Love is shoes.

Klicka för att stänga fönstret
Klicka för att stänga fönstret
Båda paren hittar du här.

New in!♥

Har införskaffat mig ett par Americano Converse. Så sjukt snygga! Kommer att användas väl, speciellt i sommar. Ska även köpa ett par nya vita. Mina gamla börjar bli slitna.

Min garderob får gärna innehålla dessa!


Snön smälter bort... Hurra!

Äntligen smälter snön. Vill ha vår! Inatt har jag sovit hos min fina Jesper och i tisdags var jag på Klasspyjamasfest hos Frida i Arnö. Vart en riktig galen kväll,  men dagen efter vart dock inte lika rolig. Nu ska jag sätta mig och plugga allt som jag har kvar o göra dvs massor. Orkaaaaaaaaaar inte.

You never say you're sorry.



Big brother! ♥


Kommer sitta bänkad framför tvn.

Tjejkväll i en gympasal!

Världens coolaste tårta!
Igår efter skolan tog jag bussen med Otto och Frida till Jönåker. Träffade alla saknade tjejer och träffade Klaras nya klasskompisar. Vi åt pizza och skrattade så vi grät och efter det gick vi till gympasalen och åt den extremt grymma tårtan som Klaras kompis bakat. Vi bastade och sprang ut i snön och rullade oss. Kallt som ffaaaan!!! :D
Avslutade kvällen med anden i glaset i mörkret och så åkte jag hem med Frida runt 1. Rolig kväll! Idag har jag inte gjort så mycket. Sitter hemma hos hanen som just nu spelar fifa. Ska nog brotta ner honom så han förlorar. :) Blir nog inget mer blogg idag. ;)

Veckaaaaannn!

Arooooooooon! :D
Jesper krälandes på golvet. :p
Veckan innan lovet har verkligen segat sig fram. Men nu är den äntligen slut och nu är det lov!!! I torsdags körde vi bandyturnering i gumshallen och vi spelade lika mot samhäll men förlorade efter 3 straffar. :/ Och då fick vi inte spela något mer. Men vi kollade på istället och det var en 3a som vann tror jag. Efter det åt vi på donken och hade två lektioner. Spanska uppsats och kemi. Uppsastsen gick faktiskt bra men på kemin höll jag på och somna. Igår hade jag nationellt prov i matte och det gick inte bra alls. Hoppas att jag får behålla mitt målbetyg iallfall. Ska skriva ett till inlägg strax om igår kväll. ;)

Weheartit- så snyggt.

1158959-12-1328720043318_large
Bd7676de174f8fd939d176a0bf0b57b4_large
Tumblr_ly921rwpxq1r2ietwo1_500_large

HAHA sökte på kärlek på google och denna kom upp!


Muuums.


Alla hjärtans dag.♥




Blev en fin allahjärtans dag. I skolan var det mys på torget med fika och musik och så hade de satt upp hjärtan överallt. Dock missade jag när dem bjöd på gelehjärtan, hade slutat då. Efter skolan åkte jag och mamma till gumsbacken. Köpte en röd ros till Jesper och en chokladask. (det är det som är i paketet). :) När han kom hem till mig fick han det och han blev jätteglad och så busade vi lite och skrattade så som vi alltid gör. Nu har han åkt hem och jag sitter här framför mammas dator. Borde plugga men ne-e. Det skiter vi i. ;) Om en timme är det träning och det ska bli så skönt att träna och springa av sig allt och inte behöva tänka på massa annat.

Massor av snyggt!

Damaged Jeans ShortDestroyed Jean ShortPastel BlouseSALE-Leather Detail ShirtMetallic Knit SweaterCrochet Mesh Tank - White
Alltihop hittar du här. ;)

SKA BLI MIN!

Coming Soon - Twisted USA bikini set  i gruppen Coming Soon hos Style by Tyra AB (BK26r)

The most beautiful person i know. ♥


Du är det vackraste jag vet och jag vill aldrig förlora dig. Det finns ingen mer underbar än du! Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går. Min Jesper. ♥

Mååååndag!

