Stockholm yeah!

Är hemma hos Emma och idag har vi shoppat i Stockholm med Jonny och Skinny. Fick med mig massa fina saker med mig hem. Nu väntar vi på Johan som vi ska hänga lite med och vi får vell se vad vi hittar på. Men nu måste jag kila, baj baj! 

Maaat och fotboll.

 
 
 
Hejsan hejsan. Sitter med en tallrik mat i knät och kollar på fotbolls-EM. Har gjort asgod mat som smakar asgott. Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Tränade vid sex och träningen gick så jävla bra. Kände mig asgrym! : D Har snackat med Emma om morgondagen också. Ska åka till Stockholm med henne, Jonny och Skinny imorgon. Jesper kanske också följer med. Vi ska shoppa massor. Vi tar tåget imorgon bitti vid 10 så jag kommer troligtvis inte blogga på dagen. Kanske hinner på kvällen om ni har tur. ;) Nu sitter jag ensam hemma och ska snart plocka undan allt som jag plockat fram. Fett jobbigt! :/ Jesper är just nu i Södertälje och spelar match men sen om jag har tur kanske han kommer hem till mig och sover här. (:
 
 

Favorite shorts ♥


Saknar den jag var då.

Skulle göra vad som helst för att spola tillbaka tiden hit. 

Maybe it's time to change...

Maybe it's time to change
And leave it all behind
I've never been one to walk alone
I've always been scared to try
So why does it feel so wrong
To reach for something more
To wanna live a better life
What am I waiting for?
'Cause nothing stays the same
Maybe it's time to change


Fml just nu. :)

 j
Hej är just nu halvt deprimerad och känner inte för nånting samtidigt som jag är deprimerad för att jag inte gör nånting. Jag är ju konstig. -.- Sitter hos mamma ensam i lägenheten med Corinne medans mamma och Håkan är uppe hos mormor och jag har jättedåligt samvete över att jag inte är där. :( Inatt sov jag ute hos pappa med Jesper och vi hjälpte till lite i trädgården, var ute och sprang och kollade på spanien - portugal. Igår var jag även med Ida under dagen och vi kikade lite på stan, åt glass och försökte rädda en fågelunge. Men det gick inte så bra. Nu ska jag sätta mig och steka på balkongen och fösöka få tag på nån människa som vill vara med mig ikväll. Hoppas eran dag blir bättre än min!
 
 

Bilder från båtsemestern del 2.


Hemma från träning.

Fy vad härligt det var att springa av sig. Det märks att jag inte tränat på ett tag men idag gick det riktigt bra och det var megakul. Cyklade dit och hem också så lite extra träning där med. Bara för att min bensin i min moppe tog slut. :/ Nu har jag precis duschat och ätit en macka och ska strax städa rummet. Imorgon ska jag gå på stan med Ida på förmiddagen och sen vet jag inte vad som händer på eftermiddagen. Ska kanske fråga pappa om jag kan åka ut dit för det var längesen jag var där och träffade honom.


N E W I N !

 
Det är asskrynkligt för att det legat ihopknögglat i en väska! 
Bikini från min vän ida men den kommer från Cubus. ;) | Linne från Gina tricot 99:- |
Volympuder på rea från H&M 30:- | Dubbelnagellack på rea 10:- H&M | Vitt nagellack från Depend 39:- |
 
 

Bilder från båtsemestern del 1.


Finns ingen rubrik för tillfället.

Hej hej. Sitter just nu hemma och glor på datorn. Försöker diskutera med tjockisklubben vart vi ska tälta/grilla på lördag. Det kommer bli mega kul men vi vet inte vart när hur och vilka än. Inatt sov jag hos Jesper efter städningen på Skavsta som ändå gick rätt fort. Han var inte hemma när jag kom hem till honom så då passade jag på att måla naglarna. Är ganska så nöjd. Tycker att det är jätteroligt att mixa ihop olika mönster. Nackdelen är dock att jag måste tvätta bort det när jag ska jobba. Nu ska jag lägga in bilderna från båtsemestern och sen ska jag byta om för träning.

Home sweet home!

