Mofflar godis med Emma!


Precis!

251779435387180246_ysckom1z_c_large

Act like a lady, think like a boss.


New in! ♥


Jeans från H&M 399 :-
De två översta BHarna från H&M 149:-
Röd BH från Cubus 74:-
Torrschampoo från Åhlens 29 :-
Hårklämma från Åhlens 35:-

Måste tipsa er om torrshampoot. Har inte testat just det här från PROFFS men det andra jag testade var hur bra som helst. Man sprayar på fett hår och vips det är borta. Det varken ser fett ut eller känns! Superbra att ha när man har bråttom. ;)

Stan med saknade personer. ♥



Gick på stan idag med Klara och Karro och så träffade vi Tove och Hilma en stund också. Vi fikade på Hellmans och gissa vem vi träffade där? jo TONY IRVING! Känn på den. ;) Ganska lagom coolt. Fick med mig hem lite kläder och annat smått. Lägger ut bild snart. :) Är dock bara jag och Karro på bilden. Haha lägg märke till min halvfula min. ;)

cup yäh

Sov hos Jesper inatt och idag ska jag ner på stan med Karro och Klara. Senare ikväll vet jag inte vad jag ska göra.Får vell se vad jag gör. :)
Igår spelade vi Citygross-cupen i Sporthallen. Gick ganska så bra måste jag säga. Var grymt nervös men det var askul. Vi gick inte vidare men det var väldigt jämnt. Fick spela forward för första gången (!) och jag trodde det skulle gå åt helvete men det slutade med att jag gjorde vårat enda mål mot Tun. Vart överlycklig! :D
När matcherna var slut kollade jag lite på herrlagen med Maria och Helle och sen gick jag hemåt.
Hemma var det fullt kaos med Corinnes kompisar, vi spelade in massor av roliga filmer och satt och snackade vid köksbordet om massa saker. På kvällen firade vi Corinne som fyllde 15 igår. Åt tårta och massa gott och efter det hämtade Jesper och hans Morfar mig och så åkte vi hem till honom. Just nu är han ute och springer och jag sitter här och latar mig. Men snart ska jag också börja träna ordentligt, ska bara hitta lite självdisiplin först. ;)
Nu ska jag se om jag kan ladda in lite bilder på datorn.
Gick inte att få in några bilder av någon konstig anledning men ni kan klicka här så kommer dem upp.

God Jul i efterskott!

Mamma ska ringa till Siemens och fixa internet om några dagar. När det är fixat lovar jag en massa smaskiga inlägg. ;) Idag har jag shoppat asmycket så bilder på vad jag köpt ska också dyka upp framöver. :D
Imorgon taggar jag cup.
 
Mamma i Brandkärrsbacken. :P


Dagen innan julafton.

Sitter i hanens rum och vi har precis kollat på Narnia. Jag öppnade en julklapp från honom. Det var två nallar som luktade hans goda parfym. Han är så söt. Jag älskar gosedjur, och att dem dessutom luktar som Jesper gör ju inte saken sämre. ;) Nu ikväll ska vi krypa ner framför tvn och titta på sagan om ringen och ha det mysigt såhär dagen innan julafton. Mysigt värre! Gårdagen blev en lyckad kväll tillslut. Massor av bra musik och Newkid ägde. Vi gick hemåt runt halv tolv. När vi kom hem sov jag som en gris och drömde roliga drömmar. Bla att en musik producent kom fram till mig och gav mig ett papper om skivkontrakt. Fan att det inte var på riktigt. :(
Nu ylar Jesper om att Sagan om ringen börjar så nu måste jag gå! ;) Hoppas ni får en mysig kväll. :)
Snygging.

JULLOV NURÅ!

Jag säger bara en sak. ÄNTLIGEN!

Sitter hemma hos Malin och har olja i håret så att det ska växa några meter. Nu ska vi laga chicken och sen ikväll blire typ en vinter festival med klara och Linda! :)

I skolan

Hello. Sitter och skriver om min fysiklaboration. Anledningen till att jag skriver om den är för att den inte sparades när jag gjorde den förra veckan. -.- Så här sitter man kl kvart över fyra i skolan och jobbar när man kan vara hemma och göra något mycket roligare.

"Friktionskoefficienten blev större när underlaget ersattes av sandpapper. Men en felkälla som vi upptäckte var att när vi skulle dra klossen med konstant hastighet över sandpappret så hackade klossen fram, vilket ledde till att vi fick osäkra mätvärden. För att förbättra och göra mätvärdena mer noggranna skulle man kunna använda en motor som drar klossen fram med konstant hastighet"
Typ så kul har jag.