Shohooo! :D Måndag idag då. Har vart en ganska tråkig dag, men den känns ganska rolig. Det där lät konstigt. Men iaf, började dagen med fysik, skrev labb = fatta ingenting wohooo, sen kemi och labb. Jobba med Zeijlon och Josephine och det var lite roligare och gick ganska så bra, vi hade rätt på allt typ. Lunch, makaroner och köttbullar mums och sen 2 timmars hål. Efter det var det lite matte och så fick vi info om inriktningen vi ska välja till tvåan. Jag måste välja om jag vill fortsätta på natur eller välja inriktning samhäll. Är ganska så säker på att det blir ren natur. HATA SAMHÄLL. :D Det som jag vart lite arg på var att om man vill fortsätta läsa språk får man inte välja individuellt val som musik och bild och sånt. :( Jag som ville ha musik, fast idrott och äventyr lockar också. Men det blir nog att fortsätta på språk iallafall. Hade nationellt prov muntligt i matte också. Handlade om grafer och propotionaliteter. Inte min starka sida, :/ men det gick ändå hyfsat bra! :)
Nu ska jag plugga till spanska provet imorgon. Min fina vän Jennie har gett mig lite tips eftersom hon hade prov idag. Kanske slänger in ett inlägg ikväll, vi får se. ;)


So true.


Kvällen hos Hannah.♥



Blev en lyckad kväll i Ålberga som det alltid blir med dessa tjejer. Vi åt nacho tallrik som vi blev proppmätta av, och sen proppade vi i oss ännu mer. Massa gott som vi doppat i Jennies cola chokladfontän. Sen blev det massa snack och skratt och film. Skräckfilm och Lejonkungen. Mysigt värre. Vi somnade vell kanske vid 3 nångång, vaknade vid 10, gick upp och åt frukost och åkte hem. Påvägen hem åkte jag och pappa och kollade på det nya huset vi ska flytta till i mars. Det ligger på en jättefin gård, men jag gillar inte stilen på huset. Men det är förhoppningsvis finare på insidan... Nu har jag bloggat och redigerat bilder förfullt. Men nu måste jag ta tag i mina inlämningar som jag skjutit upp i flera dagar. Vi hörs. ;)


Life is to short to say i can't. ♥


Nachokväll i ålberga. ♥

Har precis fixat mig och känner mig extra nöjd med mig själv idag. Härliga känsla. Nu sitter jag hemma hos Kerstin och snart ska jag och pappa åka till Ica maxi för att handla massa gott till tjejkvällen hos Hanna tonight. Kommer bli superkul! :) Hoppas ni får en mysig lördagkväll alla bloggreaders! ;)


Hallå där, köp blåbär.

Torsdag=Mördardag. Allt har i princip gått dåligt idag. Första lektionen, Fysikprov, gick åt helvete. Svarade på typ två E frågor... Har aldrig gått så dåligt på ett prov i hela mitt liv. Lektion två, Engelska, massor av uppgifter som jag inte ens fattade. Sen lunch pannkaka YAY! 30 mil lång kö ut från matsalen in i en korridor in i en garderob. Fick stå där och köa i flera år. Sista lektionen världens svåraste kemigenomgång om diploida bindningar osv. Fick dessutom reda på min kemilabb som gick sämre än vad jag förväntat mig. Lite sådär halv rolig dag. Efter skolan satt jag och några från klassen och snackade om klassfesten/pyjamasfesten vi ska ha och skrattade och hade allmänt roligt. Blev på bättre humör, drog hem åt och nu är jag här. Har inte pluggat ett skit. Är på eldauppböckerna-plugg humör. :D Längtar tills ikväll, träniiing! Får se om hanen hänger med hem eftersom vi delar plan och tränar samma tid idag.

Såhär kul har jag på dagarna. :)

Ge miiig!