Nu har jag landat eller ska man kanske säga lagt till? Hemma är jag iallafall och jag är helt slutkörd efter timmar i solen, stormiga väder, skogspromenader och allt som vi gjort. Bara för det så ska jag ut i detta extremt härliga väder om en timme med mitt lag och städa skavstas långtidsparkering. -.- Tro mig det ligger högst upp på min hatlista, det kan jag säga! Det finns inget tråkigare. Har nyss proppat i mig en megagod sallad från maxis salladsbar. Jättegott var det. Nu ska jag snart packa mina saker för ikväll ska jag sova hos min efterlängtade hane. Imorgon lägger jag ut bilder från båtresan för jag hinner inte nu. Hoppas ni får en roligare kväll än mig som ska ut i det här vädret och städa! :/ 
 
Jag diggar bästföre datumet, haha.

Grattis mamma på 50 års-dagen. ♥

Jag älskar dig massor och du är världens bästa mamma! ♥

Nu drar jag!

 
Nu åker jag ut med båten med familjen ovan så det blir inte så mycket bloggande på några dagar. Jag vet inte riktigt hur länge vi är ute men tills på söndag är vi nog ute. Hoppas ni får en bra midsommar allihopa! :)

Dagens outfit

 
Linne från Gina tricot | Shorts från Gina tricot | Skor från skokanonen |

Mysig förmiddag i hamnen

 
Gud vad det är varmt ute nu! Äntligen börjar det likna sommar! Nu har mormor och Göran åkt hem och allt är som vanligt igen. Vi hann inte äta glasstårtan så den får vell jag och Jesper hugga in på sen. Mums mums! :D Förut så åkte vi ner till hamnen och åt glass och gick en promenad. Det var riktigt mysigt och solen stekte så nu känner jag mig faktiskt lite brunare. Ikväll ska jag som sagt vara med Jesper eftersom vi inte träffas på ett tag. Vi får se vad vi hittar på. Hoppas ni haft en lika mysig dag som jag! :)
 

Pastasallad ♥

 

Goodmorning sunshine!

 
Godmorgon mina fina läsare. :) Just nu är jag superduper hungrig men jag väntar på min mamma så vi kan åka och handla frallor och massor av annat gott. Vi ska även inhandla lite glasstårta och sånt eftersom mamma fyller 50. Min mormor och plastmorfar Göran är även på väg hit nu också och kommer vilken sekund som helst. Idag ska jag bara fira mamma och ha trevligt. Och så ska jag packa väskan ikväll eftersom jag åker ut med båten imorgon över midsommar. Så kan informera er redan nu att det inte blir nåt bloggande under helgen.

Justin bieber blir bara bättre och bättre!

 
 

I don't know what to do.


Den "söta saken jag fick!


 
Ett busskort med Alfons Åberg på! :D Är  jätte förtjust i det. Tycker det är mega gulligt och det är ju dessutom 1000 x roligare än det gamla fula. 

Första riktiga sommardagen.

 
Hejsan hejsan. Sitter i min säng och har nyligen kommit hem från en urmysig kväll med min härliga klass. Vi åkte först till en jättemysig badplats men såklart kom det en gubbe och gnällde att det var privat och aa ni fattar. Vi drog vidare till ett koloniområde och slog oss ner på en gräsmatta och grillade,snackade och skrattade. Vi satt där i några timmar och vid åtta ungefär drog vi tillbaka till badplatsen men precis då kommer gubben utkörandes från vägen och gnäller IGEN. Så det var bara att dra vidare. Men till slut hittade vi ett riktigt mysigt ställe på ett berg som vi tillslut hamnade på. Satt och myste och kollade på utsikten och tog massor av fina bilder. En riktig härlig kväll. Zeijlon fick agera modell också, haha. Nu ska jag krypa ner i min gosiga säng och sova. Imorgon kommer min mormor och låtsas morfar och firar min mamma som fyller 50.

Bilder från grillmys med bästa klassen!

 
 
 
 
 
 

Solen skiner och jag är lycklig!

Ska alldeles strax ta moppen ut till bryngan för grillning med min kära klass och några andra. Kommer bli super mysigt! Får blogga mer ikväll om dagen och lägga ut bilder. Vi hörs! :)

Åker och tittar på fotboll.

