Stod och sålde korv på torget på marknaden med laget i en och en halv timme och har aldrig frusit så mycket om mina fötter som då. Dom frös till is verkligen! Förutom korvförsäljningen har det inte hänt nånting idag. Har varit en tråkig söndag helt enkelt. Nu är jag ute hos pappa i Björkvik. Inatt är sista natten, imorgon sover jag hos mamma i en vecka. :) Nu ska vi strax äta kyckling med nånting och sen ska jag lägga mig i min säng och plugga spanska. Adios! :)

Nu är det vinter!

 

Idag har jag frusit ihjäl. Stod och sålde korv på torget på marknaden med laget i en och en halv timme och har aldrig frusit så mycket om mina fötter som då. Dom frös till is verkligen! Förutom korvförsäljningen har det inte hänt nånting idag. Har varit en tråkig söndag helt enkelt. Nu är jag ute hos pappa i Björkvik. Inatt är sista natten, imorgon sover jag hos mamma i en vecka. :) Nu ska vi strax äta kyckling med nånting och sen ska jag lägga mig i min säng och plugga spanska. Adios! :)

Käkar lussebullar och röjer stan!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1548576/images/2012/pic_50ba794f9606ee4f1f82dada.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1548576/images/2012/pic_50ba794f9606ee4f1f82dada.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1548576/images/2012/pic_50ba79739606ee4f31194161.jpg" class="image">


Last night with à crazy friend.


H E L L O D E C E M B E R!

Christmas-december-new-year-favim.com-327482_large

Gårdagen!

Åkte till Jönåker vid halv sex med Emily och hennes pappa. Åkte ut till klaras lilla stuga ute i skogen och åt våfflor och skrattade massor. Kollade på skräckfilm och åt massa snacks. :p Slutade med att jag och Frida gick från Klara ner till Jönåker kl 1 på natten och så stod vi där i centrum och väntade på bussen i en halvtimme. Sen var vi äntligen i stan vid kvart över två. gick och lade mig direkt och gick upp kvart i sju för att tagga jobb. Jobbade nio timmar så nu får jag massa cash tills jul och mellandagsrean. :D Nu är jag hemma hos Linn och här luktar det julbak. Mhmmm... lussedonuts... Nu ska vi antingen dra på fest eller julmysa framför tvn. :) Hoppas ni får en awesome första december dag! :)
 

RSS 2.0