Skulle precis klicka hem dem här skorna, men så tog min storlek slut. Fan. Får vänta till senare. Men de är ju så snyyyyggggaaaa.....

I live to let you shine.


Sol och en svullen rumpe stump!

Shobre! Sov som en stock och vaknade kl 11, fixade mig och drog ner på stan och solade med min vän Emma Slemma. Blev en ganska stor skillnad faktiskt. Haha Emma gick ut ur rummet och jag låste. Sen var det nån som drog i handtaget och jag skrek KOD!!!!. Trodde det var Emma, men det var tyst utanför haha. Efter solandet kollade vi lite på stan och vid halv 3 kom Jesper och vi åkte hem till mig och Emma hem till sig. Jag, Corinne och Jesper drog till Brandkärrsbacken med en foliefilt och jävlar vad snabbt den gled. Lifsfarligt. Jag och Jesper åkte och den svängde rakt in i ett snår och över en sten och aj det gjorde ont. Flög 1 meter och sen gick vi hem. Nu är jag hos Jesper, pluggar lite och nu ska vi kolla på the last song. Vet inte om Jesper kommer att gilla den, hehe.

Hahaha!!


Hahaha måste skratta lite åt mig själv.


Karro den jäveln jag ska hämnas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Snart bär det av.....


till FUNÄSDALEN! Oemge vad kul jag ska ha!!!!!

Har lite tråkigt sådär...

1. Vad är ditt mellan-namn? My.
2. Vad skulle du vilja heta i förnamn? Är ganska nöjd med mitt namn.
3. Är du i ett förhållande nu? Ja.
4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? 1 år och 3 månader + lite till.
5. Vem var du tillsammans med sist? Jesper
6. Får man fråga varför det tog slut? När det tog slut mellan oss var det det nog mest att känslorna svalnade eller vad man ska säga.
7. Har du haft ett seriöst förhållande? Ja.
8. Vem vet mest om dig? Jesper, Klara och Emma tror jag.
9. Vad gör du på fredagskvällar? Är med Jesper, med fina vänner eller umgås med familjen.
10. Bästa filmen du någonsin har sett? Sunes sommar.
11. Har du haft sex med fler än 5 personer? Nej.
12. Har du någonsin varit full? Nja inte riktigt.
13. Har du testat droger? Nej.
14. Röker du? Nej.
15. Snusar du? Nej.
16. Saknar du någon just nu? Ja vänner som försvunnit.
17. Hur mår du idag? Mår som man mår när man haft en seg dag. SEG!
18. Hur många tabletter tar du dagligen? 1.
19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? Gick i 9an, var ganska så depp tror jag.
20. Bästa minnet från sommaren? Alla fina kvällar i Kisäng.
21. Senaste landet du besökte bortsett från Sverige? Spanien.
22. När var du där? Två år sen?
23. Är du rasist? Nej
24. Har du helt svenskt ursprung? Nej, en fjärde del estländsk typ, haha.
25. Om nej, vart kommer du ifrån? Sverige och lite estland från morfar.
26. Föredrar du svenska eller utländska killar? Svenskar.
27. Ser du fram emot någonting just nu? Ja till SOMMAREN!
28. Sköter du skolan? Ja.
29. Vad hade du för betyg förra terminen? Ganska så bra.
30. Vad är det bästa du fått på ett prov? MVG
31. Vilket ämne var det? Vilket ämne var det inte? Haha ne men nja vet inte. SO, Sv, bi, ke kanske.
32. Har du fått ig på ett prov? Haha ja faktiskt.
33. Har du spelat/spelar du i ett band? Nej.
34. Anser du dig vara intelligent? I skolan ja, utanför nej. Iallafall vad andra säger, haha.
35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? Hösten i början av 9an och när jag var liten då jag i stort sett bodde i stallet.
36. Vilken va den värsta tiden då? 2011, verkligen sämsta året.
37. Har du mått jättedåligt psykiskt? Ja.
38. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? Nej.
39. Har du haft sömnproblem? Ja.
40. Hur ofta gråter du? Ibland, inte så ofta längre.
41. Vad gör du när du mår dåligt? Ringer en vän, Jesper eller pratar med mi låtsasmamma.
42. Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? Samma som ovan.
43. Vill du ha tillbaka någon av dina ex? Nej.
44. Vilken klass går du i nu? N1A
45. Vilken skola? Nyköpings Enskilda
46. Har du varit otrogen någon gång? Nej.
47. Har någon varit otrogen mot dig? Ja.
48. Är du stolt över dig själv? Ibland.
49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? Att jag är positiv och inte ger upp.
50. Vad får du ofta komplimanger för? Mina ögon och mitt hår.
51. Har du lätt att få folk att skratta? Tror det. :)
52. Cider elller öl? Cider
53. Har du några talanger? Kan sjunga och juste jag kan vicka på näsan på nåt konstigt sätt. 
54. Vet du om någon är kär i dig? Ja.
55. Är du kompis med ditt/dina syskon? Jadå
56. Vad står det i ditt senaste sms? Aa om det går. :) <3
57. Hur lång är du? 160
58. Hur mycket väger du? typ nåt på 50
59. Vilken storlek har du på kläderna? S, 36.
60. Har du svarat ärligt? Japp.