Jespers mamma hämtar mig strax. Ska kolla på Jespers match och sedan åka hem till honom. Imorgon ska jag jobba och bloggar kanske efter om jag hinner innan träningen. För övrigt har jag varit på stan idag med Kerstin och kollat på roliga saker och har införskaffat mig två fina saker. En ser ni typ här under. Visar bild på det imorgon eller dagen därpå på sakerna. :) Vi hörs! :)


HAHAHAH någon som kommer ihåg det här?

Idag har jag fått väldens sötaste sak!


Gissa vad? ;)

Drar till Bettna.

Sitter och tittar på Jesper när han " spelar" hero of war och sjunger. Det låter väldigt fint måste jag säga. Aa fast njje... Nu väntar vi på Jespers pappa som ska hämta oss och så ska vi åka till Bettna och sova där. Vi ska titta på fotboll och mumsa i oss en Marabou jordgubb som är mitt nya beroende.Verkligen jättegod, tro mig! Trodde den skulle vara asäcklig men det visade sig att den var megagod! Min nya favorit! Vi hörs igen imorgon. 


Färgen = Dösnygg!

Lime fashion

Lime fashion by leffler 

In i garderoben tack!


Vill införskaffa mig en snygg tuff jeansväst. Det är verkligen grymt snyggt!
Denna är från Gina tricot och kostar 349 kr.

When you’re lost and you’re tired, when you’re broken in two.




Grillkväll hos Linn!


Den stora biffen var min och Linns, hehe.



Jag utan smink skitful med dösöta Ida.


Blev en mycket lyckad grillkväll ute hos Linn. Vi åt massor av gottt och pratade om allt och inget tills långt in på natten. Jag är så glad att jag har er mina fina vänner. Ni är underbara! Vaknade imorse med snuvig näsa och med trötta ögon. Sov knappt något inatt, dels på grund av att det åskade och dels på grund av en annan sak. Men som tur var blev matchen idag inställd så nu ska jag bara ta det lugnt och lägga mig och tänka igenom saker. Tror jag ska träffa Jesper senare.

Saknar dessa tider.


N E W I N !


Virkade shorts från Gina tricot 249:- & Blå bikiniöverdel från H&M 129:- 
Riktigt nöjd!
Men jag funderar fortfarande på om jag ska sälja bikiniöverdelen till nån läsare eller vän för den är lite för liten.



Fotboll och Otto.



Hejsan  hejsan. Idag öser regnet ner vilket suger. Det sabbade dagens planer. Hade tänkt titta på två fotbollsmatcher och grilla med vänner ikväll men nu vet jag inte riktigt hur det blir. Ska iallafall titta på Jespers match klockan ett på rosvalla. Den andra tror jag nästan att jag skiter i att kolla på. Kommer ju frysa ihjäl. 

Igår var jag med Otto. Vi snackade, gick till ica 3 gånger och hade allmänt kul. Satt även och snackade med spanjorer på fb hela kvällen/natten. Fotbollsmatchen kollade vi också på men det var inte lika roligt eftersom Sverige förlorade. :/ Nu har hon precis dragit hem och jag sitter i mitt rum som är kaos. Borde städa men skjuter upp det som vanligt tror jag. Men nu måste jag börja göra mig iordning om jag ska hinna kolla på Jespers match. Vi höres! :)

HEJA SVERIGE!

Kom igen nu!

Fler bilder från avslutningen.


It's friday friday.

Hej jag är förvirrad. Blogg.se har gjort om sidan så nu känner jag mig helt lost. Första dagen på jobbet igår var riktigt rolig. Fick lära mig att göra mjukglass + äta upp den, göra sallad, stå i kassan osv. Var småläskigt i början men efter ett tag kom jag in i det. Ska inte jobba förrän v 29-31 men jag kommer troligtvis att jobba massor innan också + helgjobb. Jag har asbra lön till skillnad från de som jobbar på kommunen, wohoo! :) Varje dag får jag äta sallad till lunch också. Och jag som älskar sallad! :D Kunde inte fått ett bättre jobb. Slutade kl 14 och gick på stan en stund. Hittade ett par fina virkade shorts och en assnygg bikini överdel. Det var den sista dem hade så jag köpte den fast jag tror den var lite för liten. Kanske eventuellt säljer den, så håll utkik här på bloggen. ;) Måste testa den igen här hemma bara. När jag kom hem packade jag och åkte till Karro och var en stund med henne innan träningen. Träningen gick ganska bra och efter den sov jag hos Jesper. Idag ska jag städa lite här hemma och få lite cash och ikväll ska jag vara med min vän Ottooooh och kolla på Sverigematchen. :)




Godkväll.