Annars har dagen varit helt okej. Fick reda på hur det gick på talet, vilket var mycket bättre än jag förväntat mig. Jag fick B. Och jag som hatar att stå och prata inför folk. Är riktigt stolt faktiskt! :) Resten av dagen flöt på. När jag är klar ska jag vell dra mig hemåt. Känns konstigt att jag inte har något plugg förutom det jag gör nu. Ska bli så J**** skönt med jullov! :D Men jag ska fortsätta nu, så jag blir klar nångång. ;)


I skolan

Sitter i datasalen med Jesper och väntar på Kristin. Vi ska göra om ett samhällsprov. Usch vad tråkigt. Men nu kom hon måste stänga ner :S

HEADERN

Måste göra något åt headern, för den är asful. Men internet på min dator är sönder. Vi får se om jag kan fixa något annat sålänge.

Söndag

Är hos Jesper och han har fått massor av fina presenter bla en htc mobil. Av mig fick han en godiskaktus och Zlatanboken. Vi har ätit hemmagjord daimglass som vi gjorde igår och marängswisch. Mums. Sitter just nu och funderar på vad jag ska köpa för vinterskor och om jag ska klicka hem det här halsbandet. ;)
Halsring Fairy Silver i gruppen Smycken / Halsband hos Style by Tyra AB (AND8)

Massor av snyggt!

black



SNÖ!

Nu snöar det som jag vet inte vad ute! :D Äntligen! Ingen jul utan snö. Så är det bara. Nu har jag precis skrivit klart min skogsrapport och mejlat den till min lärare. Skönt att ha det avklarat. Gårdagen spenderades med Klara och Otto. Vi åt kladdkaka och hade det mysigt. Nu ska jag hem till pappa och äta julmat och senare blire att åka hem till hanen. Han fyller år imorgon så jag ska fixa en lite udda present innan jag åker. ;)
Men nu har jag lite bråttom. Vi hörs! :)


Internet fuckat!

Internet har gått sönder på min dator så uppdateringen är dålig. Förlåt för det. :/




Björnen och hans bror. Hittade på mammas dator. Urgulliga!

Också Snyggt!



Sådana här klänningar sitter allra bäst på mig.

Vilken är finast? MÅSTE VETA!

Älskar läder detaljerna och passformen. Dock så är den ju lite hänging, men inte mycket. Kan ju åka ner och så visar man ju allt. :/
Assöt klänning. Tror att den passar mig men eftersom den är hänging så finns det ju risk att rumpestumpen ser big moma ut. :/
Den här tror jag nästan kan sitta för tajt, men samtidigt gillar jag när det inte hänger så mycket. Men risken finns ju att man får feta kaggen och det vill man ju inte. :o

Så vilken är den snyggaste och vilken skulle passa mig bäst?! Priset är ungefär samma på dem! Ska ha den på nyår hade jag tänkt! HELP!

At Emma slemmas house!

Hahhaahh oj vad gammal bild.
Sitter hos Emma och sjunger och snart kommer det mass brudar och vi ska ha tacomys och bada badtunna och massa annat mys! Får inte glömma marängswischen! ;) Hoppas ni får en awesome kväll för det ska jag ha! :D

Min fina vän.

krossad,förstörd,nerdruten bit för bit. Rädslan och ångesten kryper allt närmare.

Tänker på dig varje kväll innan jag somnar. ♥


Orkar inte hoppas,

Halloj! Har haft en seg mördaronsdag. Slutade 4 drog till vipsen med pappa och fick stå och vänta på min korv och pommes i flera år, efter det träning som gick ganska så bra faktiskt. Nu ska jag gå till Ica och handla med mamma. ska bli skönt med lite luft. Hoppas på att Jesper kommer sen, men han har inte hört av sig så det blir vell pluggkväll. Har uppsats imorgon och jag har inte pluggat något alls. Men hejdå, mamma väntar! :)

Chill dag!

Idag har dagen varit skön. Inga jobbiga lektioner, typ lyssna på tal vilket inte är så jobbigt. Efter skolan drog jag och massa folk och fikade på Caffe Latte. Snackade massor och hade det mysigt! Efter det gick jag med Anna och Josephine mot öster och sedan gick jag hemåt. Nu har jag gjort lite Engelska och ska snart fixa lite med den misslyckade headern. ;) Ska kanske med mamma och handla lite.
VARM CHOKLADPingback

Beställt julklappar!