Först hatade jag den, men nu kan jag inte sluta lyssna. ♥


Snyggt från Gina.



Tråkiga lördag...

Dagen har bara gått åt helvete. Ingen sovmorgon för att Jesper skulle på träning och inga kompisar som har tid att va heller... Har 89798638221 st saker att plugga men jag orkar inte! Nu tänker jag städ mitt rum och baka. Bra saker att göra när man är på dåligt humör....


Har kommit fram till att jag kommer dö nästa vecka...

Sitter hos Jesper utan Jesper. Han är på träning. Eller nu borde han vara påväg hem från den. Jag har setat och skrivit Afghanistan grejen nu i 2 timmar och jag vet inte ens om det är rätt. Samhäll ligger på min hat lista. Haha jag fick nyss svar från min Spanska brevvän! Alla som går på Enskilda får en spansk brevvän som man får skriva till i typ 3 år. Jag fick en 16 årig kille som svarade på engelska (!?) och som skrev lite otydligt. x) Han hette Victor och  gillade att spela fotboll och att gymma. Slängde ihop ett kort svar på engelska, vet inte om det ska va på engelska eller inte. Men det får det bli sålänge. Nu ska jag gå och borsta tänderna och invänta hanen. Sen blir det att gå och lägga sig. Imorgon blir det tjejkväll ute i mitt i ingenstans. Godnatt. :)
Haha saknar min kluckis.

To die for!



Pluggar på.... -.-

Haha bloggen är katastrof ful och vill bara spy på den just nu. :S Men ni får stå ut, för jag har inget bildredigeringsprogram nu när datorn är trasig. Just nu sitter jag och skriver samhällsinlämning om afghanistan och blääää vad jobbigt det är. Matteprovet gick också åt helvete imorse. :D -.- Det går verkligen dåligt i skolan just nu. Men snart är det sportlov och fy vad jag längtar dit! Men jag måste fortsätta nu, annars blir jag aldrig klar.


Ge mig sommarlov och värme nu!

Tänker tillbaka och saknar.





KLASSKALAS?!

Sitter i datasalen med klassen och alla är typ galna. Vi har haft överraskningsfika till våran Svenska lärare Jocke och har proppat i oss krokodiltårta och kladdkaka. Han vart helt paff och nu älskar han oss mest av allt och vill inte bli pappa ledig! :D Eller jo det vill han. Men ändå. Nu äre biologi två lektioner och jag ska få reda på min inlämning. Hoppas på nåt bra. :S Men nu måste jag jobba så jag kommer nån vart. SHOHOOO!


RSS 2.0