Vart en liten förändring...

Orkade inte med den tråkiga förra designen så fixade desperat ihop en ny design. Är vell inte jättenöjd men det får duga sålänge. Men jag hittar inte min photoshop skiva! Men nu ska jag iallfall sova. Ska spela med div 3 laget imorgon i Södertälje mot telge united. Astaggad! Godnatt på er! :)

Tom Tits bilder!


Haha snygg jag är i Skinnys batman keps.











 
 
 

Gårdagen med Karro och Mamma.


Godiskäk och massa prat med Karro och skogspromenad med Mamma och Selma. :)




Nothing changed no one can take your place.


Hej hopp. Idag har jag bara haft två lektioner men stannade kvar och lyssnade på ett möte om kursen Vildmark och äventyr. Lät jätteroligt men jag har ångest och vet inte om jag ska välja den och ha kul, eller om jag ska fortsätta på spanska och få meritpoäng. :/ Ska jag ha kul eller vara duktig?! -.- Idag har jag ingenting för mig, ska vara med Emma om en stund bara men sen ska jag vell bara vara hemma och vara med familjen. Hoppas på tvmys med godis.Nu har jag hittat datasladden så ska ladda in bilder från tomtits och lite annat efter jag skrivit klart det här inlägget. Men jag tror inlägget är slut nu så, haha.

Wish i could run, away from this ship going under.

What have I done?
I wish I could run,
Away from this ship going under
Just trying to help
Hurt everyone else
Now I feel the weight of the world is on my shoulders

What can you do when your good isn't good enough
And all that you touch tumbles down?
Cause my best intentions
Keep making a mess of things,
I just wanna fix it somehow
But how many times will it take?
Oh, how many times will it take for me to get it right, to get it right?

Can I start again, with my fate shaken?
Cause I can't go back and undo this
I just have to stay and face mistakes,
But if I get stronger and wiser, I'll get through this

What can you do when you're good isn't good enough?
And all that you touch tumbles down?
Cause my best intentions keep making a mess of things,
I just wanna fix it somehow
But how many times will it take?
Oh, how many times will it take for me to get it right?

 


Saknar dig min vän. ♥


Kärlek vid sista ögonkastet.


Ska snart åka på fotbollsträning men behöver inte åka än så jag passar på att blogga. ;) Idag har dagen varit lång. Fisk i skolan också... Idag har jag iallafall köpt min efterlängtade höst/vår jacka. Det är en lite gråaktigt grön färg på den och jag älskar den! Ska lägga ut bild på den när jag hittar mobilsladden till datorn. -.- Ni får en gammal fjortis bild.

Kan någon spola fram tiden en månad?


Hejsan hejsan. Inlägget innan skulle ha kommit upp igårkväll men det blev något fel tydligen. :/ Har precis räknat matte och fy vad segt det går nu efter sommarlovet. Idag i skolan gjorde vi inte speciellt mycket, fick reda på att vi skulle vandra om en månad och tälta med skolan. :D Älskar sånt så nu har jag något att se fram emot. :) Efter skolan var jag med Karro och tittade lite på stan. Hittade en ursnygg vår/höst jacka som jag måste ha. Ska köpa den imorgon. ;) Sen så köpte vi lite godis och pratade mest hela tiden om allt och inget. Gårdagen i Vrena vart ganska lyckad faktiskt. Även fast vi var så några. (-.-) så vart det riktigt mysigt och roligt. Mådde dock inte så bra idag. Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på Scooby doo, haha bästa! Godnatt på er! :) btw kunde jag inte lägga ut bilder idag, är nåt fel. De kommer ut imorgon.
 
 

Awesome dag. :)

Har varit på Tom Tits idag och det har faktiskt varit super kul. På vägen dit råkade jag somna och när jag vaknade sträckte jag på mig jättehögt och slängde ner händerna på brickan på stolen så den bara brakade ihop och gick sönder, haha. Det blev mycket skratt och skoj. Vi fick titta på äkta människokroppar som var flådda på en utställning. Var ashäftigt men dock lite äckligt. 

Godmorgon solstrålar!

 
Nu är jag färdigfixad och klar. Ska fixa min massäck med kycklingsallad, kakor och dricka strax och sen gå mot bussen. Tror det kommer bli väldigt kul på Tom Tits faktiskt. :) Är hemma vid 16 ungefär, sen ska jag träna idag och tro det eller ej på kvällen idag ska jag festa med massa vänner. Haha party på en vardag! ;) Hoppas ni får en bra dag, men nu måste jag skynda mig.