Denna kväll har spenderats med tjockis klubben (Jennie, Jenni, Maria, Micha, Agnes, Lina, Hannah, Lina, Ida, Emma och Linn) i Vrena hemma hos Lina. Började med att äta tacos så man blev proppmätt. Sedan blev det lite snack om allt och inget och bad i Näset. Första doppet i år och det var faktiskt inte kallt. Det var också massa brandmän där som förberedde för ett hopptorn eller nåt, haha. Efter badet gick vi hem till Lina igen och åt marängswish och det var riktigt gott! Vi hann även planera massor. Nästa sommar ska jag och massor av fina vänner till peace & love och vi ska ha megakul! Och helgen ska jag vara med Linn och förhoppningsvis massor av andra roliga personer. :) Allt känns väldigt bra nu. Är lite nervös för morgondagen på det nya jobbet. Men hoppas att det går finfint. :) Ska nog gå och lägga mig snart så jag orkar upp. Godnatt på er, vi hörs imorgon!
Hann inte ta fler bilder för min kära mobil dog.

HAHAHAHHAHAHA jag dör.

Skrattar så jag dör. Denna video måste ni se.

Solat på balkongen


BUSTIER

Det är så jäkla snyggt med bustiers och jag måste införskaffa mig en med dragkedja eller liknande. Har en röd från gina tricot men måste skaffa en till för dom är så sjukt snygga! Eller vad tycker ni? :)
Den på bilden hittar ni här.

De nya fotbollsskorna.

Storlek 36,5. Helt crazy eftersom jag annars har 38-39.

Onsdag = Tjockisdag

Sho sho. Har nyss kommit hem. Har varit och köpt fotbollsskor på Intersport. Rosa och svarta är dom men jag vet inte om jag är nöjd men de får duga. :)  I måndags åkte jag till Jennie efter träningen och sov där. Vi kollade fotboll och tjockade oss hemma hos Micha på Sverige som verkligen regerade.. host... Efter matchen gick vi hem och snacka hela natten och vaknade klockan halv ett. Åt frukost, åt lunch, bakade och åkte på match. Vi vann med 2-1 och jag fick spela forward för första gången som var askul. Var nära på att göra mål också. :D Efter matchen sov jag hos Jesper och nu är jag hemma. Ska lägga mig i ett bad och sen ska jag bara chilla. Kanske steker lite på balkongen. Ikväll åker jag till Vrena till Lina och har taco/maränchwisch- kväll med tjockisklubben. Kommer bli awesome som alltid. Åker hem vid nio eftersom jag ska jobba imorgon för jag har fått JOBB! :D Ska provjobba på Fresta, ni vet sallads/glass baren inne på nyckeln. Kunde inte få ett bättre jobb! WOHO säger jag bara.

Käket inför matchen.
Jespers vovve imorse.

Köttbullar och macaronis.

Har precis ätit "lyxmat" och sitter just nu och bara chillar. Har städat hela köket under förmiddagen för att tjäna lite pengar. Om en stund ska jag packa och dra på träning. Efter träningen åker jag med Jennie till vrena och är med vrenagänget och kollar på sverigematchen. :) Hoppas ni får en bra dag, bloggar mer imorgon, men det blir på kvällen, har match imorgon.
Mumsigt......

Sant!

600936_347710218635669_1217024673_n_large
556389_366509046737912_445649032_n_large
206106_414459348598852_1101686673_n_large
303597_429827200373201_357652046_n_large

Rubrikbrist.