Nu har jag beställt hem två hemliga presenter. Ena är till Jespers födelsedag den 18onde och den andra till julklapp! Klicka här så kommer du till sidan jag shoppade ifrån! ;)

Andra advent. ♥

Sitter just nu i sängen med min dator i knät. Är helt slutkörd och vill bara krypa ner under täcket. Cupen gick sådär. Vet inte om man ens kan kalla det sådär... Förlorade alla matcher och mina ben ville inte. Dessutom var det lite halvskabbigt ställe. Vi fick värma upp ute på parkeringen i kylan, och det var ju inte särskilt skönt. Vill inget hellre just nu än att min älskling ska komma hit och krypa ner under täcket och se på film med mig. Men han är jättetrött och mår inte så bra idag. :( Nu ska jag mejla labben till min lärare och sen ska jag sätta på en film. Hoppas ni får en fin andra advent kväll! :)

Grymt bra låt.♥


I will never win this game without you. ♥


Skumtomtar och Plopp.♥

Sitter just nu framför datorn och mumsar på skumtomtar och plopp. Kan inte säga annat än att det är underbart gott! Imorse vaknade jag bredvid min finaste kl halv 1. Gick upp och åt rostisar till frukost och sen tittade vi lite på tv och vid två hämtade pappa mig. Vi åkte och köpte nya benskydd till mig, har ju tappat bort mina. (a) Så det vart ett par svarta ascoola. ;) Sen skulle vi till coop och va där i typ två år,kom hem för en liten stund sen. Borde verkligen plugga men jag känner att jag verkligen inte orkar. Vill bara spola fram tiden tills imorgon. Cup i Eskilstuna. Astaggad! Bloggar kanske lite senare, måste verkligen plugga nu, ciao!

Bio mys och Rhodos ♥

Gårdagen var en härlig kväll! Mötte upp gänget på stan och gick och åt på Rhodos, mums. Skrattade och pratade som förr. Efter det gick vi till Biostaden och såg på Imortalls i 3D. Lite småläskigt när dem högg av benen m.m. Inte min favvogrej det där med köttfilmer... Men bra var den iallafall. Mycket skratt blev det med mina saknade vänner. Alex lyckades göra nåt hopp med sina popcorn så allt flög ut på golvet. x) Efter filmen åkte vi till Harg och jag och Jesper sov hemma hos honom. Avslutade kvällen med filmmys med min hane. Du vet att jag älskar dig mer än nåt annat! ♥




Hahahaha.

Käk och bio yäh!

Har precis duschat och ska snart göra mig iordning. Ikväll blir det bio och käk på stan med Alex, Emily, Jesper, Philip och Klara. Boxningen imorse var ganska så rolig men jobbig! :) Efter passet gick jag hem med Josephine och när vi skiljdes åt sprang jag hem. Skönt med lite träning! Har gjort en blogg till mamma så hon kan skriva om sina "hundäventyr". x) www.presadoggos.blogg.se .
Jag älskar dig min fina. <3

Wiiieeeee!

Nu är jag äntligen klar. Eller klar och klar. Jag orkar inte skriva mer på labben. Så nu ska jag gå och lägga mig och tagga morgondagen med spring och boxning. Mats smsade mig nyss om att jag ska vara med på cupen i helgen också! Dessutom är det på konstgräs och jag är taggad redan nu! Kommer bli askul!
Men godnatt på er! Vi hörs imorgon om jag hinner! ;)
Föresten, har ni lagt märke till ikonen som står bredvid adressfältet? ;)

Party ala björne.


On the days i can't see your eyes, i don't even want to, open mine.

Hej på er. Det har varit dåligt med bloggande. Men det har varit mycket på senaste tiden. Just nu sitter jag i min säng med en varm kopp choklad och 4 små rostisar. Mums. Stannade hemma från skolan idag. Längtar tills julllovet så mycket att jag håller på att gå sönder. Men ska vell berätta lite om helgen som va kanske. På fredagen fyllde Jespers pappa år och då var vi hemma hos honom och firade. På kvällen gick vi hemåt och sov hemma hos mig. Kollade på Titanic för första gången och fy vad jag grät. På lördagen åkte jag ut till Gnesta till Anna och va med tjejerna i klassen. Åt taco, kolla film och massa annat mys. Kl typ 22 åkte jag hem eftersom det var cup på söndagen. Cupen gick ganska bra. Första matchen mot Flen gick åt helvete verkligen. Förlorade med 3-0 mot ett lag som vi egentligen kunnat slå. Andra tog vi med typ 4-1. Och tredje mot Tälje United som spelade i div2 tog vi med 4-1!! Så himla skönt.  Lyckades få mitt första gula kort också. Hehe. Råkade byta fel. x) Groooovaste tjejen! ;) Sista matchen mot Ifk gick bra till en början men sen vart det vinst till som med 4-1 tror jag. :/ Om vi hade vunnit första hade vi gått till final. Men men. Veckan har varit som vanligt. Mycket plugg, ingen tid till annat. Imorgon ska jag ut till Ekensberg och springa med Josephine och Lucy och efter det ska vi köra Boxning. Det är hälso vecka och därför måste vi göra massa aktiviteter. Imorgon kväll ska jag på bio med Emily, Klara, Alex, Philip och Jesper. Vad jag saknat dom!
Nu ska jag sätta mig och fixa en liten "julig" header. ;) Sen blire att plugga till kemiprovet jag missade och skriva en labbrapport. Bläää.....
Seger!
Yähhh!

RSS 2.0