Ge mig.

Black and white
 
 
 


Hatar allt just nu!

Känns väldigt bra. Men mitt humör är inte på topp och jag har mått så sjukt dåligt både på insidan och utsidan den här veckan. Tror seriöst jag har haft ont överallt den senaste veckan. Jag har till och med haft ont i armhålorna. (!?) Så jag skippar träningen idag. Har ont i halsen så min kropp tackar mig nog imorgon. Nu ska jag städa, göra pastasallad och så ska jag fixa lite skolgrejer tills imorgon. Jag vill även göra en ny header för jag tycker min är jätteful och tråkig. :/ Fattar inte att ni orkar läsa min blogg? Men som tur är hänger ni på ändå. :)

You're in my heart just like a tatoo.


Wish i could turn the time back. Wish i could bring all the pieces back to its place. Wish i could change everything. But it is too late. It is easy for people to understand that faults are ment to be done because otherwise people wouldn't learn anything. It it easy to people to understand that every human being make mistakes. But why can't i do wrong? Why can't i do mistakes and learn from them?

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort.

 
Hej hej. Kom nyss hem från första skoldagen. Allt gick ganska så fort. Upprop och sen lite snack med klassen om veckan som kommer. Fick faktiskt ett jäkligt bra schema. :D Och imorgon åker vi till tom tits.När vi slutat vid 11 gick jag på stan och åt med Josephine och snackade massor och köpte en halsring. Sen kom även Lucy och var med en stund. Efter stan tog jag sällskap med Josephine hem och nu är jag som sagt hemma. Ska snart bege mig mot fotbollsträning, men måste även fixa masäck tills imorgon på något sätt. Gårdagen blev en galen kväll med massor av roliga härliga vänner. Pratade, käkade och skrattade. Somnade assent och idag är man inte pigg! Haha bara för att Oscar i min klass är så galen får ni en bild på honom i min gamla jacka!

Fml

 
Gårdagen var inte särskilt rolig. Det enda som var roligt var att Roberts granne kom in i hans lägenhet och dampade loss. Eftersom det inte blev nåt hos Robert så drog vi till typ en festival. För min del var det allt annat än kul. Så vi gick därifrån. Nu har jag knappt sovit något alls och ska snart åka på hemma match på krikon som börjar kl 15. Efter matchen drar jag med Jennie hem till Vrena och har askul sista dagen innan skolan imorgon! Men nu har jag bråttom måste kolla så natt makaronerna inte kokar över, herrå.

Dont wake me up.

 
Hej vad händer? Sitter i mitt rum med Linn och vi har nyss käkat makaroner och falukorv. Mums mums. ;) Nu väntar vi på Emma och sen ska vi ta en sväng förbi typ en festival. Igår skippade vi typ en festival och drog på fest hos Robert istället.Träffade massor av roliga och saknade vänner och kvällen blev lyckad. :) För övrigt idag så har jag stått i kiosken på krikon och kollat på när mitt lag förlorade mot åker med 5-0. :/ Suuuuurt. Imorgon ska jag spela match och jag är fan astaggad! :) Men nu måste jag fixa mig! :) 
 

Bakat och färdigfixad.

 
Ska slå in presenten nu och sen åker jag till Frida. Hoppas ni får en awesome kväll! ;)

Förlorar jag dig också vet jag inte vad jag gör.


Morning guys! ;)

 '
Har precis kommit hem från Frida. Nu ska jag städa, baka, duscha och planera dagen. Ska baka hallonmuffins = mums! När jag gjort allt det ska jag åka till Frida på grillparty. Hon fyller år idag så måste fixa en riktigt bra present också! ;) Efter grillandet och ätandet ska jag åka hem och lämna moppen, hämta lite grejer och möta upp Linn. Hoppas att det blir en lyckad kväll! :) Blev en gammalbild på partybrudarna. ;)
 

If you never try, you'll never know.