Jesper har precis åkt hem och nu sitter jag och tittar på Project runway. Har inte så mycket för mig. Försöker komma på vad jag ska göra idag eftersom alla andra jobbar. Jag har inget sommarjobb så det blir vell att vara forever alone veckorna framöver. -.- Yay verkligen jättekul. Men men, ska hoppa in i duschen nu och så får vi se vad jag hittar på idag. Kanske ska städa här hemma för lite pengar.
Godmorgon! Jesper har precis åkt hem och nu sitter jag och tittar på Project runway. Har inte så mycket för mig. Försöker komma på vad jag ska göra idag eftersom alla andra jobbar. Jag har inget sommarjobb så det blir vell att vara forever alone veckorna framöver. -.- Yay verkligen jättekul. Men men, ska hoppa in i duschen nu och så får vi se vad jag hittar på idag. Kanske ska städa här hemma för lite pengar.

Mina favoriter för håret. ♥

Dessa hårprodukter är de jag använder mest och är de som jag tycker funkar allra bäst för mitt hår. Färgbomben tar bort gula toner i blont hår och ger en klarare färg. Den röda lilla burken är hårpulver och det är den bästa produkten i världen enligt mig! Om man gillar volym i håret ska man defenitivt testa det. ;) Skulle tro att man får båda produkterna för en femhundring.

Redigerat och fixat!

Har fixat lite småsaker med bloggen nu. Ni kan bla se en ikon uppe bredvid sökfältet. Rubrikerna har ändrats till en coolare font och alla bilder har fått ramar. :) Jag har även lagt in en gammal header. Vad tycks? Om någon utav er skulle vilja ändra era bloggar finns det många bra sidor att ta hjälp av. Klicka här för att komma till sidan jag använder mig mest av.

Dessa shorts skulle man inte tacka nej till.

Dip dye shorts



Vilket linne är mest värt att köpa?

Amerikan Flag Tank
Det första som kostar 289 eller det andra som kostar 379 ? KAN INTE BESTÄMMA MIG!

Nämen tjäna tjäna.

Gårdagen vart väldigt rörig men den vart förjävla rolig måste jag säga. Drog till en fest i Arnö med Lucy och Björn och vi var vell där till runt 12. Då drog alla och jag och Lucy cyklade till stan med två sköna killar och där träffade jag Josephine och så drog dom andra hem. Följde med henne och hennes kompisar till Kebabhouse. Där käkade vi pommes och kebab och snackade med random snubbar från bohuslän?. Vid halv tre ungefär tog jag cykeln och cyklade hem och somnade i min sköna säng. Idag ska jag inte göra nåt speciellt. Ska bara vara hemma med min familj och ta det lugnt. (: Ska kanske fixa lite med bloggen, vi får se.
Nu ska jag äta dessa mumsiga gubbar! :D

Dösnygga.


LISTAN - hej jag har tråkigt.

