Bokat studentkryssning!

Om du vill åka på studentkryssning den 15 april 2014 så använd koden JTNYK14. Jag är kontaktperson och hjälper kryssningen att göra reklam och har därför chansen att vinna en hytt och rabatt. :) Så vore snällt om ni använde min kod när ni ska göra er bokning. Jag ska åka med tre kompisar från klassen och det kommer bli grymt. TAGGA !:)

Shena bro!

Finaste emily och jag!
Idag har dagen gått riktig fort. Imorse drack vi redbull och stack oss i fingret och kollade vad som hände med blodsockret. Och ja tro mig, energidrickan går DIREKT ut i blodet. Stack oss 8 gånger så nu gör det ont att skriva. x) På lunchen åt jag på Green spicy och sen var det bara matte och sen direkt hem. Nu ska jag strax träna lite fotboll. :) Ja vad har hänt sen sist då? I fredags var jag ju på tjejkväll med gamla tjejkompisar och det var riktigt roligt att träffa dom igen och vi hade riktigt kul på krogen. Brände dock alldeles för mycket pengar. På lördagen, ja vad gjorde jag då. Jo juste, jag var med Jesper. Han har ju flyttat hem nu igen och det är så sjukt skönt att slippa anpassa sig efter att han bor hos nån annan. :) I tisdags var det enspark i skolan och det var roligt. Avslutades med såpfotboll men jag fick inte va med, typiskt. Sen i veckan har jag köpt en kenza jacka av en kompis kompis.:) 
Imorgon ska jag på kräftskiva/knytis och på lördag också. x) Kommer bli kul! :D

Fredag!

 
Äntligen fredag! Lektionerna idag har gått i slowmotion. Det enda roliga var att se alla 97or springa runt och va helt hypade över ensparken som kommer. Nu väntar jag på att Frida ska komma och plocka upp mig sen ska vi till Coop och senare vidare mot Linda. Tacomiddag står på schemat! :D Sen ikväll blir det utgång med alla tjejer. Har adlrig gått ut med dom så det ska bli kul! :) Hoppas ni får en grym fredag!
 
 

Varför vill man ha det man inte kan få?

 

ALANYA

 
 

Nehepp

Vart visst inget. Internet är så dåligt så det är knappt möjligt att googla för det är så mycket som ska laddas. Så får fiffla med bloggen en annan dag. :) Nu ska jag sova och imorgon är det skola 8.00. Vi ska undersöka blodsockret så jag har inte ätit nåt sen 20 och ska inte äta på 12 timmar. Ska sticka mig i fingret efter jag käkat en viss frukost på skolan. :o Ush! Men natti natti! På fredag ska jag träffa alla saknade tjejer från gamla klassen och några av dom har jag nästan känt hela mitt liv. Vi ska ha tacokväll och sen gå ut! Kommer bli så sjukt roligt!
Men natti natti! Ska sova nu, har inte sovit på flera dagar pga att jag pluggat. #nörd #pluggisjavet
 
 

Nu ska jag sätta mig ner och göra en förändring!

Japp ni läste rätt. Ska göra om min muppiga blogg till nåt mindre muppigt. Ska se om jag hittar nåt kul bara och lite inspo kanske. Sitter för övrigt hemma hos pappa och kollar kläder på internet. Gud vilka fina toppar det finns på bikbok. Ska iallafall till Norrköping i helgen med Kerstin så kanske blir ett inköp eller två då. :)
 
     
Vill ha allihopa på stört!
 
 
      
 
 
 
 

RSS 2.0