Hallå där! ;)

 
 
Hej hej. Ha nyss kommit hem från träningen som gick åt helvete. Kunde inte koncentrera mig och orkade bara inte göra mitt bästa. Nu ska jag duscha och sen åka hem till Frida och sova där. Gårdagen blev superbra. Gick upp tidigt hemma hos Otto och blev hämtad av pappa. Åkte med honom och Linn upp till Stockholm och blev avsläppta i Bromma. Tog pendeltåg därifrån till centrum och gick på stan. Köpte en stickad tröja, en halsduk (!) och ett linne. Och så käkade vi asgod mat på Tacobar. Dyrt men gott! Vid halv tre mötte vi Fille, Skinny, Zeijlon och Hanna vid tågstationen. Sen tog vi alla spårvagnen gratis för att vi var så oskyldiga ( fick även åka gratis tillbax sen, hehe) mot Grönan. Lyckades låsa skåpet innan jag la in pengarna så då var jag tvungen att lägga i 20 spänn till. -.- Efter det kom jag även på att jag glömt min spökhus biljett i skåpet.Så då fick vi hämta den också. Hatade mig själv då kan jag säga. Resten av dagen åkte vi massa karusell utan att stå i kö nån gång knappt.:D Drog hem vid 22 ungefär och jag somnade hemma hos Linn vid 2. 
 
 

Hos Linn

Sitter i Linns rum på hennes dator. Sov hos henne inatt efter Gröna Lund. Vi ska strax gå till bussen och åka hem till mig och baka. Jag måste baka tills kiorren på lördag. Sen ikväll ska jag träna och förhoppningsvis sova hos någon kompis. Berättar mer om grönan och lägger ut bilder senare. :)

Intresant rubrik :)

 
Har en konstig känsla i magen. Usch. Har precis kommit hem från Frida. Åkte hem till henne efter träningen igår och sov sen där. Vart mycket skratt och det behövdes. Ska vara med Otto idag tror jag. Och imorgon ska jag åka till Gröna Lund med massor av vänner. Hoppas att det blir megakul!

Hemska dag.

 
Hatar att känna såhär. Det är det värsta jag vet. Har inte sovit nåt på hela natten knappt, gick upp och jobbade och började 8 och jobbade över till 14. Nu ser jag fram emot träningen, så jag kan tänka på annat. Det är den enda gången jag inte tänker massor, när jag spelar fotboll. Efter träningen ska jag sova hos Otto. Vi tar det nog bara lugnt. Hoppas ni haft en bättre dag än mig.

If you never try, you'll never know.


.......................................................................

Tycker det är så idiotiskt av vissa människor att kommentera och skriva i chatten att man finns osv när man ändrat relationstatus på facebook, när de aldrig tidigare ens har brytt sig. Riktiga vänner finns i alla lägen, inte när man blivit singel! Bra tack hej.

Promenad med en fin vän.

 
Har  varit ute på långpromenad i Ekensberg med Selma och Lucy nu på förmiddagen. Vi gick och pratade av oss lite. Blev på lite bättre humör. Åt precis lite och ska snart packa väskan och åka på bortamatch. Vet inte om jag är så himla taggad. Men jag vill inte sitta hemma och tänka, mår inte bra av det. Hoppas ni får en bra dag alla fina läsare.

24-10-10 / 19-08-12

Jag kommer alltid att älska dig. Och jag kommer alltid att finnas kvar vid din sida.

Tjena tjena! ;)

Drar mig mot Jesper nu. Ska bara byta kläder och packa ner lite grejer. Tror jag sover hos honom ikväll också. :)

Min Bob ♥


Godmorgon, eller?

 
Klockan är kvart över två och jag har nyss käkat frukost. Gröt och macka. Har blivit besatt av gröt. Hehe. Igår fick jag skjuts av pappa till Vrena hem till Micha. Grillade och chillade med fina vänner och drack megagod bål.  När Micha var tvungen att dra till bussen gick jag hem till Jennie och sov där ända tills halv sju, då vi var tvungna att gå upp. Jennie är på nåt diggilo evanemang med Stigtomtas förening och var tvungen att åka halvåtta från Stigtomta. Jag blev hämtad där av Kerstin och fick gå hem från Sjukhuset. När jag kom hem satte jag på filmen Jag saknar dig och somnade. Och jag somnade inte för att den var dålig.  Men nu är jag iaf vaken. Och idag ska jag vara med Jesper tror jag. Vi får se vad vi hittar på. Ha en bra dag alla läsare.  Bloggar kanske mer ikväll.

Dagens outfit


Snart mina!

1502074-12-1344977255561_large
Ska införskaffa mig ett par vinröda converse nu till hösten. Tycker färgen är dösnygg och det kommer passa alla färger på alla kläder i höst. :)

Vill ut med båten!