Vad heter du? Karoline Karlsson
Hur gamal är du? 17 år.
Vad skulle du ta med dig till en öde ö?  Ehm, min pojkvän såklart!
Vad är din favoritmat? massa! Haha, utlänsk mat, sushi, kycklngcurry med ris osv!
Nämn 5 saker du vill ha: 1. En bil! 2. En vit vägg att måla vad jag vill på! 3. Plattare mage. 4. En resa till New York. 5. Massa pengar!!
Ditt favorit smycke? Alla de som jag fått av min pojkvän!
Din favorit film? Oj, ehm, 51 dates, In Time, Friends With Benefits, The Last Song, Man On Fire osv!
Din favorit dag? Julafton <3
Ditt favorit ställe? Min säng & Kreta
Du gillar... Att träffa vänner som man litar på!
Du älskar... Viktor!
Du hatar... avunsjuka, när man får den och när man ger den
Du litar på... Min kisse! Och många utav mina vänner plus min pojkvän såklart
Du måste... Kliva bort från datan och fixa mig!
Du ska... Lata mig...
Sen ska du... Till min pojkvän!
Imorgon ska du... Till skolan, blö
Du vill... ha godiiiis
Du vill inte... ha tråkigt!
Du vill kunna... Gå ner i spagat!
Dina mål är att... Tjäna massa pengar!
Du vill vara... längre
Du vill inte vara... kortare? hehe
Converse eller högklackat? Beror på i vilket tillfälle, men kör på converse!
Mjukisbyxor eller Jeans? Går hellre i mjukisar, men fick jag välja att dras med ett av alternativen hela livet så får de bli jeans!
SportBH eller PushUp? PushUp i sådana fall.
Tavlor eller Poster? Tavlor!
Svart eller Vit? Beror på
Kallt eller Varmt? Varmt
Långt eller kort hår? Lååååångt
Nyttig eller Onyttig mat? God nyttig mat!
Fest eller hemmakväll? Beror på, men skulle nog för det mesta välja hemma faktiskt
Glass eller Kakor? Båda
TV eller Data? Data!
Svensk eller utlänsk mat? Utlänsk!
Makaroner eller spagetti? Spagettiiii
Läsa små bloggar eller stora? Beror på!
Glad eller Ledsen? Glad!
Vad heter du? Ellinor My Vikstrand
Hur gammal är du? 17 år.
Vad skulle du ta med dig till en öde ö? Massa härliga vänner såklart och Jesper.
Vad är din favoritmat? Kebabhouse's kebabsås. Nej men mycket.
Nämn 5 saker du vill ha: En iphone, Massor av pengar, Långt hår, Bli längre och få tillbaka min häst.
Ditt favorit smycke? Halsbandet jag fått av Jesper och det nya i inlägget under.
Din favorit film? Sunes sommar
Din favorit dag? Födelsedag och Julafton.
Ditt favorit ställe? Vilket som helst men med massa fina vänner.
Du gillar... kebab, vänner, Jesper, fotboll osv.
Du älskar... Jesper och mina vänner + alla mina djur.
Du hatar... att vara klyven.
Du litar på... Mina vänner, familj och Jesper.
Du måste... städa.
Du ska... glo på datorn och äta godis.
Sen ska du... fostsätta med det.
Imorgon ska du... Vara med Jesper.
Du vill... ha en iphone.
Du vill inte... ha tråkigt!
Du vill kunna... dansa asgrymt.
Dina mål är att... få en lyckad framtid.
Du vill vara... längre.
Du vill inte vara... en dum tjej. :p
Converse eller högklackat? Converse
Mjukisbyxor eller Jeans? Jeans!!!!!
SportBH eller PushUp? PushUp men inte när jag tränar.
Tavlor eller Poster? Tavlor!
Svart eller Vit? Vit
Kallt eller Varmt? Varmt
Långt eller kort hår? Långt eller lagom långt.
Nyttig eller Onyttig mat? Älskar nyttig mat såsom sallad. MUMS!
Fest eller hemmakväll? Både och.
Glass eller Kakor? Båda
TV eller Data? Data!
Svensk eller utlänsk mat? Båda. :)
Makaroner eller spagetti? Makaroner
Läsa små bloggar eller stora? Båda.
Glad eller ledsen? Glad! :D

N E W I N !

Shorts 299:- Gina tricot | Virkat linne 299:- Vero moda | Mönstrat linne 99:- Gina tricot | Blått transparent linne 99:- Gina tricot | Skinnjacka 599:- Gina tricot | Foundation Cubus 129? :- | Ögonbrynspenna 89:- Åhlens | Halsband Ur & Penn 79:- |  Navelpiercing Ur & Penn 65:- | Armband 49:- Gina tricot

Gårdagen.

Vaknade upp bredvid min fina och var med honom på förmiddagen. Vi låg och stekte på hans gräsmatta och lyssnade på musik. Vid ett hämtade Emma och hennes kusin mig och vi åkte in till stan och fikade och kollade på kortegen. På kvällen skulle jag och Emma på fest i Arnö men det blev inget och hon åkte hem och jag drog till Jesper. Idag har jag kollat på när mitt lag spelade mot Ifk och spelade lika. Fyfan vad bra vi var! Efter matchen åkte jag och Jespers familj till godisbron och köpte godis. Nu funderar jag på om jag ska hänga med några i klassen på fest eller om jag ska stanna hemma och chilla. Kan inte bestämma mig.

Bilder från avlsutningskvällen.


SOMMARLOV!

Vi slutade ungefär runt 11 halv tolv och när vi fick gå och tagit emot våra betyg drog klassen ner till hamnen och käkade glass. Efter det drog jag och några till Kebabhouse och åt kebab. Svär, det har aldrig varit så gott med kebab som det var då!  Sen träffade jag Jesper och var med honom tills jag drog hem och fixade mig för kvällen. Vid halv sju tog jag moppen och möte Emma och vi åkte till Kisäng och spenderade kvällen där med massa härligt folk. :)

BarappapapapaPA!

