Tur att man har fina vänner. ♥


Magsjuk! :s

Fy usch asså. Hade ont i magen när jag gick och lade mig igår kväll och på natten spydde jag 76000 gånger. Nu har jag ont i huvudet, kroppen och magen. Inte alls kul. Har bara legat i sängen hela dagen och det ska jag fortsätta med. -.-
Saknar er. <3

True ♥

Vissa killar/tjejer kommer vilja förändra hela dig. Men den rätte kommer bara vilja ändra en sak - ditt efternamn. ♥

Hundutställning!

Hej på er! En glad tjej här! Idag på hundutställningen kom våra hundar 3a och 4a + bäst i ras av 45 hundar. Det var faktiskt jättekul att ställa ut.  Och så är det ju lov och det är bara sååå skönt att slippa allt plugg. Imorgon blir det troligtvis att åka till mormor i Södertälje tills på torsdag och på tosdag kväll ska jag åka till Norrköping och gå på bio med Jesper och massa annat mys. Ska sätta mig och börja på en ny header nu tänkte jag.
Selma och Björnen.

Hos nugget ♥

Är hemma hos min  Jesper och han spelar fifa och jag kollar in massa snygga iphone skal som jag vill ha. Finns jätte många snygga vet inte vilket iphone skal jag vill ha. :D Har inte köpt nån iphone än eftersom den nya inte kommit till företaget jag ska få den ifrån. Men inom en månad borde den ha kommit. Längtar... :) Imorgon ska jag på hundställning i Köping. Ska ställa ut Selma för mamma kan inte ställa ut båda samtidigt. Vi får vell se hur det går.  :p

LOOOOV! ♥

Nu är det äntligen lov och det är så jävlaaaaaaaa skönt! :D Idag hade vi spökbollsturnering och haloweenutklädning. Och så här snygga var vi. Upptäckte att bara halva bilden kom med men men. Nu ska jag plocka iordning alla 1000 klädesplagg som invaderat mitt rum.  Senare kl 22 kommer Jesper och hans mamma och hämtar mig och hemma hos honom ska vi ha filmmys. :) Perfekt start på lovet! Ha det! ;)

1 år med världens absolut finaste pojkvän! ♥

Det finns verkligen ingen som du. Jag älskar dig Jesper. ♥

Äntligen fredag!

Puuh har precis kommit hem från idrotten. Vi hade styrka och spela doppboll. Haha lyckades ramla ca 5 gånger sådär, väldigt smidigt. Nu ska jag äta lunch för det har vi inte hunnit än. :s Sen idag ska jag bara ta itu med lite grejer. Ska försöka bli klar med Jespers 1 års present. Och plugga lite fysik. Senare ikväll ska jag till Jesper och sova där. Ha en bra fredag! :)


I can't explain how you make me feel.

Världens bästa snyggaste kompis! ♥

Det är tur att jag har dig Klara. ♥

Glad tjej här.

Nej nu ska jag göra någonting åt den här tråkiga och fula bloggen, det ska bli en ny header. Vi får se när det blir av, men jag kan lova att det kommer en ny iallafall inom kort. Uppdateringen ska också bli bättre!
Idag har jag bara setat hemma och chillat, imorgon ska jag kolla på en klasskonsert på borgis och sen så är jag nog med Otto. :) Ska bli roligt, för det var ett tag sen. I helgen ska jag och Jesper fira ett år. Vi ska gå på bio och sen ha myskväll hemma hos honom. På lördag förmiddag rida och på kvällen tjejkväll med tjejerna! På söndagen vet jag inte vad som händer. Nu ska jag krypa ner i badkaret eller fixa med Jespers present. Den måste bli klar snart! Ska lägga upp bilder på den när han fått den! Vi hörs, <3

Såhär kul har vi på natur! :)


.......


Som om en bit saknas.

Förstår inte vad som händer, kan någon berätta?..

Happy!

Känns som att allt bara var en hemsk mardröm.

Det finns smärta som inte syns.

Försöker tänka framåt, positivt, men det går fan inte.

Upp med hakan!

Förlåt för alla mina tråkiga inlägg. Men jag har mått lite sisådär på den senaste tiden. Men nu har jag bestämt mig för att jag ska ha kul med mina fina vänner och göra sånt som jag mår bra av. Och skolan ska jag också försöka kämpa på med. Ibland ångrar jag lite att jag valde natur, för det är så mycket, och det går så snabbt i alla ämnen. Men nu ska jag planera bättre! Nu ikväll blir det antagligen att sova hos min pojkvän. Skulle kanske på fest med massa vänner men tror inte det blir så.
Igår så var jag med Alex, Emil, Johan, Philip och Klara. De gjorde mig på gott humör. Vi käkade pizza på mamma mia och sen åkte vi till Jönåkers gympasal och latchade lite och bastade, hehe. Kl 1 åkte alla hem och jag sov hos Klara. Nu måste jag fortsätta plugga äckel spanska. Nä inte äckelspanska. Sa ju nyss att jag skulle bli mer positiv. Jag fortsätta plugga spanska för det är det roligaste som finns! :D (-.-) Aja, vi får se hur det går. Ska föröka bli bättre på att uppdatera! :)

Sometimes it last in love, but sometimes it hurt instead.

Det känns som om jag precis vaknat upp ur en mardröm.

Vill bara spola tillbaka tiden.

Önskar du kunde förstå. Du är det bästa som har hänt mig.

Man kan inte låtsas att allt är bra.

Trodde du skulle finnas vid min sida, oavsett vad.

I hate this part right here.

Kämpar på.

RSS 2.0