Ögoninflammation?

Har sovit sjukt dåligt de två senaste dagarna och mycket beror nog på att jag har mycket att göra och att det är fullmåne. Brukar sova dåligt då. Reagerade därför inte så mycket på att mina ögon sett trötta ut och rödsprängda ut men nu har de varit så i två dagar + att jag mått allmänt dåligt med huvudvärk. Så antagligen är det ögoninflammation jag fått. :/ Ska pallra mig till skolan imorgon och skriva religionsprovet iaf och så får jag se om jag går hem eller inte. Nu ska jag strax äta våfflor och sen blir det religionsplugg. :)



Vill ha dessa skor!!!

Något! utav dessa par vill jag ha! Helst de första. Funderar på att ha dem till studenten.

Studentklänningar jag tittar på

Image 1 of Elise Ryan Bandeau Skater Dress in CornelliImage 1 of TFNC Prom Dress In Pleated ChiffonClub L Candy Lace Peplum DressClub L Cut Out Mesh Peplum Dress
Vilken tycker ni är finast? Lider av stark beslutsångest just nu. :o

Kan inte släppa dig.

 
 
 
 
 

Crossfit

Untitled
Blev en tråkig och ovärd skoldag idag. Bara två lektioner och sen hem så känns så ovärt. Nu har jag precis ätit lite mellis och pluggat och nu inväntar jag Jennie. Vi ska åka och träna Crossfit med laget. Kommer bli tufft. Men det är värt känslan efter.

Kommer det någonsin att gå över

Känns inte som det iallafall. Så fort jag ser honom, hör någon prata om honom, ser något eller någon som påminner om oss, så inser jag att det inte har gått över. Att det tvärtom känns värre för att jag vet att han bara försvinner längre och längre bort.
 
Untitled'
Och det spelar ingen roll vad jag gjort honom vad han gjort mig. Om vi passade ihop eller inte. Han kommer alltid vara en del av mig och kommer alltid vara speciell i mina ögon. Det kommer alltid göra ont att se honom. 
 
 

RSS 2.0