Dunkar musik med Emma och snart drar vi till Arnö och festar. :) Hoppas ni får en bra fredag, berättar om gårdagen imorgon. Har även massor av bilder att lägga upp. ;)
Den fulaste bilden vi kunde hitta....

Idag är en bra dag.

Har solat och blivit brun. Varit med Emma. Shoppat lite till. Spelat en match som är en utav de bästa jag spelat. Färgat håret. Massor av bra saker har hänt idag. Nu ska jag testa mina kläder tills imorgon. Hittade ingen fin klänning så det blev ett par slitna shorts och ett virkat linne till. Sen ska jag såklart spetsa till sminket och håret samt lite smycken som pricken över iet. :) Lägger ut bild imorgon troligtvis. Imorgon kväll ska jag och lite folk grilla och bada vid en sjö. Kommer bli megamysigt. Vi hörs imorgon. :)

Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går. ♥


Ett år sen du försvann.♥

Finns ingen så speciell hund som du. Ingen slår dig gumman. Älskar dig fortfarande lika mycket då som nu. Tänker på dig varje dag, min fina Nancy.♥

JAG ÄR FRI!

NU ÄR ALLT ÖVER OCH JAG DÖR AV LYCKA. INGET MER SKOLARBETE, BARA SOMMARLOV! :D :D :D Den här lyckan är obeskrivlig. Så himla underbart. Skrev mitt sista prov imorse och nu är det över. Äntligen! Efter skolan gick jag på stan med Lucy, Albert och Maurer en stund. Vi åt glass på donken och sen drog grabbsen så då shoppade jag och Lucy. Vi hittade massa fint och nu har jag massor av grejer jag måste visa upp. :)  Är jättenöjd med allt. :) Ska ta kort på det imorgon om jag hinner. Imorgon ska jag även hinna färga håret, sola, gå på stan och spela match. Det är mycket nu. På torsdag kanske det blir fest, och på fredagen blir det fest med Lucy. Sommaren måste firas! :D

Alla bara försvinner längre och längre bort...

Sitter och kollar på Big brother finalen. Hejar på både Amandus och Hanna men det lutar lite åt Hannas håll faktiskt. :) Hon behöver ju pengarna. Matchen idag gick åt helvete. Iallafall för mig. Vi förlorade med 7-0...Tror jag börjar tappa motivationen... Men bara att börja om på nytt. Imorgon är det fotbollsturnering i skolan som kommer bli megakul. Men  nu ska jag titta klart på finalen, godnatt på er vi hörs imorgon. :)

Morsning korsning.

Sitter i min säng och kollar på alla bb-avsnitt jag missat. Vet faktiskt inte vem jag vill ska vinna längre. Hejade på Amandus först men nu har jag ingen aning längre. Idag är det match borta mot BK sport i Eskilstuna. Är inte så jättetaggad på att åka ända dit men är ändå taggad på match. :) Ska fixa mig iordning lite nu och städa lite. Ska även försöka göra lite matte. Hoppas ni får en bra söndag. :)
Frulle.

I'm BACK!

Bloggandet kör igång nu igen. :D Lämnade in sista inlämningen i fredags så nu är det bara ett enda matteprov kvar! Har mycket att ta igen nu här känner jag. Det ska inom snar framtid bli en mycket snyggare design! Ska installera photoshop och göra en skräpheader sålänge. :) Måste ta lite snygga bilder innan den nya kommer upp. :)
För övrigt har jag jag precis kommit hem. Jag, mamma och Håkan har vart och tävlat med Selma i lydnad och gissa vem som kammade hem altihop? ;) Jo SELMA! :D Nu ska jag bara chilla och ta det lugnt för det var längesen jag gjode det. De här senaste veckorna har varit ett rent helvete. Tror jag skrivt mellan 10-15 inlämningar och prov på lite mer än en vecka. :S  Usch, men nu är det äntligen över! Ska visa upp lite nya grejer jag köpt också, bla en assnygg efterlängtad jacka. ;)

HOT HOT!

British Flag TankAmerikan Flag Tank
Summer Flower Crop TankLeopard Crop Tank
Leather Detail ShirtCrochet Mesh Tank - White

RSS 2.0