Grillkväll hos Micha :)


Hejsan hejsan. Har jobbat från klockan 8-11.30 idag.  Käkade pannkakor till lunch. Fett mumsigt! :P Nu har jag precis kollat klart på Hungerspelen och förlåt mig alla fans därute men jag tycker den va ganska dålig. Bara massa punkare och njäe inte den bästa jag sett. Sunes sommar är bättre! Nu ska jag duscha och fixa mig iordning och sen ska jag till ica, fixa lite frukt till en bål och sen åker jag till Vrena för att grilla och chilla hos Micha med massa fina vänner. Sen så sover jag hos Jennie. :)

Hej dumma dag.

  
Den här dagen har inte varit bra kan jag säga. Det enda som har varit bra är att jag drömde att jag typ vann OS i 800 meter. (y) Vaknade iaf sent, åt frukost och gick ut och solade. Sen ville Jesper vara med Alex så då tog jag moppen och började åka hemåt. Men hann inte ens åka ur harg innan den la av. Bensinen var slut. Så Jesper kom och hjälpte mig att rulla hem den igen till honom. Så då fick jag gå långpromenad till brukshundsklubben så jag kunde åka med mamma hem. Nu har jag precis ätit pytt i panna och ska snart byta om för fotbollsträning. Frågan är bara hur jag kommer dit!? -.- Men nu måste jag iallafall byta om, vi hörs ikväll! :)

Är med han härunder.

Vi har haft vattenkrig, käkat lunch på stan och fikat. Ska sova hos honom inatt. :)

N E W I N !


Back on track!

 
Hej hej. Ska börja blogga nu igen. Har fått reda på att Björn hade Epelepsi och en hjärntumör. Vilket iallafall skulle ha påverkat honom senare i livet, så det känns bättre nu. Att veta att han faktiskt led av något.  Idag har jag varit med Linn på stan. Tittat runt i affärer, käkat sallad på Fresta och pratat massor. Nu har hon precis åkt på träning och jag ska snart dra på träning jag med. Efter träningen ska jag nog åka till Vrena hem till the padrons. :) Får se vad vi hittar på. Händer alltid nåt skoj med Vrenagänget. :)


.

I don't think that I knew the chaos I was getting in.
But I've broken all my promises to you.

No one wants forever

 

Godmorgon alla som läser min blogg.

 
Har inte varit så aktiv på sistone så förstår om bloggen varit död, tråkig osv men det har hänt massor av saker i mitt liv och just nu känner jag mig bara nere och orkar inte skriva något som ändå inte ger mig någonting. Försöker att fokusera på att träffa vänner och lägga alla pusselbitar på plats nu. Kanske slänger in ett inlägg ikväll, kanske ett om någon vecka. Vi får se vad som händer. Men just nu vill jag bara vara och ta det lugnt. Vi hörs alla läsare och ha det bra. 

Svar på en kommentar.

SVAR: Jag köpte den på Veromoda här i Nyköping för lite mer än en hundring har jag för mig. :)

Inga pengar på mobilen

Jag har inga pengar på mobilen så jag kan inte svara om ni smsar/ringer. Bara så ni vet.

Björn är i himlen nu.

Älskar dig så himla mycket min Bob, ♥

Är så sjukt arg och ledsen. Går inte att beskriva.

Onsdag & Torsdag!

 
Godkväll på er. ;) Har precis kommit hem från Otto. Har vart med henne en stund nu på kvällen. Vi gick till Ica köpte massa frukt och glass och gjorde fruktsallad. Sen så tittade vi på en jättemysig och bra film. Rekommenderas! Nu ska jag strax gå och lägga mig. Är grymt taggad för imorgon! Ska vara med tjejerna på karnevalen och sen blir de fiesta. I onsdags föresten träffade jag först Otto och Fanny en stund på stan och sen fikade jag med Frida. Och sen resten av dagen var jag med Klara. Vi åkte och kollade på Jespers match som slutade 2-2. Snackade med Philip och Alex och efter matchen åkte vi hem till Philip och tjockade oss och kollade på en en äcklig film. The exorsism of emily rose. Rekommenderas inte! Hehe. Nej men ska vell sova nu. Så man orkar vara uppe imorgon kväll/natt... Godnatt och sovgott! :)

RSS 2.0